хотел Комплекс Чифлика **, с.Чифлик

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    5.5 км
Троянски манастир
Ловеч    16.3 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    18.6 км
Клисура
София    19.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
manuelank (2)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.10.04
13:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може малко дълъг да е коментарът ми, и за първи път коментирам хотел, но искам да изкажа страхотното си впечатление от хотела, персонала и всичко. Тъй като бяхме там за сватбата ни-там направихме сватбата си, а това е мноооого важен ден за нас, бяхме много притеснени за всичко и изискванията ни, както може да се очаква бяха завишени. Бяхме там на 28.09.2013. С две думи-беше УНИКАЛНО. И заслуга за това имат персонала там и самият хотел, мястото...Гостите ни бяха много доволни от стаите-дори предоволни. Като обикаляхем другите хотели за оферти, от стая 110 лв (е много е), намаляха на 100, до 90 лв. Обикаляхме стаите, и в някои хотели съвсем не отговаряха на цените си. Но в х. Чифли, не само, че цената беше много по-ниска, но и условията бяха много на ниво. Големият басейн не работеше(беше извън сезон вече, а и подпийнали хора), но малкият басейн отпред беше супер-имаше голямо шоу. Храната беше мноооого вкусна, сервитцорите на ниво и всички бяха много мили и отзивчиви. Самият персонал помогна много за организацията на сватбата. Имаше и спа-сауна, джакузи...абе без никакви забележки. Всичките ни гости останаха очаровани, и казаха, че пак биха отишли-за почивка.САМО СТРАХОТНИ впечатления и емоции имаме от там.


milencvt (8)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.21
21:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволен - една от малкото грешки, която съм правил в последно време при избора на хотел.
Тъй като има голям басейн събота-неделя цялата околност се беше изсипала на него, вследствие на което ми напомни най-гъстите места в Слънчев бряг. Исках да отида някъде насред природа и спокойствие, а то какво се получи ...
И друго - ама много ме дразнят хотели в сайта на които пише че имат паркинг - а се оказва че не е така ...

kkeny (84)
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2010.05.21
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм доволен от хотела. Наоколо има 3 по-големи и луксозни комплекса, но и тук не им отстъпват, а ресторанчето си е направо супер.


Други хотели в с.ЧифликЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share