val1971 (2)
отседнал Май 2017 за 3-5 дни семейно
2017.05.21
06:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е разположен в края на града,в подножието на борова гора .Сутрин се будехме от песента на птички и се чувствахме идеално отпочинали.От терасата ни се откриваше прекрасна гледка към гората.Въздухът е кристално чист ,а водата разкошна ! Стаите са чисти и просторни,леглата са с удобни матраци.Банята е достатъчно голяма и удобна.В нашата имаше и вана . Персоналът е усмихнат,отзивчив и любезен . Закуската по избор от меню с пет варианта,обилна и вкусна. Храната в ресторанта вкусна и с нормални цени . Вътрешния басеин,лично на мен ми беше идеален като температура на водата,хидромасажен е и водата е чудесна. На мен обаче изпаренията ми пречеха,защото съм с дихателен проблем и затова предпочитах външните джакузита.


nedev (4)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.02.23
06:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Група от 23 човека посетихме х-л „Емали Грийн“ през изминалия уикенд /19-21.02.2016г./.
Като цяло, впечатленията ни бяха много добри от съотношението цена-качество. Стаите бяха чисти, храната на добро ниво и персоналът беше учтив и приятелски настроен.
Всички присъстващи останаха доволни до момента, в който трябваше да освободим стаите, след като бяхме заплатили всички ползвани от нас услуги. В този момент се появи управителката - г-жа Зарева, която се държа изключително грубо и непрофесионално. На висок глас и сипейки обиди срещу нас - клиентите, тя се опитваше да ни унизи и да развали приятните впечатления, с които бяхме останали.
В крайна сметка, г-жа Зарева постигна целта си, като в присъствието и на други гости на хотела, крещеше и сипеше грозни думи, с което на практика ни прогони завинаги, не само на хотел "Емали Грийн", но и на останалите хотели от групата. Странното е, че всичко това се случи, след като нито един от нас, не беше нарушил по някакъв начин правилата на вътрешния ред на хотела, нито пък бяха останали неплатени сметки.
Смятам, че с такъв род на поведение, хора като г-жа Зарева ще съсипят българския туризъм и ще прогонят посетителите по други държави, което е слабо казано – жалко!
В заключение, бих искал да призова потенциалните желаещи да посетят гр. Сапарева баня, да се въздържат и да не се настаняват в хотел "Емали Грийн", тъй като е вероятно да срещнат некоректното поведение на управителката г-жа Зарева!

mimimiro (1)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.02.21
11:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходим редовно в различни хотели.Такава подигравка не сме срещали!Нищо общо с нещата посочени в офертата от Групово.В момента сме тук и се радваме ,че утре ще си заминем.Имахме колебания да си тръгнем веднага!Стаята мирише ужасно на цигари едва се издържа.Утре ще дам повече информация след закуската !


Други хотели в Сапарева баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share