семеен хотел Каса ди Ангел **, Синеморец

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (21 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0.1 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
belenskam (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.13
12:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В първия момент хотела изглеждаше чудесно .. Леглата опънати наредени ... Стаята прилична , терасата прилична ... Най-дразнещото беше леглото .. Доста неудобно и застлано с един чаршаф уж с ластик , който беше малък и втори чаршаф отгоре .. Като легнеш и ВС се събираше в средата .. И най ужасното беше , че сменят само горния чаршаф а този долния не се сменяше .. Поне така долових ..отделно камериерката хич я нямаше .. Освен да сложи тоалетна хартия , друго не правеше ... На всякъде имаше табели не прави това не прави онова .. Имаше и табела на минибара .. Да не се внася храна и напитки от вън .. А да се ползват само тези на минибара , който беше праЗен съоветно !!!! Сблъскахме се единствено с едно младо момиче , което явно беше шефка или дъщеря на шефката .. Ужасно нелюбезна .. Говореше ни с някакво пренебрежение .. Като ни сервираше кафето .. Синът ми , който е на 2 години отлепи една от мидичките залепени някъде по стената от вън на импровизирания им ресторант и тази въпросната шефка на висок тон :" ти сериозно ли ???" Съответно се извиних и обясних , че е малък .. общо взето нямахме търпение да ни свърши почивката в този хотел !! Не го препоръчваме на никой !!! И никога няма да се върнем !!! И тези 60 лв за нощувка са прекалено много за условията в хотела !!

netvane (1)
отседнал Септември 2015 за 1 седмица семейно
2015.09.22
07:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим за чудесната почивка! Всичко е повече от прекрасно, най-вече добротата на домакинята.
- Иван от Пазарджик

Lia88 (1)
отседнал Юли 2015 за 2 седмици семейно
2015.08.15
03:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно и уютно място за почивка! Подходящо за всеки който търси спокойствие, красива гледка в комбинация с дискретен и френдли персонал. Хотела е чист, много приятен и предлага всички необходими удобства.Ресторанта разполага с приятна градина и поглед към красивото „синьо” на брега, а храната винаги е свежа и вкусно приготвена. Благодаря ви Каса ди Ангел.

garenandfin (1)
отседнал Юли 2015 за 2 седмици семейно
2015.08.14
03:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обичам Каса ди Ангел – най-якия хотел в Синеморец. Аз съм тинейджър и майка ми винаги се тревожи за мен когато сме на море, но тук беше напълно спокойна. Аз се чувствах свободен, а тя спокойна за мен, благодарение на хората в хотела. В хотела всички се държаха много приятелски…от рецепцията , през ресторанта до фитнеса. Дори задоволиха любопитството ми да разбера как функционира един хотелски комплекс, като ми показаха „някои от нещата в кухнята” на хотелиерския бизнес. Изненадан съм колко много труд стои зад това да прекараме няколко приятни дни на морето. Хотел Каса ди Ангел може да бъде и мястото за вашата прекрасна почивка.
Алекс

kacarov_83 (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица млада двойка
2015.08.13
04:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Точното место за почивка,вече 4 лято почивам в този хотел и ще продължавам и за напред.Искам сърдечно да благодаря на собствениците и персонала за уюта,спокойствието,вкусната храна,и не на последно място за безупречната хигиена в стаята ми,тъй като аз съм медицинско лице и изключително много държа на това.!
Благодаря Ви мили хора! До скоро виждане!

stefan1234 (1)
отседнал Август 2015 за 2 седмици семейно
2015.08.13
04:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съжалявам, че почивката ни свърши. Семейството ми е много доволно от 10 дневния предстои в хотела. Чакаме с нетърпение следващото лято. Препорачвам хотела на хора, които тарсят спокойствие и природа.

murka purka (1)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни с приятели
2015.08.10
06:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам обяснения как може да има доволни хора от този хотел.Грубостта на собствениците,лошата хигиена,лепенките-не ползвай това,не ползвай онова,стаите не се почистваха през целия престой.Посрещането беше отвратително ,а за изпращането да не говорим.Дадоха ми касов бон с дата от преди 5 дни,тоест преди да съм била в хотела.Не мога да си обясня как е възможно да го посещават.Предлагам на всички,които са се запътили за този хотел в никакъв случай да не си развалят почивката.По-страшно е от филм на ужасите,защото собственика налита и на бой.Риска е голям,затова ви предупреждавам.

