Slavej77 (1)
отседнал Юли 2019 за 2 седмици семейно
2019.08.16
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотни хора.много гостоприемни вече шеста година ходим при тях.а двора им е перфектен за деца.догодина живи и здрави пак ще сме там.

Pipina (1)
отседнал Юни 2018 за 2 седмици с приятели
2018.06.17
22:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Видях разни коментари.Чудни хора?Като тръгваш някъде,трябва да си наясно със себе си.Лично за мен и много мои приятели,тук е място за бягство отзадуха на големия град.По-близко до земята и природата.Чисто е,тихо,.По белите изгладени чаршафи и грижовното отношение на собствениците,се връщам някъде в уюта и прегръдката на детството.КАКВО ПОВЕЧЕ ВИ ТРЯБВА БЕ ХОРА,които търсите лукс-ходете на яхтите си.


Plamen Mitev (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица семейно
2018.02.15
02:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сега видях като се рових из интернета къщата на Мария и Петър и ми навя такива хубави спомени.Да са живи и здрави хазяите и ние също и да имаме възможност това лято пак да им гостуваме.Много земни хорица направили са добре къщата има си всички удобства,чисто е ..вода винаги има бол..тихо е...абе на нас много си ни харесва на цялото ни семейство.

Nezabravka Koleva (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица семейно
2017.09.13
04:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нека и аз драстна някой ред ...Гледам ,че има хора които плащат 10-12лв на легло и търсят 7 звезден хотел....както г-жата по-долу се изразява....Еми няма как да е лук и много модерно за тези пари...За тези пари които си плащаме си е рай Къщата ..но пак казвам според джоба и разбирасе критериите на всеки има право да избира мястото си на почивка.Ние пък сме изключително доволни ..Не е модерно място ,но доста уютно и кипро ..Със страхотна градита и барбекю..Ввесто да ходим напред назад и да плащаме главоломни цени си приготвяхме вечеря в градината запознахме се с други почиващи отседнали до нашата стая ,както г-жата по-долу ги наричаше" жалки" ще кажеш че само те са хора... а ние с тях такъв купон си спретнахме и с децата цяла детска градина беше страхотно..Хазяйката подържа чистота на изключително ниво..случвало ни си е да почука докато сме в стаята и се разираме кога ще е удобно за чистене и до там всичко приключило!!Изключително сме доволни и щастливи ,че бяхме гости на тази къща!!А за плажа ами август навсякъде е претъпкано....на който не му харесва да ходи юни и септември ...Хаъде да идва другото лято

Maria_R (2)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2017.09.02
22:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Тъй като следя темите по хотелите, в които съм отсядала, един скорошен мейл ме върна няколко години назад когато имах неблагоразумието да "почивам" на Черноморец и по-специално при Марийка Петрова. Преживяването беше незабравимо... Схлупена стая на последния етаж на къщата, мебели от разцвета на социалистическия неореализъм, място колкото носна кърпичка на терасата, което трябваше да се дели с нещастниците от съседната стая. Рискът да си разбиеш главата, опитвайки се да минеш под скосения покрив, за да си простреш плажната кърпа - защото просторът е от другата страна на терасата, минихладилничето, в което може да се сложи зорлем една бутилка минерална вода, заключеният с катинар климатик... Изненадата че си останал без хляб, защото на някой от почиващите в къщата измекяри не му се е разкарвало до магазина и е предпочел да си избере каквото му харесва от общите хладилници на двора... Запушеният канал на банята, който все пак оправиха, слава богу! Ние все пак бяхме късметлии, защото въпросната баня с размери на по-широчък ковчег беше поне в самата стая. Хорицата в стаята до нас трябваше да притичкват 15-тина метра до банята си, която беше от другата страна на къщата, рискувайки да се пребият в скосения покрив, който в най-ниската си част е не повече от 50 см. Когато си сънен и бързайки за тоалетната се опиташ да минеш под него трясването на главата в бетона ти спестява пиенето на кафе за събуждане. Но най-хубавото от всичко беше отношението на Марийка, чиято наглост и простотия лепнаха допълнителен смрадлив отпечатък на цялото изброено по-горе великолепие. Гордата собственица на този 7-звезден имот нахлуваше в стаята по всяко време, независимо дали си вътре или не. И ако й се кажеше да дойде по-късно, защото почиваме вместо през вратата на стаята се намъкваше през тази на балкона...
Накрая само ще спомена претъпкания до крайност, шумен и мръсен плаж на селцето, на който нормален човек не би стъпил втори път.
Безкрайно съм благодарна за "почивката" в това недоразумение - тя окончателно завинаги ме отказа от тази част на Черноморието.

Pet is Petrova (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.10
04:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да споделя ,че тази година най-накрая попадтахме на нащето място,което търсихме с години!!Много сме доволни от къщата Мария Петрова като стаи,обстановка..тихо и спокойно е местенцето,плажа е на близко не беше претъпкан и хазяите много ни допаднаха...хазяйката подържа чисто на всякъде а хазяина е като нас народен човек ..можеш да седнеш на чашка с него ако успеем отново ще ги посетим това лято с децата!!

katepetrova (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.04
12:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Докато споменът е пресен, ще споделя, че втори път в къшата на Мария Петрова НЯМА да идем. Условията в къщата не са лоши, но отношението специално от г-жа Мария Петрова е меко казано неприемливо. Въпросната жена няма никакво уважение към личното пространство на гостите. Влиза в стаите, докато си почиваме следобед (с 2 малки деца сме), за да ни смени чаршаф без да почука или да се извини. Прави го и когато не сме в стаята. Имаше сума наставления:децата да не спят на спалнята да не вземат да се напикаят там; да не ядат в стаята, че ще се завъдят мравки и трябвало да боядсиват стените ако изцапат; климатика да се пуска само като сме в стаята, за да не станела някоя искра и т.н. Ако не дай Боже се случи лошо време, няма затворено помещение(освен стаите),където да се хапне и децата да играят. Това беше причината да си тръгнем 1 ден по-рано.

atanas_koichev (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2016.08.11
02:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз намерих време и реших да драсна някой ред...От както сме намерили със семейството ни тази къща не търсим друго..разбирасе всеки според възможностите и вкусовете си.Ние търсихм нещо средно...не лукс и на добра цена,държах ме на чистотата вътре на отношението на хазяите, както и на близостта на плажа...Много сме доволни защото намерихме всичко това и се се наслаждавам вече втора година подред....

