семеен хотел Лозите ***, Созопол

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.9 км
Созопол - стария град
Бургас    1.4 км
Плажове в близост
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.1 км
Созопол - Северен плаж
Созопол    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
KKanev (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2012.06.10
14:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Задължително подобрение трябва да се направи на елементарни неща от стаите - постелки пред банята,завесите в самите бани,завесите в стаите. Наложително е смяната на дивана в апартамента.

lazarov999 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.07
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямат интернет по стаите.Трябва да слизаш винаги във фоието,където е много слаб.Оценката за персонала е отличен.Собствениците са водени от максимата"Интереса клати феса"Няма топла вода през цялото време.Кухнята в ресторанта не струва.Цените са им до небето и винаги е празен.Закуска е винаги една и съща.Цените са им прекалено високи за това , което предлагат.Хората се лъжат, понеже е близо до плажа.Какъв румсервиз?Който не вярва нека сам се убеди.

Viara Ilieva
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.30
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме този уикенд в хотел "Лозите" в Созопол. Препоръчвам ви го с две ръце. Заслужава повече от 3 звезди. Стаите са чисти и добре обзаведени, с хладилник, климатик, прекрасна гледка към морето, предлага се и обилна закуска. Самият хотел е на 50 метра от плажа Харманите. Има много хубав ресторант, с много добра кухна и обслужване. Собствениците на хотела са младо гостоприемно семейство. Нямам никакви забележки. През септември ще посетим хотела и с двете ни деца.

Зорница Серафимова
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.06.11
08:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав и уютен хотел. Там се чувствах наистина сред приятели. Намира се точно срещу плажа и има превъзходна гледка към морето и града.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share