Аспен ризорт голф ски и спа ***, Банско

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
EBogoeva (3)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.09.08
06:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в този хотел и 2013 година. Хранта, обслужването и напитките бяха на ниво. Имахме вкл. натурални сокове, а пакета, който поръчахме за обяд в планината, беше много богат.
Тази година съм напълно разочарована от храната. Некачествено месо и субпродукти, кюфтета и кебапчета са в основата на менюто. Недостатъчно келнери. Поръчах си чаша прясно мляко една вечер и ми го сервираха в пластмасова чашка с ужасен вкиснат вкус. Само го опитах и го оставих.
Много слабо налягане на водата в банята и къпането се превръща в мъчение.
Пердетата не се перат редовно и са ужасно прашни. Счупени и неработещи лампиони. Напукани и занемарени стени. Много студен външен басейн.

EBogoeva (3)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2014.08.08
07:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много доволни останахме от олинклузива. Имаше и натурални сокове, а не разтворими.На обяд бяхме по меню, а закуската и вечерята на блок маса. Храната не беше с голямо разнообразие, но беше прясно и вкусно. Сервитьорите ни обслужваха бързо и с внимание и усмивка. Базата е страхотна. Наехме апартамент с гледка към басейна и планината на третия етаж и беше удоволствие да седя на балкона и гледам Пирин планина. Басейна(външния) беше студен за мен, но доста хора се къпеха. Шезлонгите бяха от дървените се връзваха с пейзажа. Като цяло не са пестени ресурси за базата и това си личеше. Единия ден си поръчах обяда пакетиран, за да направим по-дълъг маршрут в планината и останах очарована- 2 кутии със саднвичи, 2 кутии със зеленчуци и 2 плода, отделно 1 натурален сок и 1минерална вода 1,5л(и в други хотели съм поръчвала пакетиран обяд, но такова обслужване не съм получавала)


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share