Pet is Petrova2017.07.10 04:28
До Катя Петрова!!Не се притеснявайте,ние също искаме коректни туристи...Напранени Ви бяха г-жо Петрова забележки...но трябваше и да Ви накараме да си заплатите чаршафите който бяхте съсипали,а да не говорим ,че и липсваше един чаршаф а сте оставили ваш ...но това не Ви прави коректни!!Така,че не се обиждайте!!Забележката е мека форма за некоректни туристи...пак Ви казвам на всеки може да се случи да счупи,да изцапа ..но си казва и си заплаща..а не като Вас..да криете и да си тръгвате без да кажете за нередностите!!Хубав ден Ви желаем!!Живи и здрави бъдете!!
maria_peeva (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2016.08.04
07:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тези дни се върнахме от нашето лятно гостуване в къща Мария Петрова...Много приятно бяхме изненадани от южното черноморец, от самия плаж и къщата в която бяхме 5 дни!!Останахме много очаровани..догодина ще ги посетим пак ☺☺☺

boris_lubomirov (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.11
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 2 дни се върнахме от нашата почивка в къща Мария Петрова.Бяхме със семейството ми и двете ми деца на 8 год и на 5 год.Ходихме си пеш на централния плаж и на къмпинг Черноморец,за разнообразие с колата ходихме и на Градина няколко пъти.Изкараме си страхотно...Плажа е много чист,къщата също и доста е тиха..всички останахме много доволни..Дано да имам възможност да отскочим пак това лято!!

RADOSTIN_TERZIEV (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2016.02.08
02:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ИИ..Аз като всеки мъж не съм много по писането и по комплиментите..Ще кажа обаче ,че и ние сме отядали в тази къща ..веднънж семейно и веднъж бях на командуровка с колеги...Много сме доволни,ние не търсим лукс разбирасе..къщата е подържана,чиста гледам като отидем все има нещо ново,което хазяите правят ...възхижавам им се!!Плажа е близо има магазин до къшата,всяка вечер си правим храна...в стаите се влиза всеки ден да се почивства..все едно е хотел,а и цената ме устройва доста Като ми се наложи пак там ще отседнем...

antoaneta_kirilova (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2016.02.04
04:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,здравейте...много съм щастлива ,че отново давате на свободно квартири преди доста годинини идвахме със семействотро ми при вас може и дане си спомняте..и от тогава не сме изхарвале толкова добре почивката си на море...винаги си спомняхме за вас ,вашата къща с много мили чувства..Бяхме и дълги години в Чужбина,но сега като ви намерих на сайта много се зарадвам..ще ви звънна да си направим резвервация за това лято!!Поздрави на Мария и Петър нах-добрите хотилиери!!До скоро!!

iliiana_boris (1)
отседнал Юли 2015 за 3-5 дни семейно
2016.02.01
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И ние сме посещавали тази къща...Много ни хареса..Има стаи на който банята не е в самата стая,но на нас парктически така по ни допадна..голяма чистота е в къщата..тихо,спокойно...и им прекрасна градина.лятна кухня..барбекю....това лято отново ще ги посетим.

Zlatislava64_kostadi (1)
отседнал Юни 2015 за 3-5 дни семейно
2015.10.09
01:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно местенце.Верно, че на някои от стаите банята не е в самата стая..но на нас така пък повече ни допадна идята и смятам даже, че е по-добре така...Въпрос на гледна точка.За нас е важна чистотата,не на последно място цената,имаме си отделен санитарен възел,тераса,кухня обща за приготвяне на храна...и страхотен двор за отмора,вечеря и забавления и за нас и за децата.Много ни хареса!!

Vasil_Iordanov (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.10.07
22:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние бяхме гости на къщата края на септември.Много доволни останахме,както от условията,така от плажа,даже имахме време и се опознахме с хазяин. Доста мили и гостоприемни хора.Много са се постарали и къщичката им е доста уютна.Лично ние пак ще я посетим.

petar_67st (1)
отседнал Август 2015 за 3-5 дни семейно
2015.08.18
00:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Казвам се Петър Стефанов..и съм изумен от някой хора...затова и реших да драсна някой ред..Абе хора условията са си отлични за къщата..вие какво търсите за 12лв легло 5 звезди сигурно???Леле,нямам думи...Ами всеки има право на мнение разбира се!!Повечето от почиващите като нас желаят условия за приготвяне на закуска или вечеря..кой каквото желае,На вас явно ви пречи това ;( Живи,здрави...всеки си има мнение..Аз отсядам 5та год.със семейството си и двете ми деца и нямам никакви забележки!!До година пак ще и гостуваме и за по-дълго!!Поздрави и на хазяите,невероятни домакини са!!

sisi79_1989 (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.17
00:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние пък за разлика от предното мнение останахме много доволни..обстановката и всичко по стаите си е повече от прекрасно..За самата цена..бих казала е безупречно чисто..тихо..Ние също сме семество с две деца и отсядаве вече трета год в тази къща..Децата си играят на воля,ние имаме възможност да си приготвим храна ,има си кихня голяма и оборудвана,има барбекю..хазяите са много гостоприемни и добри хора.Изключително се радвам ,че открихме тази къща!!