myrki (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2015.02.18
07:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително доволна съм от почивката в хотела!Много уютна обстановка,добро обслужване от страна на персонала,гостоприемни и приветливи.Много ми хареса кухнята!Вкусно сякаш баба ми е готвила.Смятаме тази година пак да отседнем там!няма да съжалявате ако решите да го посетите!

ivelina0226 (1)
отседнал Юли 2014 за 2 седмици семейно
2015.02.16
07:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Много е хубаво!Вече 2 години ходим там на почивка и сме много доволни.Тази година пак сме там/вече си направихме резервацията/. Стайте са чисти и уютни.А също сме спокойни,че има и къде да си оставим колата.

stelkyyyyy (1)
отседнал Юни 2014 за 1 седмица семейно
2015.02.16
06:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Na 14 uli bqh semeino v selo sinemorec popitah kade moga da otsedna p1rvo me nasochiha kam casa di angelo otidoh popitah za ceni i mi kazaha che tozi periot bez predvaritelna rezervaciq cenata e takava s1glasih se i ne s1jalqvah spokoistvie otnyshenie kato cqlo bqh mnogo dovolen ot personal i vsichko ostanalo

pesho_lqskovetca (1)
отседнал Юни 2014 за 1 седмица по бизнес
2015.02.16
06:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел. Перфектен персонал. Очарователен малък курорт. Не съм вярвал,че в България може да има такъв хотел. Аз съм капризен човек и търсих кусур на хотела,но не намерих такъв.Обстановката, стаите,обслужването, храната СУПЕР!

didi_87 (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица с приятели
2015.02.16
04:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела,е много добър,за 3-то лято отсядам там.Тази година отново ще го посетя.Персонала и обслужването са на много добро ниво

sisonaaaa (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2015.02.16
04:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Разположен е в непосредствена близост до плажа!Изключително спокойно и уютно;с изглед към плажа;кухнята в ресторанта е разннобразна,много вкусна и на ниво!Персонала е много приветлив и винаги предразполагащ клиентите си да се чувстват като у дома си!Аз и моето семейство всеки летен зеон почиваме в Casa die Angel и нямаме търпение и тази година да бъдем тяхни гости!

mucana_muci (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.07.22
14:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужастно отношение от страна на управителите на хотела, просто нямам думи да опиша грозното им държание и отношение към клиентите. Не бих отишла повече в този иначе приятен хотел, а още по-малко бих го препоръчала на някои от моите познати. Описаните условия в стаите и комплекса, като интернет и хладилник - или липсват, или ти е "забранено" с табели разлепени навсякъде в стаята, да ги ползваш по начин, по който ти сметнеш за добре. През целия си престой в комплекса се чуствах като на детски лагер през 90-те години, с разликата, че учителите и надзирателите по лагерите се усмихваха. Изключително неприветливо и неетично отношение... И като за капак от тоалетната на стаята се носеше една миризма на тиня при намокряне, все едно не беше чистена от предния сезон.
Много жалка картинка ...

mucana_muci2013.07.22 14:52
и само да вметна УжасТно е написано нарочно по този начин, именно, за да покаже цялостната картника на ситуацията. Не е правописна грешка
bon4o 75 (1)
отседнал Септември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.11
18:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето семейство иска да Ви благодари за приятната почивка и мислим че сте добри и коректни хора ..... до нови срещи !

Toteva (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.09
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди минути се прибрахме от така наречената почивка в този хотел. Мога да кажа, че аз и децата ми сме изключително разочаровани. Като започнем с това, че не бяхме регистрирани като пребиваващи в този хотел, което ще рече, че собствениците си спестяват данъци и укриват доходи. Помещението, в което бяхме настанени, заема подпокривното пространство, със скосявания навсякъде. Зле оборудвано - нямаше дори гардероб и нощни шкафчета. Банята - вмирисана, с разпадащи се закачалки, а за да стигне до тоалетната, човек би трябвало да бъде акробат, защото чинията бе разположена между душ кабина и комин, което затрудняваше достъпа до нея. За 7 дни стаята не бе почистена нито веднъж. Но най-обидното от всичко е, че тази сутрин, когато освобождавахме стаите, собственикът ни наруга, че сме "събудили целия хотел", инструктира ни да си "оставим ключовете на вратата" и се прибра в стаята си. Това окончателно затвърди намерението ми да изкажа своето мнение. На никого не препоръчвам този така наречен хотел.

