Rumi0261 (1)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.25
18:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме една седмица през месец септември 2013г.в семейния хотел Велеви, ползвахме две стай на първия етаж и останахме много доволни от условията и гостоприемството на собствениците. Къщата е много хубава, направена е и обзаведена с вкус, собствениците са много добри, лъчезарни и приятни хора. Има всички удобства за една пълноценна почивка. Намира се бризко до центъра на града, близко е до минералните бани, до централния плаж, а в същност е и на много тихо и спокойно място.
Препоръчвам я на всеки който иска да си почине пълноценно!
Лично аз намерих офертата в интернет, без някой да ми я е препоръчал и останах много доволна от гостоприемството на собствениците. На тях им пожелавам здраве, успехи във всичко и да имат много почиващи в хубавия семеен хотел!


freshx (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.25
12:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собствениците на семейния хотел са пропуснали да напишат, че притежават зимна градина със зоокът, който се състои от семейство с пет малки котенца и джанка с плодове и бурени,която се намира на терасата на първия етаж. Няма да описвам миризмата на котешка урина и забавленията на котките през нощта. Не препоръчвам хотела на млади семейства и хора със слаби нерви, защото леглата, на които бяхме настанени, скърцаха и бяха първоизточник на форма на китайско мъчение. Относно персонала, видях собственичката само, когато ѝ платих първия ден, разбира се без да ми даде документ и да ми поиска карта за самоличност. Хигиената бе оставена изцяло на наша грижа. За да се използва тоалетната, бе необходимо да се събличаш гол, защото подвижният душ, беше монтиран така, че капеше върху тоалетната чиния. Има и много други екстри, но предлагам на почиващите сами да ги открият, ако искат.

ekipekip (3)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни семейно
2013.08.07
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволен от хотела. Буквално на стотина метра от централната пешеходна алея на града. Тихо местенце със спретнато озеленено дворче и любезни домакини.

tonyta (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.03.18
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За да откриете място за уединение, спокойствие и с красива природа не е необходимо да отидете до някоя далечна дестинация посетете семеен хотел Велеви във Велинград! Свежо, комфортно, уютно и на разумни цени!


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share