M.Ivanov (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.13
07:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР,НА ТЕЗИ КОИТО БАНИТЕ ИМ БЯХА В КОРИДОРА СА ЩАСТЛИВЦИ НАШАТА БЕШЕ НА ТЕРАСАТА А ТЕРАСАТА БЕШЕ ОБЩА ЗА 2СТАИ И ГЛЕДАШЕ КЪМ УЛИЦАТА,А БЯХМЕ С 2 ДЕЦА.СТАЯТА,БЕШЕ МАЛКА,ОБЗАВЕЖДАНЕТО С МЕН НА ГОДИНИ,ХАЗЯЙКАТА НИ ПОСРЕЩНА С ДУМИТЕ ХАЙДЕ ДА ОПРАВИМ СМЕТКАТА,ЧЕ ИМАМ И ДР.РАБОТА ЗА ВЪРШЕНЕ.

maksi1969 (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.12
10:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ В ТОВА СЕЛО.НЕЗНАМ НЯКОЙ ХОРА КАКВО РАЗБИРАТ ОТ ПО4ИВКА,НО ДА КАРАТ ЖЕНИТЕ ИМ ДА ГОТВЯТ,НЕ Е ПО4ИВКА,А СЕЛЯНИЯ.ЗА КЪЩАТА,ОСВЕН ДВОРА,КОИТО Е ДОБРЕ ПОДЪРЖАН И СТОПАНИНА(МЪЖА НА ВЪПРОСНАТА МАРИЙКА ПЕТРОВА)КОИТО Е ЛЮБЕЗЕН И ОБЩИТЕЛЕН,НИЩО ДРУГО НЕ Е ТАКА,НИТО РАЗСТОЯНИЕТО ДО ЦЕНТЪРА,НИТО ДО ПЛАЖА Е ВЕРНО.СЪЩАТА ТАЗИ МАРИЙКА ПЕТРОВА Е АДСКИ НЕОБЩИТЕЛНА,ЗЛОБНА,НАДМЕННА СЕЛЯНКА КОЯТО СЕ ИМА ЗА МНОГО ВАЖНА И ВСЕ ЕДНО СТЪПВА НА 1000 ЕВРО.НА ПОЛОВИНАТА СТАИ(СОБСТВЕНИТЕ) ИМ САНИТАРНИ ВЪЗЛИ СА В КОРИДОРА,А НЕ В СТАЯТА,ЛЕГЛАТА СА СТАРИ,СТАИТЕ ТЕСНИ(НЯКОИ ОТ БАНИТЕ С ТОАЛЕТНА И МИВКА НЯМАТ И 2 КВ.М.)С ЕДНА ДУМА---------------НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХОДЕТЕ ТАМ,освен ако имате нерви да изтърпите тази злобна кукувица МАРИЙКА ПЕТРОВА

g.gospodinov (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2015.07.08
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година решихме с жената да сменим дестинасията,и за първи път бяхме в Черноморец.Гостувахме в къщата на Мария!!Много сме доволни,от самото местенце..тихо,чисто ,а и голямата градина в тези горещи дни е перфектна..не разбрахме нищо..от тези жеги..Черномарец като цяло много ни допадна...радвам се,че го открихме това място!!

nikolaylisichkov (2)
отседнал Юни 2015 за 3 седмици сам турист
2015.06.14
00:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора година имам удоволствието да почивам при Мария Петрова в Черноморец. Миналата година останах толкова доволен, че броях дните до новия сезон. От години обикалям българското черноморие. Едва ли има местенце, където не съм бил. Запознал съм се с толкова много хора. Затова още веднъж препоръчвам на всички да посетят хотела на Мария Петрова. Черноморец, близкия Созопол, Царския плаж и Златна рибка - всичко това е на една ръка разстояние. Но по-важното е, че уморен след плажа или вечер се прибираш в едно уютно място, с поддържан двор, почистени стаи, сменени чаршафи и най-важното при едни слънчеви и сърдечни хора, на които основната цел е да осигурят всичко за твоята почивка.

nikolaylisichkov (2)
отседнал Юли 2014 за 3 седмици сам турист
2015.06.14
00:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невроятни хора, които доказват, че качествени туристически услуги могат да се намерят и в България! Благодаря ти Мария - за всичко. За гостоприемството, за грижите, за добрината и за усмивките!

jordanka57 (1)
отседнал Юни 2014 за 1 седмица семейно
2015.04.07
06:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обиколила съм доста китни местенца за почивка,но на това се спрях.Много съм довална имам избор на пясъчна ивица..ако искам пеш съм на централния...ако искам по-голямо пространсво на плажа отивам с колата на царския...После се връщаме в къщата е чисто..тихо..почиваме си..и вечер в прекрасното дворче се събираме с приятели..даже и хазяите каним...и е много весело!!Вече си направихме резервация за тази година!!...

qna-1991 (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица с приятели
2015.02.15
08:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотна къща,ако желаете една хубава почивка-това е мястото!ще се насладите на уют и спокойствие!миналото лято бяхме със семейството ми за първи път и останахме много доволни.

Daria_Nikolova (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2015.02.14
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече две лета сме гости на тази къща,тази година пак направих ранна резервация ...ние сме страшно доволни,допада ни обстановката,къщичката е спокойна,няма лудница,хазяите са гостоприемни...нищо не са ни отказали ,даже вечерта си сядаме в страхотната градина и си правим вечеринки!!Това е нашето местенце!!

nikola_p (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2015.02.09
10:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещахме,Коледните и Новогодишните празници в къщата ..бяхме голяма компания около 35 човека!!Много доволни останахме!!Препоръчваме ви я горещо!!Лятото със семействата си пак ще я посетим!!

