eli55v (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.07.28
13:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро посетихме този хотел и останахме много доволни. На първо място бих искала да отбележа за невероятното спокойствие и красивата природа, които заобикалят това място. Разполага с голяма и прекрасна градина и басейни с минерална вода. Отношението на персонала беше на ниво. Всички бяха усмихнати и дружелюбни. Стаите бяха много чисти, а банята направо светеше от чистота. Също и храната беше много вкусна. На нас в цената ни влизаше само закуската, но имахме голям избор от прясна и добре приготвена храна. Харесаха ни и масажите. С приятелките ми изкарахме една наистина чудесна почивка и препоръчвам този хотел на всички, които си мечтаят за спокойствие и чист въздух в центъра на Велинград.


Sirona Hotels2012.02.09 09:43
Здравейте, eli55v,

Благодаря Ви за коментара и думите за нашата работа! Вашата оценка ни вдъхновява да работим още по-усилено за удовлетворението на нашите гости!

С уважение:
Боян Александров
Мениджър маркетинг и продажби
СПА Клуб Бор

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share