kriiss (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.22
17:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е хубаво. Просторни апартаменти с кухненски бокс, в който обаче няма посуда, а само термокана. Положително - усмихнати и приятни хазяи, голяма баня с постоянна топла вода, хладилник, телевизор с доста канали,климатик, две тераси, голям и чист басейн с много шезлонги и чадъри, нормално разположение до плажа и до центъра, приятно обзаведени стаи, цветя, удобен безплатен паркинг, тихо и спокойно място, чистене и смяна на хавлиите. Дразнещи за мен неща бяха: липсата на поне чаши за кафе в кухненския бокс, миризмата на цигарен дим в коридора, който влизаше и в стаите през недобре уплътнените врати и пушене навсякъде, липса на постоянен интернет. Добро място за почивка.

valentynka (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.07.16
21:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно страхотно местенце, страхотни хазаи, тихо, спокойно и уютно. Посрещат ви с усмивка, изпращат ви с усмивка. Бих почивала отново на същото място.



Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share