kolobra (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.10.29
10:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние (аз с двете ми деца на 4 и 7 г.) посетихме хижа Бор за 8 дена. Останахме много доволни и искаме да се върнем пак. Много приятно впечатление ми направи това, че бяхме приети много сърдечно, сякаш сме дълго време несрещали се роднини. Понеже нямаме свои баби и дядовци, децата ми приеха баба Наташа и дядо Кольо като свои. И съответно - те бяха приети като свои внучета. С нетърпение чакахме кокошките да снесат яйца, за да ги вземем, тъй като за периода на пребиваването ни, всички яйца бяха за нас. Хранехме с удоволствие кокошките и поливахме цветята. Дядо Кольо научи сина ми да кове пирони и да майстори неща от дърво. (е, не се разминахме без някой и друг почукан пръст, но нищо страшно ) Баба Наташа ни готвеше ежедневно и въпреки, че в кухнята има всичко необходимо за самостоятелно готвене, това ни спестяваше време за разходки и ползотворен отдих. Всеки ден имахме бурканче свежо подквасено селско кисело мляко, а също и пресно, сервирно със закуската.
Ако искате да изкарате в къщи си на село в приятна селска, но и съвременна обстановка, необезпокоявани от никого, ако искате да намерите нови, широко скроени и сърдечни приятели, хижа Бор е определено вашето място. Чисто, удобно, приятно и комфортно място близо до природата, екологично чисто и поддържано с много любов.

*****

Самият район - Трънско ми е любим, тъй като част от предците ми са били родени и живеели там. Това е малко познат район на България и не много популярен като туристическа дестинация, но затова пък запазен много автентичен, хората са добри и дружелюбни, даже и ромите в града говорят на правилен български език, работят, не крадат и са възпитани. Няма да се впускам в подробности какво би могло да ви привлече в Трънския край, защото смятам, че който е решил да го посети, ще си направи самостоятелно проучване.

Прилагам някои безценни наши спомени (снимки) от Хижа Бор с пожелание за здраве, дълголетие и просперитет на баба Наташа, дядо Кольо и синовете им. Чакайте ни, ще дойдем пак!


Още топло, направо от полога яйчице. Мъжката дружба е във въздуха. А щастието от конструирания от дърво самолет е неописуемо. Поливаме, поливаме... Филия с лютеница на чист въздух, след игра с вода... Безценно!

Други хотели в ТрънЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share