къща за гости Каса Люба **, Свети Влас

 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
sd_6 (1)
отседнал Август 2019 за 1-3 дни семейно
2019.08.28
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, не се подлъгвайте с ниската цена! Собствениците са обирджии и мошеници! Със семейството ми щяхме да останем на улицата заради тях! С предварителна резервация и уговорка по телефона плюс капаро по банков път, пътуваме от София до Свети Влас къща за гости Каса Люба и накрая става следното:
1. Нямахме регистрация/резервация поради непредадена информация от собственика на служителите
2. . Бяхме се разбрали за една цена, а започнаха да ни искат повече пари ( добре че поне за цената и капарото си носехме документите)
3. И накрая след като се разправяхме и уредихме горепосочените проблеми, ни се заяви, и то след като попитахме, че паркингът е по 10лв на ден. Ако не искаме паркинг, да паркираме където намерим за добре ( около къщата парко местата също са платени, а и детето ни е на 1годинка)
4. След поредното разочарование направо се отказахме да почиваме във въпросната къща за гости и поискахме да ни върнат парите! Отново последваха жестоки разправии, но успяхме да си върнем парите ( капарото не, но другото което бяхме доплатили-да) и отседнахме другаде!



Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share