sisi_mateva (1)
отседнал Януари 2018 за 1-3 дни семейно
2018.01.13
06:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплекса е долу-горе добре, персонала са мили, но..... СОБСТВЕНИКА определено ИМА огромен ПРОБЛЕМ С ПРИСЪСТВИЕТО НА ДЕЦА. Скоро бяхме там с малко дете и като всички други деца и моето обикаляше, но нито е пипало, нито чупило или бутало, но СОБСТВЕНИКА реши, че трябва да ни изгони от там и то по-най-вулгарния начин. Останахме обезомели. Започна да ни обижда и да обеснава, викайки, как и други деца ходели и бутали всичко. Започнаха едни обиди срещу нас и то в присъствието на детето ни. Ако беше някой от персонала някак си щях да го приема, но беше СОБСТВЕНИКА. Нямам думи. В един момент започна да свива и юмрук срещу нас, неможа да си здържи нервите. Останах без думи. Определено има сериозен проблем и си го изкарва на клиентите, МНОГО МИЛО, НАЛИ. Отидохме да хапнем, а СОБСТВЕНИКА КАТО НИ ВИДЯ, ЧЕ СМЕ С ДЕТЕ и му се видяхме най-лошите клиенти на света.
А, и беше с кървясали очи и видимо пиян.
Не ходете там и не си разваляйте почивката.

thurin (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.18
13:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За съжаление останах разочарован, м.август в двойна стая за повече от една нощувка си е ад! Няма хладилник, няма интернет в стаите, топилото беше празно, басейна е малък, ВОДАТА НЕ СЕ ОТОПЛЯВАШЕ и ако е пълно с деца никакъв шанс да починеш на плаж. Просто минете от там и хапнете, но не правете грешка да почивате там през август месец!


Други хотели в с.Бели ОсъмЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share