парк хотел Голдън Бийч ****, Златни пясъци

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
galka62 (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.10
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През юни 2010г. посетихме хотела и искам да изкажа благодарност на всички,работещи там.Вълшебно място,прекрасно обслужване.Препоръчвам хотела на всичките си приятели.

посетители
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.09.02
10:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът изглежда добре, но обслужването е по всякякво ниво. Цената не отговаря в никакъв случай на качеството, а това което предлага като all inclusive не може да се нарече въобще all inclusive. Всички напитки са разредени с вода, храната последният половин час преди приключване на храненето липсваше, а ако си позволите да останете десет минути след приключване на закуска в ресторанта ви гонят, за да чистят. Няма да коментирам как стаята ни беше оставена отключена цял ден от разсеяна камериерка. За десет дена престой в този хотел нито един човек от обслужващия персонал не намери сили да ни поздрави на закуска или да се усмихне. Страшно неприветлив персонал!


Други хотели в Златни пясъциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share