Maria_R (2)
отседнал Август 2014 за 1 седмица млада двойка
2015.02.07
03:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"Почивката" ни във въпросната къща за гости ни отказа окончателно от идеята да посещаваме южното Черноморие.

ivailo_asenov (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.12.23
20:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На сдудентския празник бяхме с компания в тази къща,беше супер!!!Много ни хареса,това лято сме там....Точно това,което търсихме го намерихме,всички от компанията сме единодушни!!

zori_aleksandrova (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.11.11
21:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ехееее,нащата къщичка .....Оле,много се радваме,че ви открихме..много,много ,ама много сме доволни,както от обстановката,така и от обслужването..от място..въобще това си е нашето място за почивка...замисляме на Нова Година да дойдем с компания ..и лятото отново сме при вас!!Поздрави и до скоро!!

plamena_becheva (4)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.14
07:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сполай ти,стопанке,за сладкия залък,за доброто посрещане,за вълшебното място за отдих !!!
Къща за гости Мария Петрова – от първата стъпка разбирате , че е място създадено с много любов . Място където почивате пълноценно.Посетете го ! Заслужава си !
И от мен усмивки и торба с най-добри пожелания за здраве, късмет, любов, пари и сбъднати мечти!
До нови срещи !!!

plamena_becheva (4)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.14
06:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим Ви, лельо Мария и чичо Пешо! Няма да забравим прекрасното обслужване, чистотата, красивия двор, удобствата, които се постарахте да ни създадете, бялото вино на чичо Пешо и още куп други хубави моменти от нашия престой при Вас! Благодарим Ви! Поздрави от Цветея и Поли и до скоро!

evgeni_prumov (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2014.08.13
05:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние отседнахме миналото лято юни месец..сега имаме резервация за 18.08 много приятно местенце..затова отново ще изкараме отпуската тук.нямаме никакви забележки,много сме доволни.Очаквайте ни!!

surai_ibrqm (1)
отседнал Август 2014 за 2 седмици семейно
2014.08.12
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На някой хора гледам не им е допаднало ,но на нашето семейство много ни хареса къщичката..Ех,как си изкарахме хубаво чак не ми се прибираше.Нямахме никакви проблеми с чистота,удобствата на къщата.Плажа ни е близичко ,колата имаше къде да си паркираме,тихо е местенцето комшийте наоколо са също мили хора..До късно се черпихме с компанията в двора на балкона където ни беше сладко .Имаше къде да си приготвим нещо за хапване,сутрин закуската..на обед ,е разбира се ,ако сме се прибрали от плажа ако ли не някоя вечер..и така..Исках просто да споделя ,че ние лично ние останахме много доволни..Даже удължихме престоя..но не може да останем за постоянно

marieta_petrova (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с приятели
2014.08.11
11:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

тези дни се върнахме от морето и по -точно от къща Мария Петрова,където изкарахме незабравимо!!Къщата не е лукс ,но е приветлива има неоходимото в стаите телевизор,климатик,хладилник отделен санитарен възел и терарска...Всяка сутрин си приготвяхем закуската в лятната кухня ,която е огромна и после закусвахме на спокойствие на двора.Много сме доволни,бяхме цяла компания около 10 човека...ох,ако имаме възможност пак ще отскочим към края на август!!

mariana_peeva (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.03
20:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,виждам че Elena_p е недоволана от живота..Не и харесват стаите на къща за гости Мария Петрова..ок..Къщата е на три етажа само да кажа и наистина на последния етаж са по скосени стаите,но и цената им е доста по-ниска..Така,че кой каквото е искал да си заплти..Не може да искате да заплатите 10-12 лева за август госпожо,.. и да имате огромни притенции.Няма поставени лица,всеки си изразява коментарите,което пак казвам е нормално на 10-15 доволни да има и един като вас!Живи ,здрви бъдете..Но не разбрах,плажа не ви харесва,цените в магазините не ви харесват...Не разбрах,вие къде живеете?Във вашето село може да е много евтино ,но от както се помня на морето винаги цените са били по-високи..Да не говорим,че от 3-4 год,в момента цените не са вдигани защото ние редовно си ходим на море и плащаме една и съща цена за това време.Климатика се заплаща допълнително..5 лева на стая,ако сте ги го били заплатили щели сте да го ползвате..Но не може човек да се прави на евтин тарикат и да иска за 10 лева да бъде в хотел 5 звезди и да ползва всички екстри..Пак ви казвам аз от години посещавам къщата..От пловдив съм,със семейството ми всяка година без да пропускаме сме там.Отсядаме или на първия или на втория етаж,предварително сме се обадили да си капарираме стаята и сме много,много доволни..Що се отнася до плажа,навсякъде август плаожовете са претъпкани,и на всякъде има платена зона ние ходим или на градина или на смокиня и ние много хубаво..Госпожа,отидете септември..на море за да не ви е претъпкано..много сте интересни ..отивате в най-силния сезон и започвате да се оплаквате...Но пак кзвам,има недоволни хора от живота..А тук за къща Мария Петрова хората си пишат ,кой му харесва,на кой не му..разбирасе всеки има право на мнение..Но вашето просто ме впечатли..че от нищо не сте доволни..Ами защо не си взехте парите и да си тръгнете?Хазяите на сила,никой не държат..
Поздрави на всички позетивни и мили хора!!!НЕ СЪДЕТЕ ПО МНЕНИЕТО НА ХОРА НЕДОВОЛНИ ОТ ЖИВОТА!!НА ТЕЗИ ХОРА ПРОСТО ИМ Е ХУБАВО ДА МРЪНКАТ И ДА СЕ ОПЛАКВАТ,А ВСЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ НАТИСКАТ И НЕ СИ ТРЪГВАТ!!

