хотел Море ***, Созопол

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (30 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.2 км
Созопол - стария град
Бургас    0.8 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.4 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dilyansp (0)
отседнал Септември 2015 за 3-5 дни млада двойка
2015.09.08
02:08
коментар
alexanderkolev (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица възрастна двойка
2013.04.27
15:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние си изкарахме страхотно в Созопол-неописуем град,толкова мн история ,изкуство... Със сигурност е един от най-красивите градове в България и прекрасно място за почивка.Ние с жена ми отседнахме в хотела през юни за една седмица.Беше изключително спокойно и приятно.Стаята ни беше много чиста ,просторна приветлива.Бяхме в стая 25 и от терасата се виждаше морето и басейна,който е от долната страна .Хотела се поддържа от самите му собственици и децата им .Много приятни ,любезни и отзивчиви хора.Със сигурност ,ако пак решим да прекараме почивката си в Созопол,а това е сигурно ,ще отседнем пак тук .Поздрави !

kalinaivova (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2013.03.15
18:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всяка година ходим септември месец на почивка някъде по родното Черноморие и така миналото лято се спряхме на Созопол.Отдавна не бяхме посещавали градчето,може би около 6г. ,все ходим някъде другаде-я Несебър,я Приморко Таа градчето се е променило много .Старият град е станал още по-хубав,реставриран,отрити повече забележителности,така че си струва да се посети Разгледахме много хотели в интернет и се спряхме на хотел Море.Беше с най-хубавите отзиви ( след като ми мина почивката разбрах и защо ) От 1 до 6.09 си бяхме резервирали стая с допълнително легло ,защото бяхме по семейно с мъжа и малката ми дъщеря.Останахме наистина очаровани от гостоприемството,помощта и отзивчивостта на тези хора .Най-много бях впечатлена от това ,че стаята изглеждаше точно както на сайта и беше изключително чиста,всъщност в целия хотел беше чисто .Резервирахме си конкретна стая и получихме нея ( номер 31).Хората са много коректни .Около хотела имаше и магазини,наблизко имаше и ресторант.Старият град също беше наблизо .Много очаровани останахме от града и от хотела.Тази година,само че юни месец пак ще сме там .

gergana hristova (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица с приятели
2012.09.02
20:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела се чувствах ме много добре.Всичко беше много добро.Стаята беше чиста с хубав изглед към морето.Собствениците са много гостоприемни.Като цяло хотела е напълно подходящ за една семейна или с приятели почивка.

gino genov (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.08.26
17:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

всичко беше много чисто.стаята беше тихо и спокойно и приятно да си почиваш. Собственици те са много приятни и учтиви.

radina74 (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.25
15:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела се чувствах ме много добре.Всичко беше чисто.Басейна и джакузито са чисти и е приятно да релаксираш.

gerito12 (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.24
21:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора година съм в този хотел.И миналата и сегашната съм изключително доволна от всичко.Стаята беше в отлична чистота. Басейна и джакузито бяха прекрасни.Определено до година ще посетим хотела отново.

loriro (0)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.22
15:06
коментар
skorpion. man (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.16
12:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела не е на 300м от морето а на 1000м .И няма изглед към морето както е писано.На пода има много пра6ен и миризлив мокет.Басейна максимално на пълнен невазможно да влезе6 с дете.НЕ ОТГОВАРЯ НА 3ЗВЕЗДИ.

