Burdi (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2015.01.06
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направихме грешката да отидем в този хотел за нова година.Ще започна още с пристигането.В сайта пише, че има подземен паркинг.Такъв може и да има, но не работи.Нормалния паркинг е 20 места!Спира се до пътя, където се паркира на "охраняем" паркинг срещу 10лв/ден.На този незаконен паркинг ми счупиха огледалото да колата, а когато поисках касова бележка за пред застрахователите се оказа, че няма касов апарат, няма фирма, а само едни хвърчащи талончета по 5лв.Та както и да е.Настаняваме се.В едната стая нямаше вода!Нямало поддръжка.Преместиха ни в друга, където душ-кабината е 30х30 см. и е невъзможно възрастен да се побере там.В 3тата стая нещата горе-долу си дойдоха на мястото.Другата стая която ни дадоха е част от апартамент, който ние споделяхме с други хора.Имахме и обща тераса съответно с тях.Делеше ни една тъничка врата през която се чуваше всичко и когато те си пускаха високо телевизора в 8 сутринта беше просто прекрасно.Доста забележки по направата на стаите - всичко е правено бързо и евтино.Решихме да отидем на СПА-то.Единствения хотел, в който се плаща сауната! - 10лв.Парната баня не работеше...
Ако в стаите беше поносимо топло то в ресторанта е не повече от 12-14 градуса!Търпи се за закуска, за не повече от 30 мин.Новогодишната ни вечер прекарахме с якета и пак беше доста студено- истински айсберг!
Стигам до прословутата вечеря на нова година за която всеки от нас беше броил 160лв.За 6 човека това са 960лв.Според мен на масата за цялата вечер дори и по меню нямаше повече от 200лв. За по-добра представа ще ви опиша "ядките".За 6 човека имаше 150гр. ядки - фастък и бирен фастък!Без други ядки.Общо взето това е и нивото на цялата вечеря.И тук идва най-якия момент - обслужването.Сервитьора ни беше истински олигофрен - повече от 1 минута не помни, но никога не забравя да си вземе бакшиш за поръчката.За да има бакшиши не може да се поръчва цяла вечер и да се плати накрая сметка както е навсякъде по света - всяка поръчка се заплаща и има ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН бакшиш 1-2 лв!!!Без да се обяснява защо и как.ТОТАЛНА трагедия!


Други хотели в БоровецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share