семеен хотел Сиеста ***, Варна

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Римски терми (Варна)
Варна    0.5 км
На море във Варна
Варна    0.7 км
Плажове в близост
Варна - Централен плаж
Варна    0.8 км
Варна - Южен плаж
Варна    0.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
rodimia (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.08.17
15:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз отсядам от време на време по работа там и мога да кажа, че е чисто,спретнато и тихо, с много добра локация. Цената е много прилична и за тази цена смятам,че получавам всички необходими удобства. Да вметна по повод коментара-винаги ми е бил чуден манталитета на хора,които искат за минимум пари да получат максимум стока/услуга.Е да,но в бизнеса не се получава.

vid2 (2)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.12
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спряхме се на Сиеста донякъде подведени от много позитивния коментар по-долу и, честно казано, бяхме разочаровани. Хотелът определено не заслужава трите звезди, които, кой знае как, са му били отредени.

Вярно, има телевизор, но пък телевизора няма образ. Има климатик, но пък стаята намирисва на мухъл. За така наречените услуги пък изобщо няма да говоря - за три дни кърпите ни не бяха сменени нито веднъж, нито пък стаята - почистена. Да не говорим, че откъм кърпи ни бяха дадени точно по 1 на човек - вече по преценка ползвай кърпата за лице, ръце, тяло, дупе, абе изобщо - нямам думи. Със сигурност нямаше да се посрамя да обърна внимание на администраторката - но тя се вясва за по 2 часа на ден, когато човек е на плаж. А собствениците си живеят в същата сграда, но пък иди ги търси.

Накратко впечатлението ми за Сиеста: за такива пари - толкоз. Разбирам, че ако човек е в командировка и търси някакво евтино място да преспи, Сиеста е добър - точно на центъра е. Но аз с гаджето си там пак - никога! В крайна сметка се преместихме в друг хотел - платихме с 20 лв по-скъпо, но разликата беше от небето до земята.

petiave (1)
отседнал Март 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.04.29
13:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно попаднах на коментара за хотел Сиеста във Варна. Изключително съм изненадана от отношението и недоволството на тази госпожа. Преди месец ми се наложи да пътувам до Варна с колеги и отседнахме в този хотел, беше ми препоръчан ми от приятели които миналата година бяха отсядали там. Да, позволявам си да говоря и от тяхно име - много сме доволни, както и от обслужването, така и от стаите - бяха чисти и добре подържани. Всичко си беше супер. Да не говорим, че въпреки хотела се намира в самият център на града в стаите е тихо и приятно. С удоволствие ще се завърна отново там.

Жужи Николова
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни сам турист
2008.07.20
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НИКОГА НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ!!!
ВЪЗМУТИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА СОБСТВЕНИКА СПРЯМО КЛИЕНТИТЕ СИ - БЪЛГАРИ!
МУХЛЯСАЛИ СТАИ И БЕЗОБРАЗНО ШУМНО!

Станислав Христозков2008.10.11 01:23
отговор

Други хотели във ВарнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share