mariana_peeva (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.03
20:55
коментар
mariana_peeva (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.03
20:55
коментар
Elena_P (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица млада двойка
2014.07.30
11:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поздравления за невероятния архитектурен гений, проектирал последния етаж, но под скосения покрив над тераската височината от едната страна е около 70 см, а от другата - около 1,50 (вижте снимките). За да минеш към останала част от терасата - с размер на стандартен панелен балкон, където се намира простора (носете си и щипки) трябва или да си пигмей или да се придвижваш с патешко ходене, за да не си разбиеш главата. Като капак на всичко въпросната тераса е обща за тази и за съседната четворна стая, в която забележете няма самостоятелен санитарен възел. "Почиващите" в 4-ката ползват баня срещу стаята си (пресичайки коридора, през който минават хората от още 3 стаи) и още една баня, намираща се в далечния край на описания панелен балкон. За целта трябва да минат покрай вратата на стаята, която описах досега, да се гмурнат през пигмейската дупка и да минат още 3-4 метра до заветната баня. Изключително удобно!
Ако обичате да си поспивате не е лошо да слагате някаква табелка на вратата, защото на 2 пъти собственичката влетя в стаята даже без да почука, за да чисти (разбирайте да изхвърли кошчето от банята).
В общи линии е това. Но за толкова пари - толкова! А, в прекрасната градина, в която не винаги има място да седнеш, за да хапнеш, е пълно с комари, които хапят като озверели пирани. Покривката на масичката, на която 2 -3 пъти седнахме, беше цялата в мазни петна.
В заключение - НИКОГА не бих отишла не само във въпросната къща за гости, а и в самия Черноморец. Плажът е претъпкан и неподдържан, пътят до Градина е подходящ почти само за off-road джипове, а Царския плаж (между Черноморец и Созопол) е почти като градския. Няколко думи и за цените в селцето. Има 2 "борси"-чки за хранителни продукти, където цените са горе-долу нормални, в останалите "супер" и минимаркети ти режат главата до кръста. За ресторантчетата по единствената тематична уличка, водеща до плажа цените са просто абсурдни за нивото на обслужване и качество на храната. Както и да е - вие си решавате Приятна почивка на всички, които НЯМА да се излъжат да "почиват" в това селце, което явно за 3 месеца се опитва да си осигури прехраната и за останалите 9. Няма лошо, но туризъм така не се прави!


Elena_P (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица млада двойка
2014.07.30
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди да се подлъжете с многобройните възторжени коментари на явно подставени лица прочетете тези на: krastanova, proniceras, yavor68 и besen.
Абсолютно съм съгласна с тях и ще добавя само още няколко щриха. Въпросната къща се намира не както е посочено в описанието, а на около 150-200 м. от малкото плажче, където за чадър, шезлонг и шалте ще си платите 40 лв. До централния плаж, който е под всякакви критика, разстоянието е около километър (10-15 мин. спокойно ходене). Имахме "удоволствието" да отседнем в стая със самостоятелна баня на последния етаж. Първото впечатление като качваш стълбите до горе е доста болезнено, освен ако не си висок максимум 1.60 - задължително си трясваш главата в тавана. Външната врата на стаята е 2/3 армирано стъкло, вратата между малкото антренце, където е вградения гардероб (носете си и достатъчно закачалки, защото в него се мъдрят само от телените от химическо чистене) и самата стая е също с армирано стъкло и ако имаш неблагоразумието да си легнеш малко по-рано от светлината в коридора щеш - не щеш разбираш кой, кога и с кого се прибира или излиза. Стаята е малка, с нисък таван, задушна, с обзавеждане отпреди 30 години. Матраците скърцат и при най-малкото движение, между 2-та матрака на спалнята имаше около 10 см луфт. Възглавниците са ужасни, като че ли са пълни с дреб, твърди и неудобни. Така че наспиването си остана мираж. Климатик има, но тъй като явно токът в Черноморец е около 10 пъти по-скъп отколкото средния за страната, той е аранжиран с катинар и ако искате да го ползвате заплащате още 5 лв. Т. нар "хладилник" (вижте снимките) може да побере 2 бутилки минерална вода и примерно 3-4 праскови. Останалото се налага да съхранявате в хладилни витрини в двора и почти всеки ден се налага да си издирвате покупките, които останалите почиващи непрекъснато местят, за да освободят достатъчно място за своите (за около 30 или повече почиващи хладилните витрини са 2). Банята е с размера на карцер в етиопски затвор. За да се изкъпете трябва да се вденете между душа и мивката и при по-невнимателно движение батерията ви се забива в кръста. Няма достатъчно място за минимума тоалетни принадлежности. За сметка на това пък решетката на душа е повредена и водата през нея не пръска, а ви се излива отгоре като струя. Когато водата е топла - ОК, но 2 пъти осъмнахме без такава и се налагаше да се позамием със студена (Водата се загрява със слънчеви батерии и ако времето е облачно или почиващите са глезльовци, които се къпят поне 2 пъти на ден водата свършва бързо, а токът е скъп...). Сифонът в банята се задръстваше без видима причина и няколко пъти щяхме да се пребием от задържащата се на пода сапунена вода. О, да не забравя - носете си кърпи за баня, за да не се налага да си купувате от селцето, защото такива не се предлагат. Да излезем на терасата... На площ, на която спокойно биха се разположили 3-ма души около кръгла пластмасова маса са наврени 2 такива с 6 стола...


KOSTADIN PETROV (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.27
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Леле, аз съм мъж и не обичам много да пиша..но видях преди мен коментара и съм изумен какви жени може да има..верно ,че всеки си има менние .но чак пък това просто нямам думи...незнам ,на кое госпожо казвате мизерия..аз отсядам в къщата поне от 4 години със семейството ми и с двете ми деца..хазайката е толкова чиста жена,по няколко пъти минава на ден да почиства стаята че чак неудобно ми става..на всякъде блести от чистота..верно ,че не е лукс най-нова обзавеждане ,о вие пък посещавате къща 2 * нали така не 5* хотел и цената му да е 60 лева нощувката..А що се отнася до осветлението,винаги грее вън,еддинствено ако няма никой в градината тогава се спира осветлението..Но когато хората искат да говорят ,нека си говорят госпожо така като вас...
Хубав ден от мен,нека който реши се отбие като мен и ще види,че истината е това което казвам!!

