weasel (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.08.30
16:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято отседнах в хотел Малибу. Цените са доста приемливи, като се има предвид, че мястото е Слънчев бряг. Хотелът е от среден клас, стаите не са малки, бих казала, че атмосферата е приятна.
Негативите ми са свързани предимно с персонала и най-вече собственика. Последният явно е привърженик на комунизма, мисля, че ако посетите хотела, бихте се убедили в това. Когато се настаняваш той идва, за да ти покаже "екстрите" на стаята. Това включва врати, завеси, телевизор, сешоар, прозорци, кърпи, климатик, общо взето всичко, за което се сетите. В стаята е закачен лист, на който са отбелязани глобите, ако случайно счупите чаша или откраднете кърпа. Също има глоба за шум. Напускането също става по този начин. Заедно с камериерка соц-собственикът проверява всичко. Това наистина е негово право, но по-скоро ме подразни отношението към гостите на хотела.
Ако се чудите дали има интернет, отговорът е да, но, разбира се, е платен. 30 минути-1лв. Хубавото е, че тъй като хотелът е в непосредствена близост до други хотели, можете да използвате чужд и безплатен достъп.

Чисто е/първоначално/, но през 6-те дни, в които бях, не се осъществи почистване на стаята. Дори и кошчетата за боклук не се изхвърлят.


Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share