къща за гости Стария чарк, Велинград

Рейтинг:  2 star rating  1.6 / 5 (5 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
kameto (1)
отседнал Април 2017 за 1-3 дни семейно
2017.04.20
22:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там.Ние със съпруга ми не сме от претенциозните туристи,но това което ни предложиха надмина и най-лошите ни очаквания.Като пристигнахме чакахме да дойде човек да ни настани,стаята ни омая -непочистена баня,с боклук в кошчето от предишните посетители,да не говорим за консумативи-хавлиени кърпи,сапун,тоалетна хартия,мухлясала стена зад тоалетната,мивката поставена ниско,батерията високо и като се миеш се обливаш с вода целия.,телевизорът с екран колкото лаптопа,при това не работи,хладилник не работещ,ютия няма,имаше останки от дъска за гладене./става въпрос за неща упоменати като присъствие в офертата.Механата не отоплена все пак става въпрос за средата на април,сядаш където ти кажат,чаят се носи чаша по чаша и те задължават да пиеш това ,което са направили-чай.Вечерята се състои от едно основно и толкоз,тържествен обяд на Великден една салата за двама,някакво задушено месо-телешко с две парчета козунак и две яйца.При това бяхме задължени да сме в компанията на празнуващи местни служители на фирми.На масите няма захарница/за закуска/една се разнася по всички маси,комплект за овкусяване на салати също няма,по-точно само един,който обикаля масите,въобще пълна скръб.И пак повтарям ние сме хора,които нямаме някакви претенции,но елементарна хигиена,и условия все пак изискваме.Като не могат да се справят с продуктите и преспиването с обявената от тях цена да не го правят.Никога не ходете там!

Valu (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.08
00:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След като прочетох горните коментари, се бях настроила да не очаквам абсолютно нищо. Слава Богу нещата не са чак толкова кошмарни, колкото си представях. За непретенциозни хора, които отсядат предимно в къщи за гости е приемливо. Стаята, в която бяхме настанени бе чиста, приятна, просторна. Кабелната телевизия не е с перфектен сигнал, но се преживява. Домакините - мили и гостоприемни, а храната- разкош, дори и детето изяждаше всичко. Бяхме с ваучери за 3 дни. Аз съм доволна, семейството - също.
Ако, обаче, сте свикнали да отсядате в хотели, се насочете към някои от многобройните такива, за които ще платите в пъти повече. За 17 лв с включени закуска и вечеря, съм напълно удовлетворена.


mirho2016.09.13 09:03
И аз ходих това лято !
Всичко беше СУПЕР !!!
Поздравления !!!
mikaela (1)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.09.28
02:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там и не си давайте парите!Нищо от обявеното не отговаря на действителността.Това място е под всякакви санитарно-хигиенни норми и трябва да бъде незабавно затворено от компетентните органи.Не го рекламирайте и не лъжете хората.В по-отвратително,мръсно и неподдържано място никога не сме ходили.Включената вечеря си я приготвихме сами,след като в 20.30ч. видяхме че няма да ни се сервира нищо.Контактите навсякъде са извадени и висят, в стаите вони на нафталин/миризмата удря в стомаха и води до повръщане/,платихме си 20лв. да ползваме скарата , за да опечем кебапчетата,които ни бяха включени във вечерята.Има още доста,но мисля,че и това е достатъчно.

mal40gan (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.05.01
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм била до сега на толкова отвратително и гнусно място.МРЪСНО!!!!!!ИЗПОЧУПЕНО И не поправено.За да използваш банята и тоалетната трябваше да спреш водата ЧАРШАФИТЕ НЕ ИЗГЛЕЖДАХА НА СКОРО ПРАНИ.ЗА ХРАНАТА -ОТВРАТИТЕЛНА!!!!!!Направо гняс.НЕ СИ ХАрЧЕТЕ ПАРИТЕ!!!!ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНО!!!!!!!!!!Оценката която давам е по задължение минималната,която успях да дам / минуса не е активен/

serafimovi (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни семейно
2015.04.14
00:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там!Чистота-няма такова понятие!Мръсно навсякъде!Стаите непочистени,банята също.Течащо казанче и кофа за да измиеш тоалетната.Наложи се да си купим белина за да почистим преди да ползваме банята.ДУш не можеш да си вземеш защото не стига налягането на третия етаж.Счупени батерий на чешмите.Механата не съществува като такава.Няма нищо което можеш да си поръчаш извън определеното меню.Обещаните в рекламите домашно приготвени специалитети не съществуват а за домашната храна можеш само да мечтаеш.За вечеря ни сервираха кюфтета купени от най-евтиния вариант в тарелка от магазина.Закуската беше две мекици също купени от някъде с кана чай която трябваше да си подаваме от маса на маса защото нямаха друга.Съдовете в които ни се сервираше бяха почистени само от страната в която се слага храната а от долу можеш да разбереш какво са консумирали преди теб!
Това място трябва да бъде затворено!

mirho2016.09.13 08:59
Пълна лъжа !
Тази година ходих и всичко беше СУПЕР !

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share