gospodin_vasilev (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с приятели
2014.08.17
05:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 06.08.2014 до 13.08.2014 г. бях настанен в стая 406. В стаите няма климатик. В част от стаите интернета е толкова слаб, че всеки ден имаше хора от съседни стаи, които бяха седнали в коридора на етажа, за да ползват интернет. В банята миришеше на котешка тоалетна и миризмата си е постоянна. Една бира в бара на партера, Амстел, струва 5 лева. Малък пакет чипс - 4 лева, по-големия - 6 лева. Храна - пълен боклук, без зеленчуците. Водата в басейна е студена - на 15-тата минута на детето му тракат зъбите. Сложена е табела с температура 25 градуса, но аз често ходя на море и знам, че при 25 градуса температура на морската вода не ти става студено 5 минути след като си влязъл. Детската секция на басейна е празна. Има и джакузи с топла вода, но е мътна като в язовир. Искам ютия от рецепцията, връщам я. След три дни пак искам - не съм бил върнал първата. Разбрахме се, че съм я върнал. Този път я искам с дъска за гладене. Дъската ми я носи камериерката на етажа, но по изискване на рецепционистката, трябвало после да занеса дъската и ютията на рецепцията, т.е. от четвъртия етаж до рецепцията. Когато я занесох, същата рецепционистка ми казва "можеше да я оставите и на камериерката на етажа". Взимам ютия за трети път. Отивам да я оставя при камериерката на етажа, тя казва не може, трябва на рецепцията. Така че приятели, забравете за този хотел. Р.S. До хотела има заведение "Бялата къща" - 300 гр. горски гъби - 35 лв. И да ми публикувате коментара

daby (1)
отседнал Февруари 2014 за 3-5 дни с приятели
2014.02.12
18:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя крайно недоволство от този хотел.Под всякакво ниво е всичко в хотела, като се започне от липса на халати за спа , малки джапанки за спа , което те принуждава да ходиш бос из целия хотел, до мизерната храна за прасета която ти дават на блок масата. Ресторанта няма достатъчно места, поради което гостите на хотела са принудени да висят прави и да чакат някой да стане и да освободи маса.Чувствахме се като прасета, на които дават помия.Интернет под всякаква критика т.е. въобще не се хваща, като и при най-любезното молене , не само не ти обръщат внимание , но се държат нагло с гостите. Спа центъра е нищожен слабо казано, че това е спа център с една изключително нагла и недружелюбна женичка наречена наемател на спато, която си позволява да се държи нагло и да обижда клиентите, като че ли са клошари. Басейна е малък неудобен и студен. С една дума ако сте мазохисти отидете в хотел "Орфей"-Пампорово.Ние не издържахме и заминахме преждевременно и никога повече няма да стъпим в Пампорово.Хотелът заслужава не повече от 2звезди.Забравих да спомена и за парното както в стаите , така и в коридорите , същото беше спирано от икономии и го пускаха само от 17.30часа - 23.00часа. Спа центъра се намира на партерният етаж, където вратште постоянно се отварят , а гостите слизат по халати , които между другото са много малки и боси поради липса на големи джапанки. Изобщо пълна подигравка с хората.


Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share