megi ivanova (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.07.20
02:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасна къща с прекрасни хора,леля Дари готви много вкусно-трябва да опитате,а чичо Краси е невероятен човек.Страхотно си изкарахме,хапнахме добре и Благодарим за всичко.Желая Ви много здраве и на двамата и до нови срещи.

eboj (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.31
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поздравления за страхотното изкарване и от нас Ева и Божката от София. Благодарение на очерователните домакини Дари и Краси и спомените от преди десет години свързани с посещението в Триград и отсядането в топлият им дом, пътят отново ни заведе до техният дом. И понеже от последното си посещение не бяхме подържали никакви контакти с тях, всичко стана, като на шега. По стар, но светъл спомен открихме първо къщата, зарадвахме се че са останали в бизнеса и че най вероятно ако има места ще отседнем отново при тях. След, което с удивление остановихме, че те не са спирали нито за мик да се усъваршенстват и да правят дома си още по прекрасен. Страхотно подриденият двор, аранжировката на барбекюто, детският кът тучно зелената морава опасваща бялата им къща, създаваше наслада за очите и покой за душата и всичко това в съчетание с величественната Родопска природа. За доимакините ли какво да кажа....? Ами само хубави неща! Дари е страхотен кулинар, а Краси е допълнение за всяка компания, винаги хумористично настроен много духовит, човек от който можеш много да научиш благодарение на житейския си опит, абе с две думи истински БЪЛГАРИН!!! Но, ако искате повече подробности да разберете или сте любопитни дали това, което пиша е истина идете за да се убедите сами!!!!!!!! Целуваме ВИ много с обич: Ева, Боидар, Теди и Симона!!!!!

astadi (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.08
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте от Варна! Желаем Ви здраве,късмет и много ама много усмивки през новата 2012г,Ще ви дойдем отново на гости през лятото!Поздрави-Петър и Пепа.

ilianash (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.23
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Даре и Краси, невероятни сте и уникални хора. Прекарахме 3 незабравими дни във вашата къща, която създава топлина и уют с невероятната си чистота. Ястията са ви великолепни особено"млечния сладолед" на Краси. До година сме пак при вас. Вдигайте втория етаж
Илиана
Сашо
Зорница


Дяволското гърло на Краси райграс камината
indigab (1)
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2011.07.13
15:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,и аз да кажа ,4е там простоооо е невероятно.Красота,страхотни стопани,с собствен рибарник и си избираш пастърва и хазайна ти я приготвя на момента,а пататника на домакинята е невероятен както и вси4ките и гозби.


в градината на къщата в банята

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share