dasha (0)
отседнал Юни 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.07.25
14:26
коментар
iliqn.gocev (0)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.07.25
03:55
коментар
ivanivanov1977321 (1)
отседнал Март 2016 за 1-3 дни семейно
2016.06.03
06:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка в този хотел със съпругата ми и детето. Хотелът като разположение и интериор е много красив,за което собствениците имат адмирации. Спа центърът е също много добър,но това от което ние се отвратихме е отношението на така наречената "управителка", която е безкрайно вулгарна и няма нито класата нито стила да отговаря за този комплекс. Със съпругата ми я попитахме какви атракции има наоколо,а отговорът беше: вие цирк ли търсите? Наложи се на рецепция да ни насочат. В стаята беше хладно и поискахме печка,защото сме с дете,а същата тази персона измърмори подире ми,че съм имал много претенции. Реагирах пред няколко човека от персонала и разбрах,че тази госпожа непрекъснато била такава и се променяла само когато собствениците са там. Съветът ми към собствениците: изградили сте нещо прекрасно,не си губете средствата заради такива некадърници,защото моите пари са техните заплати,а аз повече не бих отишъл,заради подобно отношение.

georgi_ivanov882016.07.24 16:44
отговор
az_ivan (1)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни семейно
2014.04.06
22:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Само мога да потвърдя коментарите за неадекватен персонал и студени стаи.
Ходил съм в този хотел няколко пъти, но накрая изгоряха. Настаниха ме в студена стая. След час и половина не можаха да я затоплят. Реагираха абсолютно дървеняшки на ситуацията. Нямаха идея какво да направят, не провериха самата стая, накрая даже ми налетяха на бой, та им извиках и полиция.
Може и да изкарате добре там, но след 2-3 посещения със сигурност ще разберете, че претенциите им не се покриват с услугата която предоставят.

Curka (2)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни семейно
2013.10.15
14:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За пръв и последен път!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам най-искренно да предупредя бъдещите гости за това което се случи на нас.
Аз с двете си деца/7 и 2/ години се качихме в асансьора за да отидем на басейна.Веднага след това преживяхме най-голямия си стах и ужас.Асансьора почна да се тресе на горе и долу и ние вътре просто безпомощно викахме.Аз се опитах да натисна копчето за да сигнализирам, но нищо вътре не работеше.Аз бях гушнала малкото си дете а глямото се държеше за мене.Когато изведнъж асансьора спря и се отвори вратата изблъсках децата на вън и после излязох и аз.Не си чуствах краката беше ужасно.
Камериерките се бяха изплашили от сулния шум и ни питаха дали сме добре и какво се случи.
Имаше толкова семейства с деца ,който пускаха па малките деца придружени от по голямите, представете си ако това се беще случило на тях.
Когато слязох до рецепцията да информирам за проблема там вече всичо мина ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ, абсолютна безотговорност и реакция на управител персонал и ..
Никой от хотела не попита имаме ли нужда от лекарска помощ, от чаша вода? как са децата? дори никой след това не ни пита дали сме добре?.Единствено една от камериерките дойде почука на вратата да ни пита Как сме?
ТАВА ЗА НАС Е НЕ ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА

Halli Galli (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни възрастна двойка
2012.03.22
17:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела, защото не беше препоръчан. За съжаление останахме разочаровани. Обикновено със съпругът ми отсядаме в апартамент. Понеже в хотела не разполагат с апартаменти, ни предложиха две преходни стаи. В последствие се оказа, че тази част на хотела през седмицата не е заета и пестеливите стопани спират парното. Пускат го само когато има гости. Умряхме от студ. Цялата сграда беше изстинала и трябаваше време до като се затопли. Е, в неделя вече беше топло, но ние както и повечето гости трябваше да си тръгваме. Хотела се отоплява с климатици. В баните има духалки. При нас и в двата апартамента духалките не работеха. На рецепция чух, как и други гости се оплакваха, че им е студено.
В бянята на пода имаше непочистени косми от педишни посетители, т.е. хигиената е под въпрос, а това е недопустимо в 5-звезден хотел.
Обзавеждането е безвкусно, а претенциозно. През цялото време имах чувството, че се намирам зад кулисите в някой театър. Но това е въпрос на вкус.
От обслужванено не мога да се оплача. Масажът беше на ниво. Басейнът е хубав, но прекалено малък за броя гости, който го посещават (брой легла).
Не бих препоръчала хотела на приятели.
Следващият път ще отседнем отново в гранд хотел Велингад.

cvinter (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни възрастна двойка
2011.02.24
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-добрия СПА хотел в България.Скъп е , но КЕФА ЦЕНА НЯМА.Стаите са 6. Съоръженията - също. Закуската, качествена и разнообразна. Била съм във всички СПА хотели(4,5, звезди) у нас.
А, между дгугото, какъв е хотела си личи по колите на паркинга.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share