вила Борко, Крапец

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (9 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
dqdq (1)
отседнал Август 2018 за 1-3 дни с приятели
2018.08.17
06:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 13.08.2018 г. вечерта, на място във вилата, резервирахме ПЕТ стаи за една нощувка и предплатихме сто лева. На 14.08 около 11 часа, само си оставихме багажа в част от стаите (семейство с три деца, между 4 и 11 години, още не бяха пристигнали) и отидохме до плажа. Около 12 часа се върнахме и ни бе заявено от домакина, че са останали САМО ЧЕТИРИ стаи от резервираните и предплатени пет стаи. Една от стаите е платена през нощта през вайбър от румънка. През нощта, а ние се видяхме, междувременно при настаняването, но нито дума от домакина?! Докато се чудехме какво и как да предприемем, пристигна двойка платила преди две седмици по банков път, настаниха се естествено и останаха ТРИ стаи. Разправиите и поведението на домакина не ми се цитират/коментират. Само ще кажа, че вонеше на алкохол (може би е негово право), за всичко бе виновен вайбър, банката, ние, но не и той. Просветна му нещо, след като ни заплаши с полиция и това предизвика у всички нас неистов смях. Няколко пъти трябваше да му повторим да ни върне парите. Върна ни цялото капаро, чак след като лично се убеди, че не сме "разбутали" стаите, сякаш имахме време и желание за това.
Освен очакваното семейство с три деца, между 4 и 11 години (които за добро или лошо, така и не дойдоха), става дума за още три семейства, сумарно с четири деца между 4 и 12 години и бременна в началото на деветия месец.

kosmos841 (2)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.08.28
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

да кажа 2016, началото на август месец, постихме къщата въпреки гадните коментари тук... Беще супер; чисто; с доста ектри; и пак да кажа чисто. "Снахата", кояти чето, че била много "проста" ни посрещна страхотно, (плюс това като пристигнахме ГЛАДЕШЕ чаршафите... забраните, както се изразиха тук били много... да не скачаш в басеин 1м. дълбок, даже без забрана, ако не си толкова тъп сигурно ще се сетиш.... Много неща имам да кажа, и нищо лошо от тях.... а по-повод "нелюбезния военен"...той също си беше доста любезен. Аз бих отишъл пак там, явно отношението зависи от хората на среща... Препоръчвам "Borko"

kosmos8412016.08.28 13:05
Забравих. като пристигнахме снахата сама ни предложи басейна, ако си мием пясъка от краката, което май си е съвсем на място. общите удобства също бяха много добри, а пък климатиците работят, когато си си затворил прозорците и вратата, който се оплаква от това .... не знам. Нелюбезният собственик пък, постоянно искаше да ни услужи, както може...

+6 за къщата и стопамите.
Stoikanova (0)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.07.29
20:11
коментар
ilianka19842016.07.30 05:16
отговор
ioan682016.08.07 04:10
отговор
Stoikanova2016.08.10 06:49
отговор
nelinikivarna (1)
отседнал Юни 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.06.28
11:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето и нашият горчив опит с вила Борко.
Бехме 12 жени отидохме да празнуваме там рожден ден на две от нас,като уговорката ни беше,че наемаме цялата вила а още при влизането останахме неприятно изненадани с хора лежащи по шезлонгите окиаза се,че е снахата и внучетата които въобще не се притесниха ,че им идват гостите а си направиха плажа и така се прибраха.Другата изненада беше,че навсякъде забранитенли табели ,забранено ползването на басеина,забранено скачането ,забранено .............нама да ми стигне времето за всички забрани а музиката била до 12Ч.Ние като що годе интелигентни жени точно в 12 спряхме музиката и...........изненада угасиха ни и лампите останахме на улично осветление и едвам се прибрахме по стаите.А като правихме резервацията попитахме дали ще сме сами и затова платихме цялата вила да няма други хора но "УЧТИВИЯТ"хазяин каза че ако спрял тока или станело пожар какво щели сме да правим/затова той ни спря тока в 12/Иначе стаите са хубави и чисти но само заради това не си заслужава.

ilianka19842016.07.30 05:43
Нека и снахата да се изкаже по въпроса.

