markoni1 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с приятели
2014.08.23
11:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На този коментар е казана половината истина, защо не спомена пиянските изцепки до 3 часа сутринта и тормоза над другите наематели на къщата, като постоянно парадират със служебното си положение на полицаи и ако е така - това е срам за пагона!
Във всяка една стая има кабелна телевизия, мебелите са от чам и хигиената в къщата е на високо ниво благодарение на усилията на хазяйката леля Златка и цялата и фамилия, която следи за спазване на тишина и покой на тъмната част на деня, да няма нецензурни песни и други пиянски изцепки.

monst (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни с група
2014.08.16
04:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително некоректни!Ползвахме четири стаи на трети етаж, като в нито една от стаите нямаше кабелна телевизия,няма да можете да ползвате кухнята когато искате, а когато те ви кажат. Ако ползвате барбекюто ще трябва да си заредите газ с която ще си готвят и те и ще си пекат пипера със същата тая газ. Както стана с нас(6 възрастни и 4 деца, едното от които бебе на 1 годинка)може да решат да ви изгонят в 23:30 понеже не разрешихме на собственика и дъщеря му да си сварят царевица на газта която ние сме си заредили.Мога и още да пиша но няма смисъл.НЕ ХОДЕТЕ!!!


Други хотели в КраневоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share