бунгала Родни простори, Приморско

 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Vanesa48 (1)
отседнал Юни 2019 за 1 седмица с група
2019.07.08
07:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

СЪГЛАСНА СЪМ С ОЦЕНКАТА!АЗ ПРЕЖИВЯХ ТОЗИ КОШМАР ТОВА ЛЯТО!
МУХЪЛ В СТАИТЕ,ОТВРАТИТЕЛНА ХРАНА,НЕ НИ ПОЧИСТВАХА СТАИТЕ.НЕ СМЕНИХА БЕЛЬОТО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 10 ДНИ ,ЧАЛГА ВСЯКА ВЕЧЕР ДО 2 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА!

Margi M (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица с приятели
2015.08.17
04:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
За мен комплексът "Родни простори" беше просто едно трагично преживяване.Когато пристигнахме, помислих,че това е шега,но не беше.Това място не отговаряше на дадените описания,снимки и информация.Първо впечатление ми направиха буболечките и комарите,защото щом излязох от автобуса,моментално ме ухапа нещо.Второ впечатление ми направи не друго,а това че не достига персонал,е ние чакахме половин час за да ни настанят в бунгалата.Не мисля ,че за толкова много легла и стаи е достатъчна една чистачка,ходеща с парацал и метла цял ден.Когато ни настаниха в бунгалата,се ужасих.Бунгалото където аз и моята секвартирантка спахме беше 3 метра широко,с две наблъскани едно до друго легла,телевизор и един шкаф,тапетите бяха обелени като в къща на ужасите и имахме дупки по стените и тавана,през които влизаха всичките гадни насекоми,по чаршафите имаше дупки и бяха мръсни.
В столовата при всяко ядене имах изненада в чинията,намерих запечена муха в пилето си,косми в таратора,закуската и нокът в една суха торта.
Хигиената беше ужасна,когато пиех сутрешното си кафе,покрай басейна,една жаба скочи в него и най-спокойно започна да плува!
Всяка вечер имаше чалготека до 2:30 през нощта.Пречеше ни да заспим.
Направих много изводи,но се спрях на един,спокойствие в "Родните простори" няма да намерите!


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share