bori19 (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.13
07:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Апартаментите са малки, терасата ни е мини, не всички тераси са така, но нашата е 70-80 под формата на триъгълник! Дограмата, всичко се чува през нея, също така и през стените! Интернета е с лошо качество! За 4-ри членно семейство малко е тесничко! Почистване има ежедневно, но си пазете нещата! Това е един обикновен апарт комплекс! Иначе да в апартаментите има каквото е описано!

Hellen (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.08
23:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в този хотел, много добре и привлекателно описан в един сайт. Веднага с пристигането обаче започна редица от разочарования. Първо- оказа се че изобщо не е хотел, както се лъже в сайта и няма удобствата на хотел. Второ - преглътнахме и липсата на паркинг, та нали това е проблем навсякъде - но защо се лъже в сайта. Стопанката ни заведе до студиото, разположи се на масата като у дома си и първото й изречение беше колко пари й дължим - няма регистрация, няма фактура, няма бележка, нищо. Взе парите и изчезнаа, след което установих че няма хавлии. Забелязах това още докато беше там, но мислех че са в банята. Отидох да си поискам - били на пералня, не били готови, довечера ще станат. Отивам вечерта - още не са готови - ела на другата сутрин. Отивам сутринта и след още увъртане, че не са готови ми се заявява "Какви хавлии търсиш - това да не ти е хотел, това е апартаментен комплекс (в селските квартири няма хавлии)". Последната сутрин хазяйката дойде в 8.30 да ни заяви с доста неприятен тон, че до 10 ч трябва да сме освободили стаята. Плановете ни бяха за 12 ч и се опитах да й кажа че в повечето хотели напускането е в 12, а настаняването от 14, но отново ми се натърти, че това не е хотел и затова това правило не важи и трябва незабавно да напуснем и ако не го направим ще ни изхвърли, тъй като хотелът (уж не беше хотел) си е нейн и в колкото си поиска, в толкова ще настанява гостите си. Никога и никъде не съм имала толкова неприятно преживяване. Абсолютно некомпетентни хора, на които са им върнали земя, построили са си хотел, но нямат и грам представа как да го управляват. Самите те някога едва ли са ходили в хотел, та дори и личен опит нямат.

janet312012.08.30 15:32
Съжалявам,но сте отседнали при Laguna Beach-Georgievi.
Моля следващият път да проверявате добре имената,тъй като има различни собственици ,които отдават в комплекс Laguna Beach.
В никой от сайтовете,в които рекламират Laguna Beach-Garkovi
не е написано ,че е ХОТЕЛ.Самото име Апартаменти Лагуна Бийч-Гъркови говори само по себе си.
angel4eto_7 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.28
21:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

V na4aloto na mesec yli imaxme 4esta da otsednem v tova xotel4e.Mnogo xubavo i priqtno mestence a i personala tam e mnogo gostopriemen


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share