margo73 (1)
отседнал Август 2020 за 1 седмица сам турист
2021.06.22
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако не бях резервирала друго идване, не бих повторила. Повярвайте, това което видяхме не е истина! Обслужването е ужасно! Така прословутото бистро работи едва до 20:00 часа, като дори не предлагат нещо кой знае какво и цената не отговаря на качеството!
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!

margoO9 (1)
отседнал Август 2020 за 3-5 дни семейно
2020.08.25
03:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

АБСОЛЮТЕН УЖАС!
5 дни ми се сториха като цяла вечност.
Каналът ни в банята беше запушен и цялото бунгало се наводняваше при всяко пускане на душа.
Имаше отвратителни мушици навсякъде
Жега,жега и пак жега.
Мъжът ми получи някаква алергия и за тия 5 дни си изкиха дробовете,също така и кучето ми!!!
Мизерия пълна!!!!
Няма кой да ти смени или поне да ти даде нов чаршав,трябя ада ходиш да си просиш.
Единственото ,което имаше в това скапано бунгало беше:
Две пластмасови чашки,две легла,УЖАСНО ликьосани и гнусни два чаршафа,един гардероб
За хора с деца е пълен абсурд!
Бунгалата НЕ предлагат нищо за ядене.Има някакво тъпо ужасно скъпо бистро,което ни принуди да ходим да се храним в хотелите наоколо.
Освен това града е на 30-40мин пеша!!!!!Страшно далеч е !!!
Ужасена съм!

Dancheto (1)
отседнал Юли 2020 за 3-5 дни семейно
2020.07.30
05:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасна почивка! Пълно е с така наречените мушици, които ти влизат в носа, очите и устата. Вечерно време вместо да излезеш пред бунгалото и на прохлада да си пиеш питието,еее..., няма шанс. Прибираш се в така наречената еко къщичка 2 + 2, в която стаите са 2 на 3 метра. Прозорецът е с плътна мрежа, от която не влиза никаква свежинка. Морето е близо, но не е нищо особено, плажът е неохраняем. Горещо не препоръчвам! Млада девойка в заведението за хранене ме обиди лично, след като изразих недоволството си относно престоя си в еко къщата "Нищо не ми знаела главата". Всъщност не съм съгласна да с нея и за това пиша, за да знаете какво Ви очаква, ако се настанихме тук. Единствено барманът, който беше с гипсиран крак се отнасяше с уважение и усмивка. 70 лв. за нощувка не си заслужава при тези условия и отношение!


kmoneva (1)
отседнал Юни 2019 за 1 седмица семейно
2019.07.04
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно и спокойно място. Любезни домакини. Бунгалата не са големи, но са чисти и подредени. Имат си всичко необходимо за едноседмична почивка. Ние не обичаме да се задържаме в бунгалото, все пак сме дошли за морето и слънцето. Пред всяко бунгало има маса и столове, където си пиехме коктейлите и кафетата. Имаше хора, които готвеха, но да знаете, че не е разрешено в малките бунгала, а само в тези, в които има кухня. То и не си струва, защото ресторантчето за бързо хранене е на 50 метра и готвят вкусна и разнообразна храна. И е чисто и приятно.Бях прочела някои отрицателни коментари и имах някакви притеснения, но или нещата са коригирани, или критериите са завишени твърде много. Все пак отиваме не в 5 звезден хотел, а на бунгала, чиито цени са съвсем прилични. Точно пред бунгалата плажът е изяден, но най-близкия плаж е на 30 метра от последното бунгало. И това ако е далече...
Пясъкът е черен. Морето беше чисто, имаше вълни, но ние обичаме вълните. Изкарахме си супер! Наблизо е и т.н.свободен плаж. Ама ние сме си традиционалисти с бански. През септември пак сме там за седмица. Отиваме, слагаме банските и когато си тръгваме, ги сваляме.. За нас това е почивка - да не ни се налага да се "представляваме", а да бъдем свободни от суета. Препоръчвам бунгала "Сънрайс".

Peteto13 (1)
отседнал Август 2018 за 1 седмица семейно
2018.08.22
06:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не бих се върнал там!!!снимките изобщо не отговаряха на реалността.Още от самото начало на входа сопственика се пазареше да го черпим,така наречените бунгала са два на два при положение,че плащам за трима възрастни ми бе предоставено две легла и едно разтегателно фотьойлче,ако през ноща недай си боже ти се доходи до тоалетна се правиш на гимнастик и прескачаш всичките.Да не говорим за кухненски бокс такъв няма!!!само подлъгват защото сожственика има нещо подобно на столова където е безбожно скъпо и ако имаш късмет да е от днес храната си уцелил джакпотът,вечерно време не можеш да седнеш навън защото няма осветление а вятъра ти напомня за сибир....ако искаш да стигнеш до цивилизацията без да бързаш минимум 25 минути, автобус не видях освен боклуджийския камион, тръгнахме си един ден по рано!

bobo79 (1)
отседнал Август 2017 за 1-3 дни семейно
2017.08.22
01:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълни кокошарници бяхме излъгани че са нови еко къщи на три години,опасано е с една огромна бетонна стена и смърди от езетото има зверски много комари а плаж никъкав буни с парчета от миди.Не ходете там не си заслужава парите

Mima Komitova2017.08.25 09:20
Бунгалата в старата част на Поморие са едно забравено от кметството место.Но който иска да види спомените от соца може да отиде и да се поразходи.Точно зад бунгалата Сънрайз няма плаж на дясно и на ляво от тях има подобие на плаж мръсно е има разхвърляни дъски мокети от порутените бунгала паднали бетонени стени железа.Пътя към града е без осветление храстите са почти на пътя няма видимост и е опасно вечер да се прибере човек в тъмното.Магазини в тази част няма в бунгалата не можеш да си включиш никакъв ел,уред забранно е и е невъзможно ел.инсталациите са слаби.Бях си предплатила 3 нощувки но изкарах само 2 и напуснах гледката ми беше неприятна и тъжна.Вечер почиващите се прибираха рано в бунгалата 9.30 вече не се виждаха хора навън пълно е с комари .Не бих повторила там на това место дори и в други бунгала.
euforia (1)
отседнал Юни 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.04
05:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не препоръчвам!Никакво отношение!Никакъв уют!Без климатик!Има огромен зид издигнат който скрива гледката към морето и е мн.подтискащ!

pachev (1)
отседнал Август 2015 за 2 седмици семейно
2016.07.25
04:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ми хареса изобщо.
Несериозно отношение от страна на собствениците.
Постоянни проблеми като започне от резервацията, спираше тока постоянно. Когато ти потрябват никога не може да ги намериш.


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share