bourgas4508 (0)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2017.02.20
04:15
коментар
mariya_yor (1)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.09.26
16:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и моите приятелки посетихме бистро "Хеди" миналото лято. Останахме очаровани от гостоприемството, вкусните домашноприготвени ястия и приятната атмосфера. Затова тази година отново дойдохме в "Хеди". Бяхме гости на хотела. Персоналът ни посрещна приятелски. Стаите са чисти и уютни. На двора сред красивите цветя има басейн и шезлонги. Работещите в "Хеди" са много мили и усмихнати. Специални благодарности на управителката, която се погрижи за нашия незабравим престой.

hedi (0)
отседнал Август 2016 за 2 седмици семейно
2016.09.24
12:43
коментар
r_dimitrova (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2016.08.30
04:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Хеди" - цената за нощувка със закуска беше 88 лева за стая. Извън тази цена, за да получим дистанционните за телевизора и климатика трябваше да платим 50 лева ДЕПОЗИТ. Получихме ги, но имаше изненада - ако забравиш вратата на банята открехната, климатикът спира и отново може да заработи едва след 24 часа.
Това не е всичко - в банята нямаше нищо (леген), което да се използва за използва за пране; в стаята нямаше оставени чаши. Няма да помествам снимката на тоалетната чиния, която сварихме, като пристигнахме - гнусна, с останки от фекалии.
Собствениците, без да имат повод, непрекъснато правеха предупреждения от типа:"Дворът се заключва целодневно.", "На камъка на прозорците не се оставя нищо." - беше сякаш си на гости у някоя 80 -годишна баба, а не в хотел, за ползването на чиито услуги си плащаш.
Ресторантът - за закуска салам (най-вероятно за домашни любимци), пържени филии, от които тече старо олио, палачинки с разреден шоколад...мммм
Хотел Хеди = ПРОСТО КВАРТИРА НА НЯКОЯ БАБА


ключове от социалистическо време ламперия от плоскости

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share