moto (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.02.01
02:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Открих хотела от сайт с ваучери. Привлече ме спа центъра и визията на хотела. След, като го посетих не останах особено доволна. Стаята изглеждаше чиста с изключение на гнусния хладилник, който беше изключително мръсен. В едно от чекмеджетата открих геврек от предишните посетители. В цената ни беше включена закуска и вечеря на блок маса. Имаше разнообразие от храна, разбира се бяха използвани най- евтините продукти. При вечерята не ни се полагаха напитки. На закуска разкриваха автомат със сокове и за кафе, които на вечеря бяха покрити. От спа центъра единствено парната баня можеше да се използва нормално. Басейнът беше чист, 25 градуса на водата, за Януари си беше студена, жени нямаше в него . В сауната не можахме да се изпотим, защото нямаше кой да сипва вода и постоянно, като се влизаше не можеше да се вдигне висока темепература. Най- много ми се искаше да използвам джакузито, ноо беше ужасно мръсно. Попитах едно момче от персонала дали е чистено, понеже водата беше мътна. Момчето като го погледна, веднага се зае да го чисти. След 1 час работа по него отново плуваха боклуци в него и така и не се възползвах.Като се обадих по телефона за да направя резервацията перосналът беше много любезен, както и по време на престоя ни, всички бяха много мили.
Като цяло това, което предлагат не си заслужава парите, които искат.

slamena (1)
отседнал Февруари 2015 за 3-5 дни млада двойка
2015.02.24
13:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента сме в този хотел и сме очаровани от отношението на персонала. Хотелът е хубав и като негов гост персонала задоволява всички ваши капризи и желания и даже много повече. Услужливи , досетливи , мили и грижовни домакини. Хотелът се намира на тихо и спокойно място, стаите са топли ,винаги има гореща вода, цените са нормални. Наистина сме много доволни!


Други хотели в БоровецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share