tpetrova (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.14
11:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не препоръчвам този хотел на никой, останахме крайно недоволни от грубото и дребнаво отношение на собственика. Този хотел няма паркинг, паркира се на улицата където намериш. Предварително се бяхме обадили по телефона преди да заминем да попитаме дали има паркинг и ни излъгаха, че има. Стаите сами сме си ги чистели, един ден нямахме топла вода, собственика си върши някаква работа долу и се чука в 7 часа сутринта. Изключително грубо отношение последния ден преди да си тръгнем, с реплики "Вие няма ли да си ходите вече", преди 11 часа защото сме му хабили тока, включили сме си климатика, а ще си ходим този ден. Ние си бяхме платили за стая с климатик, но няма значение никога вече няма да се върнем в този хотел и ще се кажа на всички свои приятели да не стъпват там.

bambi (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.27
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година за първи път посетихме курорта Черноморец!
Отседнахме с дъщеря ми в Хотел Роял.Не мислех че в действителност този хотел ще бъде толкова уютен и гостоприемен.
Човекът,който ни посрещна направи всичко възможно да останем доволни и да бъдем негови гости.Всичко беше около нас,намира се на прекрасно място!
Бих пожелала на всеки да посети този хотел!


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share