dess (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.07.11
02:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да предупредя всички, които имат намерение да отседнат в Скален кът да си помислят отново особено ако са с малки деца. С приятелите ми изкарахме ужасни два дни (от 08.07.2016 до 10.07.2016), защото през повечето време нямаше вода. Водата дойде на 08.07.2016 през ноща и спря преди обяд на 09.08.2016. В събота над вечер се обадихме отново на човека, на който платихме (собственикът или управител) и той отново ни каза, че имало авария и щял да провери кога ще пуснат водата, след което престана да си вдига телефона. Според мен това си беше чиста лъжа понеже съседи ни казаха, че положението с водоснабдяването на това място си е такова всяко лято и често нямат вода с дни - освен това в Плачковци имаше вода. Наложи ни се да си купим над 60 литра бутилирана вода, защото бяхме с 8 деца (две от тях на една и две години) и трябваше поне децата да измием особено след като влизаха в басейна. Можете да си представите не след дълго какво стана положението с тоалетните и се налагаше да мъкнем с легени вода от басейна, за да мирише в баните на силно хлорираната вода от басейна, а не на алтернативата. Най - бруталното от всичко беше че въпросният собственик/ управител се появи рано сутринта в неделя с три туби вода и без въобще да се притеснява заяви, че носи водата, за да си измием съдовете. Дори не ни попита как сме, а камо ли да се извини или да си помисли как да ни компенсира, за цялото неудобство и хамалогия, за които си платихме на всичкото отгоре. Смятам става ясно, че ние повече няма да стъпим там, а аз лично съм решена да информирам максимално много хора за това което преживяхме, най - вече заради наглостта да дойдеш и да поискаш от хората, които не могат да си измият очите, да ти мият съдовете.

2022.08.04 04:21
Ние ходим почти всяка година и досега сме нямали проблем, дори видяхме, че в двора имат и собствена изворна вода.Обясниха ни, че можем да я ползваме неограничено за пиене, миене, къпане...С нея си поддържали голямата градина и басейните. За съдовете ползвахме съдомиялната, която имаше двойно захранване с вода - от Вик и собственото. Възможно е да е отскоро така. Иначе мястото е тихо, спокойно и с хубава панорама, и най-важното има топъл басейн.
malkiq_mechok (1)
отседнал Септември 2015 за 3-5 дни семейно
2015.09.27
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро място за отдих и почивка.Любезни домакини и отзивчивост.Ако сте по-голяма компания ще ви е много забавно.Бих повторил отново там


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share