спа хотел Лъки Лайт ****, Велинград

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (3 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Tsveti 74 (1)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни семейно
2014.07.18
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме четири прекрасни дни със семейството ми в хотела. Всичко беше много добро - храната на блок масата, стаите, банята, спа центъра, обслужването на персонала. Щом свършеше нещо от блок масата веднага се зареждаше. Храната беше разнообразна и прясна.На готвача на хотела му пиша отличен))). Водата във вътрешния басейн е кристално чиста и с добра температура, в джакузито също. Хотела е много уютен, двойната ни стая беше просторна и светла, леглата големи и с удобни матраци, и тъй като се намира на тиха уличка в близост да центъра на града е идеален за истинска семейна почивка. Само дето времето ни беше лошо - мрачно и дъждовно, и затова не ползвахме външния басейн, който също изглеждаше добре. Със сигурност отново ще посетим този хотел!!!

gpetrov (5)
отседнал Декември 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.06.11
11:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах много доволен от престоя в Хотел Лъки Лайт, като бих отличил, освен чистотата и прекрасната кухня това, че SPA услуги работят и през нощта, което според мен е голям плюс за разлика от други подобни хотели.

didi_bn (0)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.02.18
13:11
коментар
jacoma (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.20
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Научих за хотел Лъки Лайт от приятели, които редовно отсядат в хубави и реномирани хотели. За съжаление аз лично се разочаровах от престоя си там. Самият хотел е направен с качествени и скъпи материали и водата в басейните действително е топла, както би трябвало. Но за четирите си звезди и цената от 108 лв. за двойна стая е непростимо хигиената в стаите, баните и басейните да е толкова занемарена. Спалното бельо е доста амортизирано, възглавниците са смачкани и захабени, мивката и ваната в банята откровено си бяха мърляви, стените на вътрешния басейн - чернички.... Освен всичко това закуската беше под всякаква критика, наистина...студени варени яйца/някои развалени/, долнопробни салами, кренвирши, кашкавал и сирене, леко съсухрени краставици, домати, смачкани маслини и 2-3 вида хляб...толкоз. Подмятаха се и 3 полукафяви банани, яколко портокала и ябълки. Не бих отишла отново.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share