KOSTADIN PETROV (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.27
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Леле, аз съм мъж и не обичам много да пиша..но видях преди мен коментара и съм изумен какви жени може да има..верно ,че всеки си има менние .но чак пък това просто нямам думи...незнам ,на кое госпожо казвате мизерия..аз отсядам в къщата поне от 4 години със семейството ми и с двете ми деца..хазайката е толкова чиста жена,по няколко пъти минава на ден да почиства стаята че чак неудобно ми става..на всякъде блести от чистота..верно ,че не е лукс най-нова обзавеждане ,о вие пък посещавате къща 2 * нали така не 5* хотел и цената му да е 60 лева нощувката..А що се отнася до осветлението,винаги грее вън,еддинствено ако няма никой в градината тогава се спира осветлението..Но когато хората искат да говорят ,нека си говорят госпожо така като вас...
Хубав ден от мен,нека който реши се отбие като мен и ще види,че истината е това което казвам!!

krastanova (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица с приятели
2014.07.27
11:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не вярвах, че към днешна дата може да има такова мизерно място. Бяхме няколко семейства с деца и НИКОГА повече няма да отседнем там. Стопаните са добри хора, но явно печалбата е единствената им цел - стаите са тъмни, със супер овехтяло обзавеждане, без комарници по врати и прозорци, вътре от всякъде мирише на старо. Двора, който е разкошен му се загасяше осветлението вечер с цел да не се ползва явно. Предоставят ти на разположение посуда, но можеш да я измиеш само на дворната чешма, със студена вода и то докато си миеш краката, защото чучура е на нивото на очите ти, а мивката на ниво под коляно. Единстветото хубаво нещо беше двора, наистина - но ако отиваш на почивка заради двора през деня - то по добре си спестете парите и спете на плажа)

proniceras2014.07.27 21:09
Положителните коментари се пишат от собствениците или от подставени лица (така наречените "тролове").Аз не познавам човек, който би харесал подобни условия за летуване, освен ако не е расал в колиба насред полето.......
maria_sotirova (1)
отседнал Юли 2014 за 2 седмици семейно
2014.07.26
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

от 15 юли до 25 юли гостувахме в тази къща.Много сме доволни,близко е до морето,чисто е в къщата има условие да си приготвяме храна,за малкия особенно и градината е невероятна...оставяхме детето и то си играеше,а ние спокойно на чашка

anna_todorova (1)
отседнал Юли 2014 за 2 седмици семейно
2014.07.13
10:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 01.07 до 10.07.2014г. юли гостувахме в къща за гости Мария Петрова.Бяхме семейно..Останахме много впечатлени от хазяите,много мили и добри хора,обстановката много ни допадна..все едно си бяхме в къщи нищо не ни липсваше..хазяйте са доста отзивчиви хора и при нужда всичко ни се предостави..Много е тиха къщата, децата си лудуваха до късно в двора..Безпорно другото лято отново ще ги посетим!!
Поздрави на Черноморец и на Нашето местенце за почивка къща Мария Петрова!!

viktoria_stanimirova (1)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни семейно
2014.07.07
09:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 3 дни се върнахме от морето..летувахме на Черноморец и по-точно в къща Мария Петрова!!Останахме много доволни!!Изключително много ни хареса!!Не е реклама това,просто споделям моето мнение ,като един доволен клиент!!Много благодарим за приятната атмосфера и доброто настроение и обслужване на хазяите Петър и Мария!!Да са живи и здрави и дълги години да ни посрещат така любезно и с усмивка!!

violeta_koleva (1)
отседнал Юни 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.02
10:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме от къща за гости Мария Петрова..Беше прекрасно...наистина си изкарахме много хубаво...Ако имаме възможност това лято още веднъж ще ги посетим!!

cvetelina_rainova (1)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2014.06.30
20:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година открихме къща за гости Мария Петрова и останахме много доволни...Сега си имаме това местенце и когато ни е много натоварено,,,отскачаме при тях..даже и октомври и ноември сме ходили с мъжа ми..невероятно е ..спокойно ..красиво...много релаксиращо ни действа!!

emi_stefanova (1)
отседнал Юни 2013 за 2 седмици семейно
2014.06.22
09:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравей,Черноморец!!Здравей,къща Мария Петрова!!Много се радваме ,че отново работите на свободно,че от много отдавна си ви посещавахме..Ние сме едно сем. от Чепеларе,Мария ще се сети като ни види..Идвахме редовно при вас на морето,много си ни харесваше..но после като започнахте да се занимавате с групи нямаше как...Сега обаче имаме късмета отново да отсядаме при вас!!И това лято разбира се няма да пропуснем!!До скоро!!
Поздрави!!

rusi_rusev (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2014.06.16
07:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е нашата къща за почивка!!Вече три лета под ред си отсядаме в Черноморец и в къща Мария Петрова...прекрасно е!!Това лято пак планираме да сме там....Очаквайте ни!!

mariela_vasileva (1)
отседнал Юни 2014 за 3-5 дни семейно
2014.06.11
14:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!!!Аз бих искала да споделя ,че отсядам няколко поредни лета в тази къща с приятелки,със семейството ми ..и съм изключително доволна!!Разбирасе всеки човек е различен и всеки си има различно мнение..но за мен най важното е като съм на почивка наистина да си почивам..а къщата е едно много спокойно и тихо място,хазяите са мили и добри хора,обстановката е близка до домашния уют(все едно съм си у дома) ,но съм на моренцеее...има на близо хр.магазин,плажа ми е на 10 -тина минутки...е разбира се има и по -далчни,който си има превоз може да разнообразява.. но ние макар,че си ходихме само на едно местенце останахме очаровани!!!
За мен на това му се казва почивка!!!Тищина,спокойствие и пълен релакс!!

anastasia_petrova (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.06.03
16:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Празвувахме на дъщеричката ни кръщенето в къща Мария Петрова.В прочем така се казва хазяйката на къщата.Останахме с мъжа ми а и всички наши гости впечатлени.Всичко беше чисто,хазяите ни дадоха всичко нужно барбекю,посуда,обстановката..самото заведение е много уютно..Благодарим Ви още веднъж от сърце.