Не виждам с какво това,че децата и снахата са били на шезлонзите ви е попречило да си празнувате рождения ден.
Нещо и за забранителните табели:
-басейна не е обществен ,а личен.Вие къпахте ли се-ДА
-Скачането забранено-кажете ми един басейн където е позволено(не личен)
-за вдигането на шум до 23ч.-това си е законова нередба,а не само при нас.
-за това ,че са ви угасили лампите-токът е на таймер до определен час-след това остават достатъчно лампи на долния етаж,а горе към стаите е със сензори за движение-достатъчно забележими бяхте за да ви хванат сензорите.
klavdoleta (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.07.01
00:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето и моят неприятен опит с вила Борко. Обадих се по телефона на въпросния хазяин, за да питам дали има свободна стая за същия ден за 2 нощувки. Отговорът беше положителен и след като си оставих името и потвърдих, че ще пристигнем в същия ден тръгнахме с моя съпруг спокойни от Русе за Крапец. Пристигнахме към 9 вечерта и звъннахме на вратата. Чакахме, чакахме и никой не ниотвори. Позвъних на телефона на хазяина и му обясних че чакаме пред вратата. Той ми затвори и аз останах с впечетление, че ей сега ще ни посрещнат. Голяма заблуда! Чакахме и звъняхме още и пак никой и пак звъннах на хазяина.
Отсреща с груб тон ми се поиска обяснение, защо звъня. Отговорих че по-рано днес сме се чули и сме запазили стая за 2 нощувки. Отговорът беше: и кви сте вий??? в 6 часа дойдоха хора, платиха и ги настанихме. Който плаща, влиза!!! Ние кви сме били, не сме били платили. Останахме потресени от този нагъл, прост и вулгарен човек! В 10 часа вечерта се наложи да търсим къща със свободна стя, където да ни приемат. Добре, че имахме късмет и интернет на телефоните, та до 11 часа вече бяхме намерили подслон! Този човек наистина е изключително арогантен и постъпката му много грозна и нагла, имайки предвид факта, че е избрал да работи с хора, да ги настанява в къщата си и да е предпоставка за приятната им почивка! Много, много зле! Бягайте от Вила Борко!

mallorca2013.07.04 14:58

На дамата, с голямо уважение ще кажа,че не е права, след като се уговаря със собственика, че ще наеме стаята около 18.00ч, а пътува и не може да пристигне в този час, защо не се обади и отложи часа, според нея собственика е длъжен да чака, а ако тя не дойде, както правят много клиенти, които не са си предплатили, добре е когато сме недоволни от някого, уважаема госпожо да потърсим поне малко вина и в самите нас, лично аз съм доволна от този човек, при него е много чисто, има условия за приготвяне на храна, тихо, това,че Вие не сте подходили както трябва е друг въпрос.
hamanzin (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.21
15:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме във Вилана в Началото на Юли 2010 Вилата беше след основен ремонт и всяка стая си е със собствен санитарен възел и климатик. Останахме много доволни от това място и двора беше с басейн и добре поддържан. На разположение ни беше предоставено всичко

Заслужава си да се отиде. При възможност ще отидем пак там

yurko (2)
отседнал Август 2006 за 1 седмица млада двойка
2008.08.14
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

...внасям корекция в датите...става дума за 2005, а второто летуване е през 2006г...но това едва ли е съществено...

yurko (2)
отседнал Август 2007 за 1 седмица млада двойка
2008.08.14
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първото ни летуване във вилата бе 2006 г.Въпреки, че вилата е с една баня и тоалетна на 4 стаи, останахме доволни. Собственикът бе общителен и много ларж. Можехме да си готвим, което е важно за нас. Решихме да повторим през 2007. Вилата вече бе с климатици по стаите, но се изненадахме от промяната на същия този човек. Нямаще и следа от сърдечостта и услужливостта му. Бившия военен се бе проявил- досадно командаджийство, арогантност и определена недружелюбност. Собственикът изиска да предплатие престоя и ние приехме, неподозирайки промяната. Наложи се да си изкараме осемте дена с желанието по-бързо да свършат. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, ако не искате манталитет от соца!

2007.06.20
16:39

Всичко е прекрасно. Вилата, селото, голяма плажна ивица където можеш да избираш къде да си постелиш хавлията без да ти хвърлят бягащите деца пясък

2007.06.13
16:34

Ако сте работили цяла година и ви е нужна наистина почивка, тогава посете Крапец. Там ще намерите спокойствие и тишина /е все пак има и заведения където да се забавлявате/


Други хотели в КрапецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share