abv_ (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.15
21:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отношението на собствениците е повече от неприемливо, държат се като настойници. Не може да готвиш,да не би случайно да повредиш и малкото неща, с които разполагат. Стоят постоянно в къщата, а в същото време си си платил за почивка, в която си постоянно натоварван. Не бих препоръчала да заведете семейството си на това място, за да си изкарате почивката кошмарна.

Valjoss (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.11
22:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къща за гости"Памир" е показана в сайта като отделна къща,а в действителност отвсякъде е обградена с полусъборени постройки.Улицата на която се намира е широка 3м,а къщите отсреща са много близко разположени.Градината която е така красиво представена в сайта е едно малко пространство с един шезлонг и 2 люлки.Терасите(имитация на тераса) са широки 1м.Стаите са много малки.Невъзможно е да се разминат двама души.Коридорите,малки и тясни.На 3 стаи един санитарен възел.Представете си какво става сутрин.Кухнята не е това което е показано в сайта.Малка и повече от 2 души не могат да готвят в нея.Капацитета на къщата е 16 човека но кухнята с малките си размери неможе да ги побере.Когато пребивават семейства с деца е абсолютно невъзможно да се почива.Сутрин от 7часа започва рязане и цепене на дърва от съседните къщи което може да ви побърка.Къщата се намира в селото и е много отдалечена от курорта и минералните бани(на 1,5км;35,40мин пеша).Парите за нощувка на човек 12лв.са твърде много за предлаганите условия.Не препоръчваме да изберете къща за гости "Памир" за вашата почивка.


Други хотели в с.ШипковоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share