todivi (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица с приятели
2016.07.21
03:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В продължение на една седмицата бяхме във Еко селище руминика.Всичко беше много подредно,красиво и удобно.Стаите бяха чисти.Храната е уникално вкусна.Обслужването -вежливо.Просто трябва да го посетите.

toditodi (1)
отседнал Юни 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.02
02:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Горещо го препоръчвам,мястото е страхотно.Много чисто и подредено,хигиената е на ниво.Много е удобно за семейства с деца ,защото е затворен комплекс и може да си играят на воля.

georgi-ivanov (1)
отседнал Май 2016 за 3-5 дни семейно
2016.06.28
05:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уникално място,много спокойно и уютно,храната е превъзходна,перфектно за почивка със семейство и деца.

santcho (1)
отседнал Май 2016 за 1-3 дни с група
2016.05.29
10:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много красиво направен комплекс, НО...дотам с хубавото. Персоналът, който ни обслужваше беше нелюбезен и на моменти направо груб с нас. Не бих препоръчал на никой да ходи там. К-с Руминика е типичен пример за симптомите на БГ туризма - много красиви природни дадености, съчетани с лошо обслужване. Дано един ден такива "хотелиери" да разберат, че само да построиш някаква леглова база не е достатъчно, за да развиваш успешен туристически бизнес.

Dimitar Punev (1)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.02.16
06:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото хубаво са добре изглеждащите къщички. Всичко останало е под нивото на долнопробен хостел.
Целия персонала е самия собственик и съпругата му, които са НАБЕДЕНИ за хотелиери. Не знаят какво точно предлагат и защо го предлагат, идеята им явно е да взимат пари за НИЩО, като си меслят че предлагат нещо. Абсолютно не любезно отношение.
Ползвахме тридневен пакет с закуска и вечеря, като една от вечерите беше празнична за Св.Валентин.
Закуската-първи ден, някакви неща наподобяващи кифлички, може би закупени от селския хоремаг, към които се предлага единствено чай и айран. Втория ден предложиха баница, която също беше закупена от същия хоремаг, беше вряла...можеше поне да си направят труда да погледнат че микровълновата фурна има минутки и да я настроят.
Вечерите-първия ден, незнаеха какво точно предлагат или по точно какво влиза в пакета който ползваме. Храната беше безвкусна и студена.Втория ден, да отбележа 14,02,2016г. нямаше и капка празничност в празничната вечеря. Студено подобие на скара, салатата беше още по студена.
Цени-цените са като за хотел от висок клас, ще спомена само кафето, което струва 2,50лв., от тук нататък всеки може да прецени останалата част от менюто.
Ако разгледате сайта на хотела ще прочетете само хубави отзиви, НЕ им вярвайте!
И не на последно място...това нещо е мнооого далече от ЕКО!

НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ДА СИ ОРГАНИЗИРА КАКВОТО И ДА Е ТАМ!!!

Tanq77 (1)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.02.16
06:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На пръв поглед мястото е спокойно и приятно, стаите топли и чисти, банята с развалени душове,но поне с топла вода,храната ужасна.За съжаление такива цени, като в ресторанта няма и в центара на София, не стига това, ами и кухнята е доста непрофесионална. Използва се това, че хотела е в "Нищото" и наоколо няма къде да пиеш кафе и цената на кафето е като във Венеция.А за отношението на СОБСТВЕНИКА, който явно е и сервитьор и барман и рецепционист и всичко останало, нямам думи, кисел, намръщен и ние едва ли не сме виновни, че сме му отишли в хотела. Празничната вечеря, за която си бяхме платили предварително, беше студена скара, която ни метнаха на масата. От тези хора Хотелиери НЕ СТАВА.

pancho (3)
отседнал Август 2015 за 3-5 дни семейно
2015.09.22
11:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първото ми впечатление от мястото беше отлично - чисто, луксозно, проектирано с мисъл и подходящо за семейства. Впоследствие впечатленията леко се промениха - за съжаление в отрицателна посока. Ресторанта предлага вкусна храна, но цените са високи, дори и за софийския стандарт - обяд за 3-ма може да стигне около 55-60 лв. Това остави - във Велинград има и по-високи цени - поради това от Руминика предлагат и пакети със закуски и вечери, но - виж ти изненада - пакетите са в ресторанта, но не се сервират във външната му част - на въздух и със страхотна гледка. Беше ни казано, че щом сме си платили пакет няма кой да се разправя и да ни сервира отвън.Иначе ако си поръчаш едно кафе свободна консумация ти го носят и до басейна. Тъй като едното ни дете е на 2 год в ресторанта обикаляше и пипаше всичко - и поради това постоянно и получаваше забележки от собственика (бащата - за разлика от него синът беше много любезен) да не пипа и да не щъка много много. Въобще стопанина се държеше доста нелюбезно и не получихме и една усмивка през целия престой - при положение, че цената за къща за 6 човека беше 330 лв. Последната вечер нещата силно ескалираха - нашето 2 годишно малко момче си играеше с едната завеса, което предизвика жестоко избухване и ураган от викове как щяло да направи ценната ръчно тъкана завеса на парцали - как ви звучи непознат човек да ви крещи така на детето? Бяхме бесни - не си тръгнахме веднага само поради факта, че беше последна вечер. Така че да обобщя - добро място, но с нелюбезно обслужване от страна на Мениджмънта - изводите си ги направете сами.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share