dimitar_k (1)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни семейно
2015.09.07
06:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Коментарът касае хотел Манц 2.Престоят беше с ваучер от Грабо с обявена отстъпка от цената 62%. На практика няма остъпка - цената е същата е без ваучери.
Стаите с изглед към Руския паметник са с общи тераси без преграда. Стаите от другата страна нямат нормални тераси, а пространство,в което няма как да се събере и един стол.Подробности за терасите липсват в описанието на хотела. Непрофесионално отношение от страна на рецепционистката дневна смяна след като споделихме неприятната си изненада.

snikolova (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.08.28
21:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Предлаганото в хотела отговаря напълно на категорията му. Поддържа се много добра хигиена през целия престой, персоналът е отзивчив,храната също е с добри вкусови качества. Всичко това, в съчетание с отличната локация, прави този хотел препоръчителен за приятно пребиваване.

st_grigorovd (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2013.07.08
09:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година ползвахме 5дневен пакет. Останахме доволни от обслужването. Стаите бяха почиствани всеки ден. Храната бе качествена,разнобразна и вкусна.Пожелаваме много успехи на хотела.


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share