хотел България ****, Бургас

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Бургас – кални бани, Бургаски минерални бани
Бургас    0.6 км
На море в Бургас
Бургас    0.6 км
Плажове в близост
Бургас - Централен (Южен) плаж
Бургас    0.8 км
Бургас - Северен плаж
Бургас    1.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
orbas100 (2)
отседнал Януари 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.01.17
14:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е разположен на перфектно място за всякакъв вид туризъм. Но за съжаление се оказа, че толкова голям хотел не разполага със собствен паркинг и трябва да плащаш, за да паркираш пред хотела, но паркинга видиш ли е "общински" и нощувката на колата струва 15 лева. Още при самата резервация персонала беше много неучтив и информиран относно услугите, които се предлагат в самия хотел. Стаите са ремонтирани и приятни. Оказва се че всяко нещо в този хотел се държи от различен собственик и реално за всяко нещо се плаща допълнително, въпреки че е категоризиран като четиризвезден. Закуската е силно оскъдна, а персонала дори не забеляза, че някой влиза. Гледката е наистина страхотна и поради разположението си наоколо има много магазини и заведения.

venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни семейно
2013.08.26
07:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

един от най-добрите хотели...всичко е на ниво ...прекрасно изживяване ресторанти и бар - супер !!!!!!!!!!!!!!!!!

RadoslavaBo (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни по бизнес
2011.04.17
15:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спах за 2 вечери в хотел България през март 2011. Хареса ми приятелското отношение на персонала. Стаите бяха чисти. Гледката към морето от моята стая на 13ти етаж беше впечатляваща. Поради факта, че в ресторанта дават 20 % отстъпка за гости на хотела реших да опитам. Бях изненадана от качеството и вида на ястията. Наистина беше много добре. Хотела е на много удобно място в центъра на града.

Kremi Georgieva
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.11.06
13:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моята сватба беше преди седмица, от обслужването в ресторанта съм доволна, но и на мен ми се наложи да си платя паркинга с предтекст ,че бил общински и никой не ги бил предопредил, като преди това управителката ме убеди, че за сватбената кола имало уредено безплатно място. Въпреки че си платих паркинга за колата пак нямаше място.....И станаха смешни за 3лв. Също относно стаята имам забележки: първо беше единична и второ нямаше дори една роза вътре (изрично ги бях помолила да сложат).
Просто без коментар!!!!!!!!!!!!!!

Kremi Georgieva2009.11.06 14:01
Искам да добавя, че стаята, в която бяхме беше предоставена от хотела....И сутринта още в 8ч. камериерката реши, че може да си посворква и тананика в коридора.......Наистина съм много разочарована от хотела.
Severina ivanova
отседнал Юни 2009
2009.06.10
10:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скоро бях на свадба в хотел България- Бургас. Цялата сеадба беше много хубава до момента в който влязохме в хотела: 1)адска жега при молба да засилят климатика ни се отговори че немогат да се разправят с нас и го изключиха 2) молба за лед казаха ни да си донесем сами 3)изкараха торта посредата на свадбата без да питат младойенците 4)вкараха си количката за отсервиране и докато гостите танцуваха им отсервираха 5) персонала беще толкова нацупен че все едно са там на сила и не им се пла6та 6) голяма част от алкохола и безалкохолното занесено от маладоженците беще изчезнало.

Анелия Петрова2009.08.28 17:40
Е, и на нашата сватба ни отмъкнаха пълните бутилки с алкохол, които останаха, но най-лошото е, че ни подмениха фигурката на младоженците от тортата!!!!!!!!!!
Вечерта се оказа, че не можело да я намерят, а на следващият ден ни дадоха друга уж, че е същата!!! Ужасена съм как може това да се случи в УЖ реномирания им ресторант.
За нацупения персонал - и при нас го имаше, но за фигурката - направо съм бясна!!!
Едва ли повече ще ползвам услугите им. Разочарована съм много.
dovolna клиентка2010.01.05 11:34
говорете си не ни пречите
доволните клиенти са много повече от недоволните,а тези които нямат какво да правят пред компа си са толкова много че само и само да напишат нещо са готови да избълват милион лъжи,повлияни от чуждото мнение
Rossy Valeva
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.03.14
20:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен хотела много ми хареса. Стаите са чисти и комфортни, а мястото му е наистина добро. Наложи се да плащам за паркинг, но от рецепция вежливо ми обясниха, че паркинга бил общински. Мнго се зарадвах на басейна. Уникално място! Бих го препорачала на всеки

Петко Димитров
отседнал Февруари 2009
2009.03.05
11:22
коментар
sheky666 (1)
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.10
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сигурен съм че в този хотел има прекрасни стаи и апартаменти, които са и на доста по-високи цени от двойната стая за 60 лева, в който нощуваме аз и приятелката ми. Стилът на стаята бе пост-соц,к ато под пост разбирай боята върху мебелите, нанесена някъде през годините на демокрацията. Незнайно точно кога, но със сигурност не и тази година. Сред персонала преобладават стари кадри, предполага се от Балкантурист, които те гледат и слушат с безкрайна, трупана през годините досада. Не бих се върнал там никога, в Бургас има много по уютни и красиви хотели на същите, и дори на по-ниски цени. Приятна почивка!

Петър Шопов2009.02.03 14:52
Много морално остарял хотел с подтискащи стаи от комунистическо време с неприветлив персонал. Качвайки се от любопитство до последния етаж просто за да видя Бургас от високо два ''нереза'' (охрана тип Митьо Пиштова) ме заобиколиха и най нелюбезно ми казаха: К'во, проблем ли имаш, не ти ли е ясно , че нямаш право да се качваш тук бе?! ...а лично аз никъде не видях да пише ''достъпа за външни лица забранен'' или нешто подобно. Направете си сами извод дали да отсядате в хотел Бургас!
2006.11.25
00:38

Разкошен хотел на разкошно място,със страхотен изглед към морето(особено ако си на по-горните етажи).Идеално място за разпускане!А и наоколо е пълно с плейбой барове,така,че забавата е пълна))


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share