Boryana Dimitrova (2)
отседнал Юни 2016 за 2 седмици семейно
2016.06.29
06:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е най-добрият семеен хотел на приемливи за нас българите цени на Южното Черноморие, в който сме били със семейството ми :-) Намира се на изключително удобно зас туристите място в Черноморец - на три минути от плажа и на пет минути от центъра на градчето. Хотелът има отлично поддържан басейн - много добър вариант за семействата с по-малки деца :-) Вече трета поредна година се радваме на милото гостоприемство на собствениците Янка и Петко Господинови. Няма друго такова място, където да се почувстваш като у дома си. И да получаваш внимание като от близки роднини. Ще продължим да идваме на лятна почивка именно в този хотел, въпреки че сме посещавали подобни места в Гърция, Италия, Хърватска. Пожелаваме слънчеви летни дни и хубави мигове на бъдещите гости на Оазис!


veseliva koeva2018.01.11 04:48
БЯХ 3 МЕСЕЦА ТАМ В ОАЗИС 4АЯ .СТАИТЕ НЕ СА 16 А 27 НА ЖНИМАНИЕТО НА НАП.МНОГО О6ТЕ КОМЕНТИРИ КАТО МУ ДОИДЕ ВРЕМЕТО.
bobara_2 (2)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.03
12:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да си развалите планираната почивка това е "хотелът". След любезно приетата резервация, дойде моментът за почивка в "хотелът". Близостта до плажа бе единственото положително нещо. Уличката водеща до него, тип "Лунен пейзаж", е толкова тясна, че едвам се разминаваш със спрелите на нея автомобили. Местата за паркиране са едва 3-4, пред самия "хотел". Ако решиш да паркираш пред съседите, те грози вдигане с паяк, или "любезно" помолване да си преместиш колата. Самият "хотел" е страхотен, като изключим мравките в леглото, скъсаните и силно захабени чаршафи, огледалото в стаята бе толкова мръсно сякаш не бе чистено от години. Отделно за "комфорта" за мен и моето семейство се бяха постарали миризмата на мухъл да е в изобилие, както в коридорите, така и в самите стаи. Тъй като имах честта стаята ми да има изглед към морето, ми бяха поискани още два лева на вечер за гледката. За малките гости също се бяха погрижили. Климатика в стаята така бе монтиран, че от него висяха захранващи кабели с които детето ни можеше да се забавлява на воля. Тази екстра (климатикът), която се заплаща допълнително, спираше да работи когато се отвори балконската врата. Любезните домакини се бяха погрижили и за вечерния час. Всички трябваше да бъдем по леглата след 23:00 ч., тъй като не се разрешава каквото и да било в двора, на BBQ-то или на басейна. Всики тези „екстри” ни бяха предоставени за скромната цена от 32 до 37 лв. в зависимост от това колко от тях щяхме да ползваме. БЕЗОБРАЗИЕ И НЕАДЕКВАТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОЗИ „ХОТЕЛ”.

crash (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни сам турист
2014.08.02
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бабата която прави резервациите е малоумна и лъже. Запазих места и тя ме излъга че ги е дала на друг човек, благодарение на нея сега съм на доста по хубаво място!!
Благодаря ти стара бабо и полека с лъжите,може да се окаже,че си направила днес голяма грешка.

l.marinova (2)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.08.02
12:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме резервирали двойна стая за две нощувки,собственичката не пожела да й изпратим капаро предварително.Когато отидохме в хотела се оказа, че са дали стаята ни на други хора.Изключително некоректно и нелоялно отношение към клиентите.На нас ни се наложи да отидем на друго място.Не си губете времето в този хотел,при тези хора.

