jana krumova (1)
отседнал Юни 2018 за 2 седмици семейно
2018.06.22
14:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасно място! Няма интернет, отношението на собственичката на хотела беше слабо казано нелюбезно. Стаите не се почистват и не се сменя бельото през целия ни престой. Не си проваляйте ваканцията!

Ema_Vl (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица млада двойка
2016.07.22
02:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Посетихме къща за гости “София” в Несебър 10-16 Юли 2016г. Решихме да споделим с вас впечатленията си, за да не останете разочаровани като нас.

Къщата се намира на много удобно и комуникативно място.

Тераса нямахме, защото бяхме на приземния етаж, който има вътрешен двор с градинка. Тъй като стаята беше прохладна, не сме ползвали климатика. Държахме отворен прозореца. Тревата в градинката се полива през нощта и се чува шума от маркуча през цялото време. Има градински мебели, които могат да се ползват от всички гости и беше много шумно, защото пушачите си говореха до 3 часа през нощта, а когато е тихо, разговорите се чуваха отчетливо. Ранобудните пушачи сядаха навън още от 7 часа.

Съвсем естествено, всичко в стаите се вижда от всеки, които стои в двора или минава. За да се намажа с крем след баня, се налагаше да си пускам ролетните щори.

В съседния двор има басейн, в който скачаха и крещяха някакви руснаци. През деня явно ходеха на плаж и следобед довършваха веселбата в семейния хотел, който е залепен на калкан за нашия. Човек и да иска, нямаше как да си почине, защото всичко кънтеше.

Бяхме в двойна стая със спалня. Телевизорчетата са малки (14 инча) и имаше кабелна телевизия. Хладилникът не работеше. Помолихме да го сменят. Разбира се, не го направиха. Хладилникът не можеше да охлади дори малка бутилка вода поставена върху частта за лед! Тъй като ние разчитахме да имаме това удобство, останахме огорчени. Отношението към всеки възникнал проблем беше обидно, все едно сме глупаци.

Бяхме информирани, че стаята се почиства всеки ден. Факт е обаче, че никой не почисти мивката в банята през цялото време, а боклука от тоалетната го бяха прибрали на шестия ден! Тогава някой беше помел и пода.

Стаята е достатъчно голяма за кратък престой. Мебелите са овехтели. Прекрасните цветове, които видяхме на снимките, в действителност не съществуват. Нямаше никаква табуретка или стол, което беше странно, защото освен на леглото, няма къде другаде да се седне.

Кърпите са УЖАС! Не знам дали не са ги купили преди години от някой хотел в края на сезона. За лице и ръце имахме кърпи, които се ползват за крака (от малките, които се поставят на пода пред ваната, например). На практика кърпи за тяло нямаше, защото другите кърпи, които ни бяха предоставени, бяха стандартната големина за ръце и лице. Всички кърпи бяха с петна и много, много употребявани. Никой не ги смени през цялото време.

В банята мивката беше с жълти петна, а тоалетната дъска беше жълта от урина и не подлежеше на почистване. Тоалетна хартия се наложи да си поискаме, защото никой не влезе да види има ли иле не.

Изгоря крушката на едната нощна лампа и пред вратата на стаята. Смениха само тази пред вратата, защото с преоритет се поддържат само общите помещения. Не знам какъв е смисъла да се мие стълбището по няколко пъти на ден, а в стаите никой да не влезе дори да изхвърли кошчето…

За интернет не сме питали, защото забележките, които с усмивка направихме, бяха приети с усмивка и без резултат.

Механата не работеше, защото нямаха готвач. Казаха ни, че собственика може да ни приготви риба, ако искаме.

Като си тръгвахме, не ни поканиха да ги посетим отново – защото е ясно, че втори път няма как да се излъже човек да иде там!!!


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share