спа хотел Стримон Спа Клуб *****, Кюстендил

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
rumikuz (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.05.10
10:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 28.04.12 пристигнахме с приятелки да почиваме в 5 звездния хотел "Стримон Спа Клуб". Изненадите започнаха още с местата за паркиране. Колите бяха спрени една зад друга и се наложи да оставим ключовете на колата, за да може да бъде преместена ако евентуално пречи. За проблема, който имаха с натровените дечица бяхме научили от медиите, но не се отказахме. Същевременно смятам, че би трябвало да ни уведомят, но не. При регистрацията попитахме как стои въпроса със закуската, която е включена в пакетната цена, ни отговориха, че няма проблем. Но за съжаление истината се оказа съвсем друга. Сутрин, обяд и вечер трябваше да тичаме в центъра на Кюстендил, за да може да се нахраним, единственото, което правехме в хотела е сутрешното кафе в Лоби-бара, където трябваше почти на самообслужване да бъдем. Но с това не приключват изненадите в спа-центъра се оказа, че няма никакви свободни часове за спа-процедури, 4-те басейна по моя преценка са в ужасно състояние и това е единственото, което успяхме да използваме през нашият престой в този 5 звезден хотел. Бих искала да знам, кой дава 5 звезди на хотел, който не може да поеме пълният капацитет на обслужване. За мен лично този хотел с тези услуги, които ни бяха предложени е за две звезди, защото аз не използвах нищо от предложеният пакет за почивка, просто платих спане в 5 звезден хотел. Така изкарахме с моите приятелки със сандвичи и банички в хотела и без никакви процедури. Накрая, когато трябваше да заплатим престоя си се оказа, че отстъпката за закуската, която не получихме е 5 лева на ден или за целият престой 15 лева на човек. Моите извинения, но незнам за 5 лева закуска, какво биха ми предложили, защото 2 кафета сутрин с един сок в лоби-бара ни струваше близо 10 лева. Не бих се върнала никога в този хотел, а и не го препоръчвам. За съжаление мечтаната спа-почивка, от която всеки има нужда в нашето забързано ежедневие, се превърна в едно огромно разочарование. Бих искала да вметна, че хотела беше пълен с чужденци и семейства с малки деца. Те как са се чувствали изобщо не мога да си представя. Никога повече не бих отишла в Кюстендил.

MoniDessi (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.05.02
10:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 27.04,със съпруга ми решихме да не отменяме резервацията си за почивка в Стримон Спа-Кюстендил, въпреки случилото се с отровените деца, и отпътувахме за плануваната 5 звездна почивка...При настаняване установихме наличието на очевидно използвана забравена ежедневна дамска превръзка на пода в банята, съобщих на рецепцията, проблема след неколкократни извинения бе отстранен...Случва се, вярно хотела е 5 звезди,но реших да не издребнявам...Обядвахме, кухнята бе на ниво, сервитьорката разля доста вода по масата докато ни обслужваше, но се извини, предложи да смени покривката..., случва се...Спа центъра се оказа доста занемарен, таваните са разядени от мухъл, в т.нар.Тепидариум водата беше доста застояла, в сравнение с други 4 звездни хотели, бяхме изненадани от състоянието на центъра... От рецепцията ни предложиха резервация за винарната за 28.04 вечерта, тъй като се оказа че ресторанта няма да работи, поради предстояща сватба. На другия ден закусвахме и като изключим гледката на замечтаната сервитьорка, която старателно си чоплеше лицето и носа зад завесата до бара, закуската беше добра, да не сам гледала там, а и тя не сервираше, нито отсервираше, останалите сервитьори бяха любезни и старателни. Случайно, минавайки покрай рецепцията следобяд ни бе предложено да ни бъде направена резержация за вечеря в града, тъй като се оказало че свадбите са две, а и на другия ден нямало да има закуска...Оказа се, че и обяд няма да има,а и ресторанта и бирарията няма да работят два-три дни не заради сватби,а заради положителните проби, но с доста неохота рецепционистката ни информира след като изразихме известна доза недоволство, заради това че за всичко това ни информираха все слючайно и на час по лъжичка. В спа центъра една госпожа се опитваше да извоюва правото да запише час за процедура, след като бе установена повреда на едно от съоръженията за хидромасаж или нещо подобно...,и тя беше доста възмутена от нивото на организация, а по коридорите се чуваха и доста други коментари на недоволни почиващи! Ние решихме да напуснем хотел, за да не се превърне почивката ни в кошмар, останалите дни прекарахме в друг 4 звезден хотел в друг район...И така останахме неприятно изненадани, без желание да се върнем някой друг път отново в този толкова зле стопанисван хотел, на който някой незнайно защо някога бе дал 5 звезди без да се поинтересува дали с времето обслужването отговаря на необходимото ниво!!!Жалко!!!


Други хотели в КюстендилЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share