sve1976 (1)
отседнал Юни 2019 за 3-5 дни с приятели
2019.07.16
22:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Определено това е хотелът, който ще посещавам при следващите си идвания в Сандански. Може би има още какво да се желае относно чистотата, но като цяло съм много доволна. Може би може да се помисли по въпроса двойните легла да не се разделят толкова лесно . Местоположението е отлично, обзавеждането е на ниво, персонала е много мил и усмихнат.
Има и къде да се хапне вкусно и евтино, което е бонус към всичко това. Съотношение цена-качество е 10 от 5 .

Lili Mladenova (7)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.01
05:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме настанени в студио. След като направих резервацията, собственика на хотела ми се обади по телефона, за да уточним финално какви точно изисквания имам към студиото. Съобрази се с моите желания, каза ми какво има налично свободно към датата на резервацията ми и това, което получих в действителност, когато ни настаниха изцяло покри очакванията ми. Невероятно любезен и учтив персонал. Чистотата и обслужването са на ниво. Локацията на хотела е перфектна - в близост до градския парк, центъра, пазара, заведения и денонощен супермаркет. Доволна съм и препоръчвам! С удоволствие бих се върнала отново!


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share