gimitkov (1)
отседнал Юни 2018 за 1-3 дни по бизнес
2019.06.13
13:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

сприхави злобни и надути.сина е с 13 години досега излежани и наркоман иужасни .Всички си са саможиви и ужасни.Дължат пари на хора и когато хората си ги поискат налитат на бой,псуване , викове и заплахи

Nakova (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.26
09:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място, чисто, приятно и спокойно. Собствениците са много мили и коректни хора. Храната е невероятно вкусна - Людмила е невероятна кулинарка. Стаите са чисти и в свежи тонове. За първи път тази година попадам тук и смятам и на година да прекарам отпуската си в къщата.

anilevi (1)
отседнал Юли 2017 за 1-3 дни млада двойка
2017.08.02
08:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя си в къща "Алекс"! Удобно местоположение, тихо и спокойно, приятна атмосфера, чистота и любезност! Вкусна закуска! Препоръчваме!

dust123 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица възрастна двойка
2011.08.16
09:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Дълги години почивахме в спорна база в Равда. Тази година решихме да посетим Синеморец. И не сбъркахме. Избрахме случайно къща за гости "Алекс" . Къщата се намира в началото на селото, близко до прекрасна горичка и идеално място като изходен пунк за плажа на Велека, плажа "Силистар", Резово, включително и "Бутамята". Изброените плажове и места са великолепни с невероятно чиста вода и красива природа.
Сега за прекрасното местенце къщата за гости "Алекс". Една хубава къща с идеално поддържана чистота, обзаведена с много вкус и творчество с всички екстри. Хубавия двор има място за всеки за идеална почивка и добро място за хранене.
Разбира се не на последно място трябва да оставим собствениците. Изключително любезни, много внимателни и безкрайно приветливи и много точни. Всички неща правят с безкрайна лекота и добро желание. Под ръцете им излизат много вкусни ястия, закуски, обяди, вечери. Незабравим престой на невъобразимо красиво място Синеморец и къщата за гости "Алекс".

Angel258 (1)
отседнал Юли 2008 за 2 седмици с приятели
2011.08.11
22:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е прекрасна, като място в циганската махала. В началото на града, но на 10 км от трите плажове. Водата спира когато си поиска. Стаите са малки и мръсни. Обещаната спалня е от 2 отделни легла, които се хлъзгат когато ги събереш. Ако евентуално отидеш там (което не препоръчвам)- и местата са дублирани - те настаняват при съседите на същата цена, но без климатик и хавлиени кърпи. Храната е от хазяите, без значение от какъв произход и желание на клиента. Домакините са прекрасни до преди да се напият и да се скарат - иначе всички са едно голямо семейство.

Пожелавам Ви приятно изкарване в "Къща за гости Алекс"

akto2012.04.12 20:18
Angele kakvoto ne ti haresva v kastata mi tvoi problem si e!
Zastoto ti jamash ravo da obijdash nas i nashata kasta!!!!!
neidi (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.07.19
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази къща е ужасна! Нищо от описаното в обявата и по телефона не е истина! Изрично попитах за стая със спалня, не две събрани легла и ми казаха, че има, но се оказа, че няма! Климатика работи когато си поиска, телевизорът също, осветление на първия етаж няма, водата е ръждива и слаба, зощото идвала от хидрофор. Под леглото има два пръста пепел, а тихото място в началото на Синеморец е всъщност до циганската махала. Тераса също няма, простор има отвън почти на улицата. Нямам думи просто - за тези цени нищо не отговаря, нищо.....
Само да кажа, че въпросната почивка трябваше да бъде хубав сватбен подарък за брат ми и съпругата му! Но уви...

akto2012.04.12 20:22
kakvoto ne vi haresva elate i ni go kajete !!! Molja!!!!!!!
proniceras2013.06.03 13:29
Абе хора вие не разбрахте ли, че видите ли пред името "къща за гости" и "семеен хотел", бягайте далеч....Освен ако не ви допада непретенциозна обстановка и ниско (а понякога и липсващо) обслужване...За съжаление 90% от собствениците на такива обекти нямат нито парите, нито идеите да правят туризъм....
Maria_Zhelyazkova (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.11
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително доволни останахме от нашата почивка в къща за гости "Алекс" Синеморец, с малко дете е нашето семейство и условията бяха много подходящи за детето - чисто, подредено, обезопасено. Сервизът беше много на ниво, храната прясна и вкусна, приготвена пред теб. Собствениците на къщата са много мили и любезни. Никакво разминаване не сме имали с предварителната резервация и окончателното плащане, абсолютно коректни са. С най-голямо удоволствие бихме посетили отново, без забележки сме. Пожелаваме им много успех и само положителни емоции с гостите на къща "Алекс".

taipan (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.05
00:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не сме доволни. Кухнята не е никак хигиенизирана. Тясна и неудобна. Не е чисто!! Стаята, която платихме, не беше тази, която ни беше обещана! Цената, която договорихме беше завишена, след кратки преговори се промени няколко пъти! Бяхме юни меесец, а ни таксуваха като за юли. Беше ни обяснено едно, а се оказа, че няма спалня а са две еденични легла свързани, и третото легло в стаята беше сглобен фотьоил на легло. Най-дразнещото беше опита да ни вземе 30-на лева отгоре! При договорката на цената, едно говори, а при плащане, искаше друга по-висока цена... а в сайта друго обявено...Кухнята не отговаря на снимките в сайта.

maria malinova2011.07.17 21:18
Моето семейство почива втора година в къща за гости,,Алекс".Пътували сме из цяла България,но такова гостоприемство сме срещали само тук.Къщата е нова,хигиената-перфектна,х​раната е прясна и много вкусна!Стаите са обзаведени и подредени с много вкус.На госпожа Митковска ще кажа,че страшно простее с коментарите си защото,който е посетил къщата винаги би се върнал!Пожелавам на семейството винаги да бадат толкова добри и усмихнати и да ги посещават само добри хора.За тези, които четат коментарите тук ще кажа,,-Ако искате да почивате в пълния смисъл на думата-това е мястото!''

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share