konstantin_stoyanov (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2014.05.13
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме миналото лято 2013 август месец в къщата,много ни допадна обстановката.Не е лукс,но ние не търсихме лук,а и за тези пари беше смешно да си помислим,че е 5 звезди..Домашна и уютна обстановка предрзполагащата към пълна почивка,доста тихо местенце и разбрани хазяи...Това лято ,ако намерим време за почивка отново ще повторим там!!

zori_todorova (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с група
2014.05.12
16:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Празнувахме 30 човека Нова година..извън сезона разбира се.Бяхме 2 вечери.Много ни хареса...Всичко беше повече от чудесно.

ivanka_asenova (1)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.05.06
21:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте..ние със моите приятели отседнахме юни месец в къщата...беше много чисто..спретнато,,уютно...
много хубаво и приятно ни беше!!Да са живи и здрави стопаните,та пак да ни посрещат и тази година а и други години!!

zori_ivanova (1)
отседнал Април 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.04.20
09:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На Великден отседнахме с компания за ДВА дни в къща Мария Петрова на 19.04 и 20.04.2014 г.бяхме 20 човека и си изкарахме страхотно.Хазайте са много любезни и добри хора бяха ни на разположение през цялото време и ни помагаха от каквото имахме нужда...имахме страхотни условия и си приготвихме на място агнешкото,яйцата..както си му е реда..Толкова много ни хареса,че и смятаме лятото отново да ги посетим!!
Весели празници!!

milenia (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2014.04.15
22:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:





Страхотно място за почивка - уют, спокойствие и тишина.ПРЕПОРЪЧВАМ ГО!!!Атмосферата е перфектно както и самите домакини.

deni_70 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица с група
2014.04.15
09:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма да сгрешите ако посетите това прекрасно местенце за почивка заедно с приятелите и семейството си! Домакините са изключително гостоприемни, цените - достъпни, а обстановката - уютна! Гледката е невероятна!

kalina_miteva (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2014.04.15
07:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес търсих място къде да направя резервация за юни месец за мен и моето семейство,и се спях на къща за гости Мария Петрова,но се оказа ,че и преди сме отсядали там..беше доста отдавна преди 5-6 години много ни хареса,останахме много доволни всички...но после хазайте започнаха да се занимават групово и нямаше свободни места за индивидуални гости..Сега съм много доволна,че отново можем да летуваме при тях...Очаквайте ни!!

dovolva_lusi (1)
отседнал Юни 2013 за 2 седмици семейно
2014.04.14
22:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съвсем случайно попаднах на обявата на къщата за гости Мария Петрова.Преди 2 лета бяхме отседнали там ..лятото на 2012год.Беше чудесно...много ни хареса..за това лято вече знаем къде пак ще отседнем..Бяхме загубили координатите..но отново ги открихме

nikoleta_petrova (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2014.04.14
22:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да разбера,какви хора има..абе хора ,вече четвърто лято отсядаме в тази къща с трите ми деца ..никъде нямаше мухлясало място или миризма...Къщата е много спретната и уютна,хазайте са доста гостоприемни хора,има доста добри условия за приготвяне на храна на дечурлигата,голямо пространство за игра,много тихо и не на последно място цената е доста достъпна...
Но явно всеки си има мнение...

proniceras (9)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2014.04.10
09:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стара мухлясала къща.Нищо особено.Направихме голяма грешка миналото лято, но това няма да я повторим.За тези пари може да се намери много по-добра квартира.Тук из цялата къща изобилства със странни порядки,напомнящи за пионерските лагери от късния соц.......

dari34tidorova (1)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни семейно
2014.04.07
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше много хубаво това лято в къща Мария Петрова.Чакам с нетърпение да го повторим. хайде да се стопля и да идваме..

georgi32stanchev (0)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.04.01
07:48
коментар
diana.doynova (1)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни семейно
2014.03.13
21:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютно и красиво място е къщата на Мария Петрова. Ние с моето семейство бяхме отседнали лятото на 2013. На децата много им хареса. Хората са много гостоприемни.

alioscha kyznicov (0)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2014.03.13
16:04
коментар
zahari73stoilov (0)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2014.03.12
21:45
коментар
pavel67 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2014.03.12
21:05
коментар
sisitu (0)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.03.12
20:33
коментар
Violeta77 (1)
отседнал Април 2013 за 1 седмица семейно
2014.03.10
11:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За 2ро лято посещаваме къща за гости на Мария Петрова.Харесват ни условията за отдих,уюта,доброто отношение към гостите,красивата градина,възможността да прекараме времето в приятна компания сред красива природа.Съчетанието на Черно море и Странджа няма да видите на друго място.Гледките са красиви,а условията в къщата за отдих са на високо ниво и задоволяват и най-високите изисквания.Препоръчвам на всеки,който иска да отпочине и да си изкара добре да не се колебае,а да избере къщата за гости на Мария Петрова!!!

Zlatilova (0)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2013.12.26
10:45
коментар
petq77 (1)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.10.11
08:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно е мястото за почивка!!Къща Мария Петрова ми напомня за доборото старо време когато с мама и тати ходихме на море!!Много сме доволни от избора и другото лято отново ще я посетим!!Препоръчала съм я на всички мои приятели,защото съм сигурна ,че и на тях ще им допадне много!!

radostina_73 (0)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.09.26
07:34
коментар
zahari_72 (0)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.09.17
14:40
коментар
pepito_67 (0)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.16
17:09
коментар
vasil75 (0)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.09.15
09:22
коментар
krasimira68 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.13
14:47
коментар
katerina65 (0)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.13
07:38
коментар
plamen73 (0)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.12
09:42
коментар
ALEKSANDRA 12 (-1)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.12
07:35
коментар
yavor68 (1)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни сам турист
2013.09.09
18:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно от местата където никога не бих се върнал. Стаите разполагат с климатаик-(щепсела на който е ЗАКЛЮЧЕН в консержена кутия с катинар???!!).Стаите разполагат със собствен санитарен възел-(за да го досигнеш, трябва да претичаш през терасата на съседа??!!) . Не искам да говоря за застоялата миризма по стаите. Това място е всичко друго но не и прекрасно. Не се лъжете по позитивните коментари-най вероятно са писани от поставени лица. Като за финал-Черноморец е прекрасно място с чудесни хора, но си има и исключения в случая Мария Петрова и нейната "прекрасна къща".


