garich (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.02.14
13:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На първо гледане изглежда добре!!! Все пак взимаме предвид цена и качество но се оказва,че не е така!!!Когато решите да си легнете да спите малко след 23:00 се оказва,че не е възможно да го направите по простата причина,че в същата сграда има нощен бар(дискотека)с работно време"докато има клиенти"в моя случай до 08:00.Моята препоръка е ако искате да си поспите,което е закон божи в хотел,НЕ ГО ПРАВЕТЕ В НОТЕЛ КОМПЛЕКС ТРЯВНА!!!Поне докато съществува нощният бар.

bat dobo2011.11.12 18:59
Ако посетите този хотел вече сте прекарани , ако не сте да обясня:
1,Това е соц хотела в града.
2.Не е правен ремонт след соца
3.На рецепциятами обясниха , че има локално парно ,но ако ни е студено ще ни дадат духалка.
Оказа се , че няма парно а бонус е липсата на топла вода.
В хотела е по тясно от полско фиятче.
Ресторанта е хубав но готвача не става иначе обслужването е добро.
Съвет към собственника да си заложи скъпия автомобил(сигурен съм ,че има) и да направи ремонт или да го продаде на някой дето има идея от хотелиерство.
Досега не съм писал коментари въпреки ,че съм бил в стотици хотели ,но тук чашата преля.
П.П.Цената не е като обявената в интернет.Посетих хотела на 11 ноември 2011 год. и надали е имало повече от две заети стаи ,което е потвърждение , че не е въпрос на злобна конкуренция а мнение на ядосан клиент който може да застане с лицето си пред всеки за да отговаря за думите си.

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share