hotelmore2012.08.19 11:56
Здравей Мартин,
Не знам с какво Ви обидихме или не беше наред за да пишите такива неистини.
1.Имахте резервация за стая 12 ,за два дни - стаята е с частичен изглед към морето и гледката наистина е частична.Имаме стаи с гледка към морето ,но Вие сте резервирали тази ,която няма пълна гледка,имаме и стаи без гледка.Това може да го проверите на сайта ни.
2.Хотелa е на 300 метра от морето, а не на 1000 както сте написали,всичко това може да го проверите на google-maps
3.Имаме само две стаи с мокет и в едната бяхте Вие.Мокета не е долнопробен ,а висок скъп клас и го подменяме на всеки три години.Сега е втора година и всяка година преди сезона се пере на автомивка.Почистваме го ежедневно с прахосмукачка и след всяко заминаване го запираме.
Под масичката не беше добре почистен/около две педи/ когато пристигнахте ,но след като ни kaзахте ,след вашето излизане го почистихме/лично съпругата ми го почисти/ и лично аз проверих за някакви нередности в стаята .На следващия ден камериерката почиства цял час Вашата стая за да бъде идеална,лично аз отново проверих след нея.
Относно чистотата правим всичко възможно да бъдем перфектни,Вие ни открихте в booking.com и там може да видите каква е оценката ни за чистота.
4.Басейна - ние не можем да го пълним или изпразваме по Ваше или наше желаение,а и никъде не сме писали ,че имаме детски басейн,а и детето Ви беше на година, но това писание го оставям на Вашето невежество.
3.Относно звездите - те са три и категоризацията се прави на съвсем различни изисквания от Вашите.
Благодаря Ви!
skorpion. man2012.08.21 15:05
това е сайт за хотелите не е за хотелиерите.Бях гост на хотела и си дадох оценката.А вие как смеете да ме запла6вате на ЛП.
hotelmore2012.08.22 09:43
Здравей Мартин,
Къде ще си давам мнението и къде не е мое решение.
Но вашият клеветнически коментар за нищо не бих могъл да подмина.
Коментарите се четат от много хора и това до голяма степен е определящо за една резервация и аз не мога да остана безучастен на вашите лъжи.
Това ми е работата ,с нея си изкарвам хляба и си я върша максимално добре.
Не бих разрешил на никой да се гаври с мен и семейството ми.Хотела ми е най-старият в Созопол и с утвърдено име и не бих разрешил на някой от Айтос да се подиграва с труда ни.
Ако бяхте дали само оценка бих я приел ,ако бяхте написали ,че само е мръсно бих си премълчал ,защото в момента няма как да го докажа/но държа да отбележа ,че в хотела не е чисто , а е перфектно чисто може да сравните оценката си с тази в booking.com/ ,и с фактури ще докажа какъв клас е мокета ,кога е купен и колко често купуваме препарати за почистване на мокет.
Темата ,чистота е изключително деликатна за нас и всичко освен ,,перфектно чисто ''не ни устройва.
Всичко останало граничи с глупост:
1.Хотела не е на 1000 метра от морето както сте писали.
2.Басейна може да е пълен само и винаги на едно ниво .
3.Категоризация се дава с определени изисквания ,но те нямат нищо общо с ,чистота,разстояние до морето или изглед на стаите.
4.Имаме стаи с различен изглед и всичко е написано ясно и точно на нашият сайт.
Никога не сме си позволявали да лъжем гости за каквото и да било и никога няма да го направим.
Вашият коментар е обиден и неприемлив за нас.
Всеки може да си дава мнението и така трябва да бъде,но то трябва да е реално,а когато пишете да носите отговорност за написаното .
Питам Ви ,защо не изразихте това свое мнение когато бяхте в хотела ?
Относно това ,че съм Ви заплашвал сте в заблуждение.
Изречението ,,Ще обсъдя възможноста с адвокат да Ви съдя. '' не е заплаха ,а реалност .
Не се страхувайте, нали сте прав!
SiPP (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.06.20
08:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сърдечни хора, чисти стаи и приятна почивка. Добра безжична връзка към Интернет. Искам да посетя хотел "Море" отново.

velina.ivanova (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица млада двойка
2012.06.11
23:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел!Всичко беше супер Стаята беше много хубава и чиста,изобщо навсякъде в хотела беше много чисто и приятно.Собствениците бяха много готини хора и се стараеха да ни помогнат с всичко .Хотелът се намираше на много удобно място ,всичко ни беше близо- центърът ,плажа .Старият град беше също близо Непременно го препоръчвам на всички

denisbelqta1 (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици възрастна двойка
2011.04.07
17:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е невероятен.Чисто, тихо ,уютно,имат много цветя.Басейна е малък но предостатъчен за този хотел,закътън е в задния двор и е много тихо и спокойно ,никой не те притеснява,лежиш си цял ден и къркаш водка,а жена ми на море.Посрешнаха ни на летището -ние живеем в Москва.На удобно място е ,на 5 минути от плажа и на толкова от стария град.Надявам се и тази година да ни пуснат в отпуск и пак да резервираме,дано е и по-рано защото миналата година късно резервирахме и нямаха в една стая свободни места та се наложи да се местим в две стаи ,но това не беше проблем защото оше когато резервирахме ни казаха и предварително знаехме в кои стаи ще бъдем,а и те ни преместиха багажа докато бяхме на плаж.Останахме с най-хубави спомени от този хотел и Ви го препоръчам,няма да съжалявате.

manti1993 (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици млада двойка
2010.11.06
21:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tova e nai-hubaviq hotel ,v koito sme bili do sega !Ostanahme priqtno iznenadani,zashtoto vsichko ,koeto go pishehse na saita beshe na 100% istina.Za chistota nqma smisal da govorim,tai kato kamerierkata vliza vseki den v staite i pochistva.I da naistina leglata sa do zemqta i ne vijdam kak moje da se puhnat chehli(xaxa).Blagodarim na sobstvenicite za neveroqtniq prestoi ,koito ni predlojiha!Preporachvam go na vsichki tozi hotel

Румен Гочев
отседнал Юли 2009 за 1 седмица възрастна двойка
2009.07.18
16:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е хубав,чисто,тихо.Всичко което бяхме прочели предварително в саита им е на 100 % истина.Опита ми от други години за велики хотели преварително ме притесняваше, а и цената която платихме не е ниска.Но имаше приятна изненада.
Препоръчвам го на всички.