Заключен климатик Ред забрани
hristo80 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.30
19:05
коментар
kristina_hlebarova (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.24
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останахме много доволни от престоя в къща за гости Мария Петрова.Всичко е на ниво - стаи, чистота, обслужване.Най - големия плюс е лятната градина, която е много добре поддържана.Определено ще повторим догодина.Благодарим на стопаните за доброто отношение и за спокойствието,което ни осигуриха.

icaka78 (0)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2013.08.23
08:51
коментар
iceto83 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица с приятели
2013.08.22
18:59
коментар
silvia77 (0)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица с приятели
2013.08.22
14:47
коментар
silvia77 (0)
отседнал Май 2012 за 2 седмици семейно
2013.08.22
14:31
коментар
topuzov (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица с приятели
2013.08.21
17:09
коментар
talito_88 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2013.08.21
11:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса, мястото е чудесно за почивка, условията са добри, а домакините са мили и отзивчиви.

dizziee (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.21
09:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-уютното местенце, с най-гостоприемните и топли домакини!!! Ако искате да се почувствате специални - това е мястото!!!

dovolna (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица с група
2013.08.21
07:50
коментар
ddoncheva (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.20
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим Ви от сърце,че направихте нашата почивка необикновенна и запомняща се .С топлината и уюта ,който ни предложихте спечелихте семейството ни като приятели и клиенти.
Догодина на море отново при вас приятели.

elinceeeeeeeee (-1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица с приятели
2013.08.20
07:31
коментар
tgeorgieva91 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.08.19
22:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка - уют, спокойствие и тишина. Прекрасна гледка и фантастична градина. Комфортни стаи и подходящо както за семейни почивки, така и за млади двойки като нас. Бих го препоръчала на всеки...

bassie (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.19
13:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно, удобно и спокойно място за почивка! Препоръчвам горещо! Всеки би останал много доволен!

gerganapa (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.19
09:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма да сгрешите ако посетите това страхотно местенце за почивка заедно с приятелите и семейството си! Домакините са изключително гостоприемни, цените - достъпни, а обстановката - уютна!

maria82 (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.08.18
20:38
коментар
mariya999 (1)
отседнал Юли 2012 за 2 седмици семейно
2013.08.18
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няколко лета сме летували в къщата за гости и сме много доволни както от условията в къщата, особено в градината, така и от сърдечните домакини.Тази година бяхме на един северен къмпинг, но удобствата на къщата са за предпочитане!

dudipalamudi (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.08.18
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно и уютно място за почивка.Учтиви и приветливи собственици.Престоят определено си заслужава! Човек трябва да прекара отпуската си там!

tsvemi (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.18
14:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

страхотно място за почивка ,тихо и уютно местенце със страхотни и гостоприемни домакини.Близо до един невероятно красив плаж .Къщата разполага със всички удобства за една пълна почивка и не на последно място има условия и за децата .

aleksstst (1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.18
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно приказно място за почивка. Стопаните са прекрасни домакини, който по всякакъв начин се стараеха да се чувстваме уютно и комфортно. ДРУГОТО ЛЯТО ПАК СМЕ ТАМ.Искрени БЛАГОДАРНОСТИ НА семейство Петрови.

silvanass1 (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.08.18
13:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да споделим и нашето удоволствие от престоя си тук.Къщата за гости е на страшно удобно място и стаята ни беше с прекрасна гледка . Собствениците са много учтиви и отзивчиви. Препоръчваме ги на всички, които искат да изкарат една приятна почивка

elinceeeeeeeee (-1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица с приятели
2013.08.18
13:19
коментар
zaraznozla (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.18
11:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно местенце!Прекрасна къща с всички удобства,и най-вече страхотни домакини!Къщата има прекрасен двор с барбекю. Децата могат да тичат на воля! Останахме много доволни от условията и гостоприемството на домакините. Ще отидем пак с удоволствие!!!

elinceeeeeeeee (-1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.18
09:36
коментар
bebewiki (1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.10
09:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Винаги сме обичали да почиваме в Черноморец през юли любимото ни място е къща за гости Мария Петрова.Там е уютно,спокойно а в градината забравяш за лудницата в големия град.Хазяйката е много мила и винаги се старае да ни е добре поздрави от нас и нямаме търпение да дойде другото лято за да се видим.Благодаря за обслужването и за невероятната ваканция винаги сте страхотни.

despina2013.08.12 11:32
отговор
garuda (0)
отседнал Август 2012 за 2 седмици с приятели
2013.07.24
07:17
коментар
elinceeeeeeeee (-1)
отседнал Август 2012 за 2 седмици семейно
2013.07.23
22:25
коментар
Annafn (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.23
13:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно приказно място за почивка. Стопаните са пракрасни домакини, който по всякакъв начин се стараеха да се чувстваме уютно и комфортно. Ще препоръчам това вълшебно място на приятелите си. ДРУГОТО ЛЯТО ПАК СМЕ ТАМ

maria82 (0)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2013.07.23
13:03
коментар
besen (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.26
01:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да кажа на желаещите да отседнат в тази "къща", че това всъщност е някакъв затвор с архаични виждания и нелоялно отношение към пребиваващите в него. Това не са само празни думи, но ако тръгна да обяснявам всичко тук няма да ми стигне мястото. Моля, ако някой желае по-пълна информация относно "милото" отношение, което Ви предлагат да ми пише на е-майл-а - ще кажа всичко каквото Ви интересува, че даже и повече от това. Моят съвет - не се доверявайте сляпо на офертите, които Ви предлагат - най-често, както и в този случай, нямат нищо общо с действителността.

elinceeeeeeeee2013.07.23 22:23
отговор
tancheto_ns2013.12.26 10:47
отговор

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share