ivtanev (1)
отседнал Август 2012 за 2 седмици семейно
2012.08.30
11:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 28 август се прибрахме с моето семейство, бяхме в хотела 14 дни и сме очаровани много от почивката,хотела е много хубав/беше препълнен/ стаите са много добре обзаведени и просторни с хубав изглед, моето семейство е от четири човека и нямаше никакви проблеми да бъдем в една стая,кухнята на ресторанта беше на ниво ,цените съсвсем поносими ,басейна се подържаше редовно има и място за автомобила ,собствениците на хотела са добронамерени и любезни хора, с една дума всеки лев който изхарчихме си струваше ,моето мнение е ако се колебайте къде да почивате това е едно добро място !

m_mina77 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.30
11:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме през юли 2012 г. , хотелът не е лош , тихо и спокойно място с красива гледка,кухната на ресторанта е добра, но не ни хареса обслужването , стаята ни не беше почистена нито веднъж за 7 дни,да не говорим за банята и терасата, но най-лошото беше , че дори коша за боклук идваха да го изхвърлят на 2-3 дни , а да не говорим за пепелника на терасата /там никой не поглеждаше/. С две думи казано МЪРСОТИЯ.Последният ден си тръгнахме доста рано, преди закуска/ беше включена в цената/, никой от персонала не си направи труда да ни предложи някакви сандвичи /както правят в много други хотели/.

miniscl (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.26
21:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Семейството ми и аз сме страшно разочаровани. Персоналът е много груб и неуслужлив. В хотела е изключително мръсно, мирише на мухъл и има силна миризма от кухнята. Баните са мръсни и счупени, всичко е в ръжда. Така нареченият паркинг е една прашна поляна пред хотела и липсва кабелна телевизия. Цените се определят според клиентите.

nadunka7 (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.26
01:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди един ден се връщаме от там и аз и семейството ми сме много доволни от персонала и обслужването.Бяха много мили и учтиви храната беше вкусна,а стаята уютна.Вярно кабелна телевизия нямаше но пък вътрешна антена имаше и си гледахме новините.С нас се държаха много учтиво и приятелски въпреки,че бяхме с малко дете и то тичаше постоянно навсякъде.Незнам,но според мен ако се държиш позитивно и учтиво с хората и те ти отръщат със същото.Беше едно незабравимо лято.Благодаря на целият персонал за приятната почивка.

hasinta (1)
отседнал за 1-3 дни млада двойка
2011.02.20
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в този хотел и останах много разочарована от начина по който така наречената "шефка" определя цените на нощувката. Явно ни преценяваше по свое усмотрение и определяше цените според клиентите. Така и не видяхме ценоразпис никъде в хотела!Преди да се настаним неин служител ни каза една цена за нощувка, след като се настанихме обаче се оказа че трябва да платим по- висока цена. След запитване от наша страна за разликата служителят с вид на "добре почерпен" каза че това е цената и трябва да му платим веднага, ние поискахме да видим ценоразпис и той предложи да се срещнем с шефката. Тя разбира се потвърди по-високата цена, която платихме. Два часа по- късно чухме от въпросната "шефка" да казва по- ниска цена на други туристи дошли да попитат за места.Освен всичко това стаите не се почистваха и миришеше на мухъл!

Rosko872011.08.10 19:46
бях в този "хотел" с предварителна резервация, направена още през април. преведох капаро, като се разбрахме за стая с изглед към морето, закуска, ТВ и т.н. когато отидох ни настаниха в стая с изглед към строеж който беше на 1,5м от "терасата". нищо не е беше както трябва! когато им казах, че сме имали друга уговорка, чак тогава се сетиха и казаха, че са настанили други хора в нашата стая, понеже цените вече били други! това е най - гадното място където съм бил на почивка! за телевизията се разправяхме докато не си тръгнахме, седят и те лъжат, че имало проблем с кабела. а като се огледаш имат Булсатком.така и нямахме телевизя поне новините да видим! каналите им на банята запушени, закуската е до 2 яйца, забравят в "омлета" да сложат шунка примерно. поне на мен 3 от 6 закуски бяха забравили, отношението на сервитьорката е отвратително, гледа те все едно си й длъжен с нещо! отново повтарям това е НАЙ-ЛОШАТА почивка на която съм бил от страна на обслужване и хотел. не бих се върнал там никога!!!
boni12345 (0)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.11
20:06
коментар
niki_25042010.09.27 18:49
отговор
julajt2012.06.26 15:07
отговор

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share