вила Силистра, Кранево

Рейтинг:  1 star rating  1 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Кранево
Добрич    0 км
На море в Златни пясъци
Варна    6.5 км
Плажове в близост
Кранево - Централен плаж (Ванила Бийч)
Кранево    1.2 км
Нудистки плаж - резерват Балтата
Кранево    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Драгомир Вълев
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.10
22:57
коментар
Станимир Коцев
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.21
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила Силистра олицетворява всяка мисъл на нормално мислещ човек за мизерия - интересно как в друг сайт пишат, 4е има климатици, пази се чистота, и описват всякакви удобства, но..... на място е съвсем друго. Определено съветвам който разглейда тази вила и има намерение да ходи там - да преимисли и наи - добре да размисли - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ХОРА, освен ако не сте любители на мизерията - матраците покрити с найлони, одеала без пликове, цяла седмица никои не се сети да почисти, а за удобства - и дума не може да става.

Станимир Коцев

radoslav rumenov2008.09.10 22:26
Станимире толкова ли си т1п,аз по4ивах в с16тата вила и няма ни6то об6то с това което маскари6 името на виласилистра.ти такава вила не си с1нувал.4е ти си много стиснат и беден не си платил или резервирал доб1р апартамент-това е друга работаа. А за матраците4е имат наилон за6тото са с1всем нови.Ипове4е за тая вила забрави.тя се обновява в момента с1с о6те20 стаи,с1с санитарен в1зел телевизор хладилник и вси4ки други екстри.Станимире ако ти в русе притежава6 так1в лукс обади ми се.
Много е лесно да хв1рля6 кал и помия за не6то коети не може6 да има6.За6то не си опоменал в книгата за оплаквания.С добри 4уства Силистра
2007.12.17
03:48

Здравейте,съвсем случайно влязох в този сайт,за да преценя къде да прекарам почивката си за Коледа.И още по-случайно видях коментарите за тази невероятна вила "Силистра".Наистина "невероятна" е най-точната дума.
Лятото имах честта да бъда там за 5 дни,е няма да ви казвам за каква мизерия става на въпрос-чаршафите накъсани,таваните с паяжини,баните с мухъл....
Няма да продължавам,а най-интересното в мненията е как двата ip адреса съвпадат,но...сами си правете изводите.Да,тук наистина всеки може да пише мнението си,както правя и аз.Съветвам ви да не си проваляте почивката като останете във вила "Силистра",ако не вярвате на това и все пак решите да пробвате,моля прегледайте стаята си преди да я наемете,ще се уверите че съм права.
Другото хубаво на Кранево е че има сума ти квартирки и сладки хотелчета,които не са никак скъпи.
Весели празници на всички

2007.08.27
10:08

Очарована съм от обстановката и посрещането от собствениците на Вилата.

2007.08.27
10:01

Това е един прекрасен раи
Всичко е много перфектно

2007.05.15
20:04

МНОГО Е ШИК

Ива Николова2009.06.09 22:15
През 2007 г. случайно попаднах на този сайт и като видях името на вилата реших да направя резервация,защото и аз съм от Силистра.Обадих се по надлежния ред ,уговорих дата ,попитах всяка стая ли има санитарен възел и като получих утвърдителен отговор ,изпратих капарото.
После ден преди да тръгна със семейството си се обасдих да потвърдя резервацията и да се уверя,че всичко уговорено е спазено.
Е да ама не.В деня ,вкойто пристигнахме се разбра,че имало 1 баня за целия етаж стаите,които сме резервирали са дадени на други хора,пристигнали по-рано от нас.След дълги препирни с неучтивия собственик си взехме капарото и си потърсихме друго място.
Оказа се че хотел "Плевен" не лъже гостите си и има същите цени,намира се вцентъра,а не в края на селото и съдържателката е мила и учтива жена.
Паша Москва2009.08.28 20:57
Случаино нашел в интернете адрес и телефон, приехал и был просто очарован!!! Хозяева встретили как родного! Дом идеален для отдыха!!! Пляж и центр в нескольких минутах! Обязательно сюда вернусь!!! Всем настоятельно рекомендую!!!!

Други хотели в КраневоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share