Божидар Христов
отседнал Юни 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.15
15:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко е супер.Пазеха ни и място за паркиране пред хотела.
Много сме доволни и пак ще ходим догодина .

диана керемедчиева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2009.07.01
21:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела се чуствах ме много добре.Всичко беше чисто и подредено.Собственици те са много гостоприемни и вежливи.Сауната и джакузито са чисти и ти е приятно да релаксираш.Елате да се уверитеи ще се чувствате много добре.

Кристиан Диксън
отседнал Юни 2009 за 2 седмици семейно
2009.06.30
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятен хотел, беше пълен но не се чувстваше навалица.Тихо и спокойно място.Прекарахме чудесно.Басейна беше кристален,интернета добър.

Румяна Тенева
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.27
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,летовници!
Препоръчвам ВИ хотел"Море"!Защо ли?Той е стилен,завладяващ,
гостоприемен.Още от рецепцията ни посрещнаха сърдечни,мили хора(стопаните).Чистота,блясък навсякъде.Удобна мека мебел.Ароматно снежно-бяло бельо.Прекрасна безжична интернет връзка(почиваш и работиш).Хотелът предлага и кафе и закуска.Тук може и да се поглезиш-басейн(перфектно чист),джакузи,сауна.Какво друго трябва на човек на почивка?
Изживейте една пълноценна почивка.Тук намерихме релакс.

Гергана Милошева
отседнал Юли 2007 за 1 седмица семейно
2009.06.26
13:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, на никой не препоръчвам да отсяда в това хотелче. Бях там миналото лято и съм много разочарована. Стаите са мръсни и когато се настаняваш трябва първо да поизчистиш, особено в банята, за да можеш да влезеш да се изкъпеш. Когато излезеш след теб влиза някаква чистачка, която оставя големи черни косми навсякъде в банята, а вратата на терасата - широко отворена с вдигнато перде, за да може всички мухи да влезнат в стаята.А на господина, който е собственик на т.нар. хотел мога да му кажа да се качи в стаите за да види мръсотията, защото явно скъсаните обувки, които намерихме под леглата си стоят от доста време там.

Божидар Христов2009.07.15 14:56
Госпожа,пропускащ годината ,сага сме 2009.Да не си била на няколко ракии и да не си познала патъците си.
Хотела си е много готин.Леглата са до пода и освен за сейф,не се сещам какво друго може да пъхнеш долу.
Росица Дипон
отседнал Май 2009 за 1 седмица възрастна двойка
2009.06.26
09:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е просто най-доброто което можех да си представял дългогодишният им опит си е казал думата.Съотношението цена -качество е по-добро от наи вицококатегориините хотели в Хърватска и Италия .Хотелиери винаги се интересуват от това гостите да се чувства като у дома си. Допълнителни разходи много евтини ,кафе 1 лев ,кола 1 лев,бира 1.5 . На всеки 2-ри ден Спално бельо обмен . Вие се чувствате комфортно, лична атмосфера, без да се чувствам constricted.

dinko ivanov
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.06.25
20:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко е супер.Стаите са чисти.Домакини те са много добри.Аз съм бил в този хотел и там е страхотно.Ако отидете в този хотел сами ще се уверите.Там е прекрасно.

gergana ivanova
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.06.25
20:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

в хотела беше много чисто.стаи те са просторни.има хубави изгледи към морето на 4 етаж където бях отседнала.домокините са много гостоприемни.

Миглена Костова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.06.25
10:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всучко е много хубаво.
Персоналът на хотела е любезен и полезен. Стаите са чисти и много големи, а водата в басейна е страхотна.Безжичната връзка с интернет също беше много добър.

ivelina ivanova
отседнал Юли 2008 за 4 седмици сам турист
2009.06.17
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

всичко е много хубаво.в този хотел съм за пети път.домакини те са любезни и гостоприемни.елате да се уверите.

Добромир Панчев
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.06.14
14:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спокойно и уютно. Хората са учтиви, държат се приятелски. Стаята беше удобна. Рецепцията работи до късно.

