бутиков спа хотел Хевън ****, Велинград

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
di_doll (1)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.02.29
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Впечатленията ми от хотела не са никак добри. Взехме оферта за 14 февруари с надеждата да прекараме хубаво празника си та.Първото с което с сблъскахме беше, че нямаше джакузи стаята ни, което беше упоменато условията на офертата. След като поискахме обяснение на рецепция ни упътиха към друга стая, все непочистена с джакузи, но имаше друг проблем - де единични легла, разделени с колона...Както и да е. Спа-то наистина не е това, което изгледа и въобще няма вътрешен басейн, а е голямо джакузи. Така наречената романтична вечеря беше толкова оскъдна, че не знаех да се сея ли, да плача ли...Беше ни предоставена бутилка вода, а всякакъв алкохол се заплаща допълнително. За тези 4 звезди очаквахме доста повече.

Zori333 (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.03.14
01:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много Разочарована!!!!Цените са безумни за условията който предлага този хотел! Бяхме за 3 дни, но останахме една вечер само. Спа-то което предлага хотела е преувеличено на снимките, малък не чистен басейн, сауната и парната баня нямат нищо общо със снимките. Отношението на управителката е некоректно, вулгарно и не възпитано. Докато спим охранителя, ако така може да се нарече един пазач, спи на диваните във хола пред вратите на стайте.Менюто е ..." Е кво ви е се яде?" Закуската е три пържени филийки с парче сирене... Без думи просто !!!! Никога не отсядаите в тази пародия на хотел. Въпростния частен паркинг е една малка площадка на 30 м от хотел ...

vali2 (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.02.24
17:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте.Преди два дни със съпруга ми се върнахме от тридневна почивка в хотел"Хевън"-Велинград.Впечатленията ни са прекрасни:обслужване,чистота,отношение,куня.Собствениците и персонала предразполагат гостите да се чувстват като у дома си.С удоволствие ще се върнем отново там и най-горещо го препоръчвам на любителите на спа изживявания!

mimi799 (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2012.01.06
17:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел.Бяхме гости за 3 дни и останахме очаровани от персонала,стаите ,спа центъра.Малко хотелче за наистина пълноценна почевка.Със сигурност ще отидем пак.Цената също не е много скъпа.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share