хотел Китен Бийч ***, Китен

Рейтинг:  3 star rating  2.5 / 5 (6 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
e.georgieva (1)
отседнал Август 2018 за 3-5 дни с приятели
2018.08.10
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно нищо общо със снимките в интернет и офертите, които се предлагат. Половината от "екстрите", които предлагат за all inclusive изобщо не можахме да изплзваме понеже закрития басейн е занемарен, да не говорим че има умрели животни в него. Спа - изобщо не работи, в пика на сезона, тъй като няма достатъчно персонал. Като говорим за персонала... Абсолютно всички се държат грубо с клиентите и гостите на хотела, крещят на гостите, не се чистят стаите, управителят и собственик убижда и крещи на всички които искат да им се изчистят стаите или да им се поправи счупеният душ в банята. Охраната на хотела е невъзпитан и сърдит пенсионер. Смениха ни хавлиите за баня едва, когато съпругът ми помоли камериерките на етажа.... Храната беше отвратителна, еднообразна и Стара. Всичко което се предлагаше за закуска, обяд и вечеря беше домат, краставица, зеле, салам, пържен салам, съмнителни наденички, бисквитена торта без вкус... Имаше хора, които получиха натравяне. Никога не отивайте в този хотел. Грешно похарчени пари. Съжаляваме че ние сгрешихме и бяхме платили предварително. ЗА ЦЕЛИЯТ НИ ПРЕСТОЙ В ТОЗИ гнусен хотел, се нахранихме два пъти в него и нито веднъж не използвахме мръсният външен басейн.... Водата на бара беше вкусна.

Petya Nikolova (1)
отседнал Юни 2018 за 2 седмици с приятели
2018.06.20
13:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте искам да кажа че престоят в хотела беше чудесен .Първоначално бях скиптично настроена понеже съм чувала негативни коментари за този хотел,но когато отидохме всичко беше страхотно и напълно оправда моите очаквания.За нашия престой който беше 2 седмици храната беше различна всеки ден и беше много разнообразна.Персонала беше вежлив и много лачезарен.Стаите се почистват всеки ден .Най доволна бях от локацията понеже бяхме близо да плажа.Искам да кажа на всички че има различни хора на едни може да им хареса на други не не знам как е било преди в този хотел но сега е невероятно о горещо ви препоръчвам ако искате да почивате и релаксирате да посетите този хотел понеже това я мястото за почивка !

gaga19 (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.30
12:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ТРАГЕДИЯ,,,НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ХОРА НАЙ ГАДНИЯ ХОТЕЛ,ГНУСНИ СТАИ,ЕДИН ОЛИВЕРНИК НА ЦЕЛИЯ РЕСТУРАНТ,ТОВА Е НЕДОПОСТИМО........

jojovr (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.30
03:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По-отвратително място за пребиваване не бях виждал до сега!
Няма нищо общо със натруфените снимки, които се предлагат в офертите!!!
Всичко беше под всякаква критика!
Хигиена - никаква!
Храната - ужасна!
Никой не обръща внимание, че стаите трябва да се почистват, бельо да се сменя и т.н.
Върлуват болести.
Тази дупка трябва да се затвори от санитарните власти час по-скоро!

Никога повече няма да стъпя там!!!


Таванът в ресторанта Таванаът в стаята Таванаът в стаята - 2 Таванаът в стаята - 3
Elvira Zmiyarova (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2016.07.21
04:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно изненадани останахме от удобствата в стаята.
ного добре направена баня с всичко което е необходимо за една почивка. Стаята също беше много удобна и добре подредена със стил.Има голям гардероб,хладилник,климатик,много огледала и всичко е разположено много добре в пространството. Леглото беше супер удобно и голямо. Красиви пердета и спокоен и тих балкон.
Храната е доста разнообразна и много. Има всичко,като започнеш от салати,супи,основни храни,десерти,печени меса,варени,печени и задушени зеленчуци,всякакви зърнени закуски и т.н. и .н. Това е хотел с ресторант за хора ,който спазват всякакъв хранителен режим.Всеки вкус ще бъде задоволен.Когато свърши дадено плато с ястие,веднага се зарежда ново такова. Ние лично се прибрахме добре отпочинали и с по 1-2 кг отгоре. Все пак не огледалото у дома ,а ALL inclusive прави тези кг в повече.
Има голям басейн с шезлонги и спасител. Хората като мен,(който не могат да плуват)могат да седят на стълбичките в басейна. Много е приятно с коктейл в ръка да седиш в басейна. Препоръчваме с две ръце.
До година с удоволствие ще го посетим пак,но поне за 10 дни.

jojovr2016.08.03 09:43
Това е типичен коментар, написан от управата на хотела.
Не се заблуждавайте!
Няма нищо вярно!
trastenik (1)
отседнал Юни 2016 за 1 седмица семейно
2016.06.29
05:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Повече от ужасно отношение от управленския персонал.Такова чудо,да си в България и да не може ш да се разбереш на български с персонала не бяхме виждали-руско говорящи. Най брутално беше отношението на собственика към нас,гостите. Няма такова неуважение

jojovr2016.08.03 09:40
Напълно съм съгласен с потребителя "trastenik"!
Само чакат да ти приберат паричките, а после се държат така, все едно, че те са ти платили престоя. Няма такова безобразие!

Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share