krasimir krastev (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.04
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела през майските празници ,всичко в него беше чудесно.Сауната,парната баня и басейна са много добри и се ползват без предварителни записвания.Същото важи и за джакузито.Хотела е тих и спокоен,идеално място за почивка.

NagejdaG (2)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.02.18
17:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна, поне за цената която платихме!
За тези пари, дори и с намалението, с което бяхме - не си заслужава!
Първо - в цяла Хисаря няма нито една табела с името "Фантазия", накрая стигнахме до блока, на който има табели "продава апартаменти" и като се загледах със ситен фон и отвратитетел шрифт видях, че пише "Фамтазия"!

Второ - климатика за не повече от 100лв. издава страшни звуци, две вечери сме се будли и не сме спали, тъй като беше студено и нямаше как да спим без климатик!

Трето - СПА-то работи от 9:00 - 17:00! Това за първи път ми се случва, тъй като блока няма нито ресторант нито нищо, след 17:00 часа просто се чудиш какво да правиш!

Четвърто - водата в джакузито, беше толкова хлорарана и мръсна, че просто няма как да повярвам, че тя е минерална!

Пето - за първи път виждам рецепция във входа на блока заградена с 2 прозореца

Съжалявам за негативизма, но изобщо не си заслужава тези пари да се вложат в този ... блок!

dragomirova (17)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.11
17:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно прекрасно място за почивка. Уютни и просторни стаи, чисти, топли и с ново обзавеждане. Не се чувствахме точно като на хотел, а по-скоро като на свободен наем и точно това много ни хареса. Всички екстри бяха на наше разположение - без записване на час и други разни ангажименти. Можеше да правим каквото и когато пожелаем ние (и естествено се възползвахме. Само басейнът, не работеше, но него ще го пробваме следващия път). Не изключвам да сме имали този късмет, защото бяхме в хотела през седмицата, а не събота и неделя. Но впечатленията са ни толкова добри, че го препоръчвам и с удоволствие ще го посетим отново. Като съвет към бъдещите посетители искам само да кажа, че е удобно да си носите чехли и халати.
Посетихме хотела януари 2012, но посочвам декември 2011, защото в падащото меню все още няма 2012г.


Студио в спа хотел Фантазия, гр. Хисаря Студио в спа хотел Фантазия, гр. Хисаря Студио в спа хотел Фантазия, гр. Хисаря Външен изглед на спа хотел Фантазия, гр. Хисаря

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share