niko06 (2)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.03
10:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилите са нови и хубави.Гледката е прекрасна.Разкошна голяма тераса. Само,че когато пристигнахме не беше заредено със спално бельо нито дивана в хола, нито доп. легло за една от спалните въпреки,че за тяхното ползване се знаеше още при резервирането на вилата, а хавлии за тях така и не донесоха.Не беше почистено нито в стаите,нито в баните.В кухненския кът има само един нож-голям, доста големи лъжици, липсва микровълнова фурна,която за наши дни вече не е лукс, пепелник.Паркирането на колите е малко сложно,защото няма обособен паркинг. За втората вила в,която бяхме ние става доста трудно особено ако сте с две коли и не трябва да паркирате в зелената площ.За третата вила варианта е само отвън малко встрани от пътя.Но спокойно лелята,която посрещаше каза ,че там не крадат само дето пътя е за Доспат и по него се движат както леки коли така и товарни денонощно.Няма интернет,нито детски кът както е описано в сайта, но за нас това не беше голям проблем все пак сме отишли на почивка. Тези и други малки неуредици не биха ме накарали да напиша този коментар ако не беше неприятното напускане на вилата. Един ден преди края на нашия престой дойде лелята чистеща вилите и ни каза(не ни помоли),че утре в 10.00 часа трябва да сме напуснали вилата,защото идвали други гости и трябвало да почисти.На следващия ден точно в 10.20 започна да влиза и да излиза във вилата при положение ,че ние все още бяхме вътре и събирахме багажа и ни убеждаваше ,че навсякъде другаде било така в 10.00 часа напускане,а и гостите видите ли били вече дошли.За това не бих ви препоръчала вилите,докато не се промени отношението на лицата отговарящи за поддържането им към гостите.
Като информация мога да добавя,че при престоя ни в Цигов чарк ползвахме стола на Рехабилитационния Център към МУ Пловдив останахме много доволни.Приготвената храна беше много вкусна на добра цена.Всички много я харесахме и децата също.Там работят много приятни и разбрани хора.

valentin_blg2013.11.14 10:17
След, като се запознах с направените критики искам да коментирам следното:
1. Провериха ли почиващите, дали комплектите бельо за разтегателния диван и допълнителното легло не се намираха в гардеробите на спалните помещения? Все пак дивана и разтегателното легло не са в постоянна готовност за спане.
2. Приборите за хранене са закупени, като комплекти с всички елементи в тях малки средни и големи, възможно е някои да са се изгубили или счупили, за което най-добре е да се изискат резервни от персонала на обекта.
3. Смятам, че не е допустимо да се пушат цигари в обществени места, особено, че и законът го забранява. По-тази причина няма пепелници в обекта.
4. Паркирането на автомобили се извършва извън обекта на мястото, където бяхте посрешнати а не на тревните площи. Имота за паркиране е собственост на обекта. В рекламните сайтове ясно се вижда на картата, че обекта се намира на пътя Батак Доспат.
5. Не ми стана ясно, след като в обекта според вас не се почиства, защо персонала е поискал да влиза и да чисти за следващите гости.

Друма Холидейз Ви благодари за направения коментар и ще направи всичко възможно да се съобрази с него.

Други хотели в Цигов чаркЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share