kostova_zl (1)
отседнал Април 2014 за 1-3 дни семейно
2014.04.08
03:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Великденски празници 2013 г. посрещнахме в "Старият Ловеч". Любезни,информирани, добронамерени домакини. Уникално съчетание на старинна атмосфера и съвременен комфорт, постигнати с много вкус, усет и любов.Перфектна чистота, вкусна, домашно приготвена храна.Столетен крепостен акт за собственост.
Отидете, ще останете доволни!

ninkata_ca (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.05
23:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме Ловеч и отседнахме във къща Старият Ловеч.Мили хора никога не сме получавали такова обслужване,собствениците са прекрасни хора,бяха много любезни още със обаждането да си запазим места ни дадоха точни направления от къде е най добре да караме,посрещнаха ни във 11 часа вечерта като ни забраха от входа на града.Къщата е СУПЕР,много уютна,много чиста и приветлива,спахме като къпани,страхотно спокойно място.На закуска ни сервираха бухти ,сладки и солени,това бяха най вкусните бухти който съм хапвала някога,дори и моята баба не може да ги направи така.а тя е майсторка на бухтите.Горещо Ви препоръчвам да посетите хотела,ще останете много доволни.При следващото ни посещение на Лове,пак сме там !


Други хотели в ЛовечЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share