Gadjevi (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.15
20:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър хотел, много приятни и грижливи собственици, много чисто, уютно и много-много хубаво!Препоръчвам на всички!

liliana192014.09.05 12:58
Пълни глупости!!! Чистотата е под всякаква критика, мебелите много стари, във всички стаи мирише ужасно на канализация. Има гореща нужда от реновиране.
ivan78 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.03
21:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми почиваме за втора поредна година в хотела и сме много доволни.И централни плаж в Черноморец тази година е супер.

neycho (2)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.14
22:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро място за спокойна семейна почивка.
Любезен и отзивчив персонал и добра хигиена - не на последно място.
Ще се радвам, да се върна отново и другата година тук.

magicnas (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.07
19:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме къща за гости "Оазис" в края на м. юли. Впечатлени сме от гостоприемното посрещане. Стаята беше уютна с изглед към морето. Плажа на Черноморец е в близост до къщата, което е страхотно удобство. При следващо ходене в Черноморец не бихме имали колебания относно избора.

veninasea (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.26
21:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента почиваме със семейството ми в хотела заедно с приятели. Настанени сме на панорамния етаж, който може да се конкурира с много хотели от Златни пясъци, Слънчев бряг и другите скъпи курорти като обстановка, изглед, близост до плажа. Но има много други плюсове, които онези курорти нямат: спокойствие и тишина, близост до всичко от което имаш нужда, панорамна тераса на която да се събереш с приятели и не на последно място цена като за обикновения работещ българин.

Milka76 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.08
16:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме чудесно! бях с приятели, между които и гости от чужбина. Австрийските ми приятели бяха много впечатлени от уюта и спокойствието на къщата, особено им хареса семейния параклис и гледката към морето, което е буквално на крачки от хотелчето!
Хазайката е много любезна и винаги отзивчива, щом я помолиш за нещо или попиташ за полезна информация за градчето и местноста. Cтаите са чисти и обзаведени с вкус.
пак бих летувала там с голямо удоволствие!

nacalnickata (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.06
00:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моята сбъдната мечта! Божествен изглед към морето и плажа, Райската градина, храм "Св.Никола" и параклис "Св. Пантелеймон", пристана и нос Акра, изгрева и залеза ... и то от "МОЯТА стая и тераса" !
Чисто ново, уютно, с вкус. Тишина и птича песен.
Климатик, интернет, хладилник, телевизор с кабелна, маса със столчета на терасата.
На минутки отстояние от централния плаж, закуските, заведенията за хранене, магазинчетата и сергийките, детските атракции...
В непосредствена близост има отлично зареден мини маркет, предлагащ и плодове и зеленчуци.
Усмихната, дружелюбна, отзивчива, грижовна, ненатрапчива стопанка и работливо, вежливо, тактично момиче-камериерка.
Малкият семеен параклис и кипрата градинка придават допълнителен чар и неповторимост на къщата за гости "Оазис".
Благодаря и до скоро !

dido-7 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.01
15:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивката ни мина много добре, случихме и на хубаво време. Приятно ни изненада местопожението на хотела, който наистина е на 70-80 метра от централния плаж на Черноморец и на много спокойно място. За нас това е много важно, защото сме с малко дете. На улицата където е хотела няма други хотели и винаги има място къде да се паркира удобно.

silvia lilova (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.24
22:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нищо общо със снимките, явно само панорамния етаж е обзаведен по добре.Има паужини в стаите, в гардероба,нищо че всеки ден ти чистят стаята.Собственичката по телефона звучеше учтиво, естествено за да ти вземе парите, а пък на място не е така. Бяхме там с приятели за 6 нощувки, ако не, че бях с дете на 2 годинки да съм си намерила за тези пари по добри условия. За басейна нищо не мога да кажа, джакузито не работи, водата е студена в басейна, защото там пече сутрин, а следобяд е сянка.И от 14ч до 16ч. не може да се ползва че хората почивали по това време. Наложи се брат ми да си тръгне от там, поради не добрите условия и собственичката неиска да му върне парите. Абе с две думи нелоялност към клиентите.Аз казах че оставам недоволна от отношението и от обстановката разбира се. В една от стаите имаше теч, в друга счупена стойката за слушалката. Старо и пребоядисано-това мога да кажа за стаите извън панорамния етаж.Апартаментите просто са 2 стаи преходни, няма кухненски бокс,те пък са с тапети.

maria0720 (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.25
12:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро място за почивка за мен и семейството ми.
Близо е до плажа и центъра, а има и басейн за децата, и нас.
Има просторна тераса, за хранене в самият хотел, хладилник и климатик в стаята.
Другата година ще се върнем отново тук.
Хареса ни това място!

neycho (2)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица сам турист
2011.06.25
12:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място за почивката ми.
Добър изглед и учтив персонал. Стаите са добре обзаведени и чисти, има добра комуникация с плажа и централната част на селото.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share