александро
отседнал Юли 2007 за 1 седмица семейно
2009.06.09
17:31
коментар
Димчо Димов2009.06.17 19:02
отговор
Тихомир Туфков
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.12.31
13:19
коментар
Zory i Greg McGrath
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.13
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубав и собствениците са излуЧително мили и гостоприемни хора.Тази година за 2-ри път ще поЧибаме в този хотел и то отново с огромно удоболствие! Хората които оставят негативни коментари,са абсолутно нереални в преценките си. Не знам къде са били, но коментарите им определено не се отнасят за този хотел! ПрепоръЧвам този хотел на всеки,които би желал да изкара една Чудесна поЧивка,обстановката и обслужването е на ниво!

Димчо Димов
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.12
15:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уважаеми читателю,
Собственик съм на хотел МОРЕ .От дълго време следя коментарите в интернет и в частност BGhotelite .Питам се за добро ли са или за лошо:
За добро ,защотото уважаемите гости имат право да изразят мнението си и преди да посетят даден хотел да прочетат такова.
За лошо – по-стар български обичай ние първо гледаме само него,да омаскарим ,
Да оплюем ,да изложим,унижим и ако може унищожим някого.
Питам се дали да продължа рекламата си в този саит,защото се превръща в антиреклама.Но все пак,
1.Не си правя сам рекламата ,така както си правят колегите-пускат си няколко коментара,те и приятели и всичко на пръв поглед е добре.
2.Каквото и старание да полагаме не може да се угоди на всички
3.На 100 доволни винаги има 2 недоволни ,но те винаги си изливат гнева.
4.На част от коментарите моят отговор е следният:Камериерка почиства задължително стаите всеки ден.Бельо се сменя на всеки два дни или максимум три дни в зависимост от престоя,хавлиите задължително през ден.А за да Ви е чисто и уютно камериерката е в стаята Ви само 20-30 мин. на ден,от там насетне Вие сте на ход.Ако не си поддържате чистотата няма кой да Ви помогне.
За басейн,джакузи и сауна звезди не се дават.Те добавят само стойността на хотела.
На 300 м сме от плажа и в хотела няма асансор.
Всичко това и друга информация ясно и четливо сме написали в интернет страницата ни.
Извинявам се на тези,на които им е било скучно ,но циркова програма нямаме ,а и при нас се почива.Дискотеките и забавачниците са далеч от нас.
Благодаря на всички,които са отделили от времето си и са писали за хотел МОРЕ,та дори и да са ни провокирали.
Благодаря и на всички тези 30 % ,които идват за 2,3,4,5 а някои и за 7 поредни години в хотел МОРЕ.
Ние ще останем такива каквито сме.
Позволявам си да напиша и няколко реда за www.zahotelite.com .Добре сте го намислили ,но Ви е недоносче.Коментарите са необходими ,но не и анонимни.
1.Г-жа Станка Иванова- истинското й име е Севдалина Драганова от Стара Загора
2.Г-жа Илиева –това име го няма в нашият регистър.
3.Коментар може да напише съседа ми,защото моят хотел е пълен,а неговият празен.
4.Кометар може да напише приятелят на дъщеря ми,защото са се скарали.
5.Кометар може да напише и всеки ,който скучае и си търси забавления.
Коментари има в много сайтове за хотел МОРЕ ,но те са базирани на реална резервация,престой,впечатления и НЕАНОНИМНОСТ

Кремена Илиева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.05
15:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Много ужасен хотел. Останахме страшно разочаровани.Чистотата е под всякаква критика,обстановката е ужасна, на кофти място е- много далече от плажа и всякакъв вид цивилизация.Ако не ми вярвате отидете и сами ще се убедите, аз никога повече НЯМА ДА СТАПЯ ТАМ!!!!!

2008.03.18
18:23

Очаровани сме от обслужването, обстановката и чистотата в хотела! Собствениците са безкрайно гостоприемни и отзивчиви, и се постараха да направят гостуването ни приятно. И успяха!
За нес това е един чудесен семеен хотел, за семейни хора.

2007.11.08
13:34
коментар
2007.10.16
14:21

Тук получаващ пълен релакс. Ако си за почивка на море - това е мястото, ако денонощно искаш тишина и спокойствие мястото ти е в планината. Ние сме млади и не ни действат тези ежедневни влияния.

2007.08.20
16:02

Подобие на хотел-по-точно казано си е квартира, мини басейнче за да вземта някоя и друга звезда, не се почствта сатите, не се сменят чаршафите. А собственкиа иска браз печлба срущу минимум усилия. Ако се паднете на последния етаж - доста зор ще видите докато стигнете до стаята си по тясното и извито стълбище. С две думи-липсва всякаква обстановка за приятно прекарване на отпуската.За 3 пъти по -ниска цена може да си намерите частна квартира с по-любезни хазаи. не ходете там!

2007.07.26
22:55

vsi4ko si e super


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share