denicacenova (1)
отседнал Септември 2021 за 1-3 дни млада двойка
2021.09.05
03:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ще го напиша максимално кратко за да могат повече хора да проявят търпението да го прочетат:
2 нощувки, стая №22, 03-05 септември 2021 – кошмар!
Избрахме привидно един от най-хубавите хотели във Видин и околността за нашата кратка почивка, но за съжаление се оказа безобразен:
За 100 лева на вечер получаваш изключителна тясна стая с легло и място само колкото да се мине покрай него. За сравнение - банята беше голяма почти колкото самата стаята.
„Спалнята“, която изрично бяхме поръчали – два единични матрака.
Единственият прозорец – над отдушник, от където миришете почти постоянно на пържено;
От банята – на канал;
Гардероб – много силно казано, като практически нямаше къде да си извадиш дрехите от багажа, а място за самите чанти – съвсем никакво.
Стени между стаите – тънък гипс-картон – цяла нощ чувахме водата от тоалетната и банята на съседната стая.
Най-скандалното: на втората вечер в градината към басейна – непосредствено под прозорците – шумна сбирка от много хора до късно, която в последствие се разбра, че е организирана от самия хотел. На ЗАТВОРЕНИ прозорци се чуваха крясъците и невъобразим шум. Оплакахме се на рецепция, че така е невъзможно да се почива и да се спи – от там грубо и пренебрежително ни заявиха, че няма какво да направят и как може да искаме изобщо нещо от тях. Към 22:20ч. изпратиха една цивилна дама без униформа и без бадж, която се представи като зам. управител на хотела /без да се представи поименно/, която на място се увери в нечовешкия шум в стаята и обеща, че ще се опита да направи нещо с уговорката, че най-късно в 23ч. веселието следва да приключи, съгласно установените часовете за почивка.
Това разбира се не се случи и в 23:40ч. позвъних за втори път на рецепция, от където, преди да е приключил разговора, безцеремонно ми затвориха.
Слязох долу на рецепция и поисках служителката с неадекватното държание да се представи поименно, тъй като и тя нямаше бадж, но въпреки молбите ми за това – тя категорично отказа.
От някъде се появи почерпен господин, който попита какво се случа /естествено също без да се представи, но по поведението решихме, че е управител или собственик/ и след като обяснихме вече как е почти полунощ и не се издържа повече тази врява той започна да агресира, да ни налита и крещи, че ако не ни харесва да си тръгваме.
„ПРОФЕСИОЛНО ГОСТОПРИЕМСТВО“!


Други хотели във ВидинЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share