спа хотел Галери ***, Хисаря

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Хисаря – Момина баня, Топлица, Бистрица, спа проце...
Пловдив    0 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    0.3 км
Сопот - родно място на Иван Вазов
Пловдив    16.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
res_publica (2)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.08.18
15:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там за една нощ - 15 срещу 16 април 2012. Тъй като бяхме за кратко, не сме имали възможност да пробваме нито ресторнта, нито SPA-услугите, затова не мога да дам меродавно мнение за тях. Взехме студио с хидромасажна вана. Целият хотел беше много чист и спретнат, което ми направи добро впечатление и допринесе за комфорта ни. Стаята беше широка и удобна, с хубава баня. Джакузито беше много добро. Наистина, персоналът е малко и когато пристигнахме се наложи да изчакаме докато дойде някой на регистрацията, но пък компенсираха с любезно отношение. На следващия ден се изнесохме в 12 ч., но ни пазиха багажа до 17 ч., докато разгледаме града и стане време за автобуса. Смятам, че съотношението цена/качество е напълно задоволително и пазя хубави спомени оттам.

ludoku4e (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.30
15:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина добър хотел,но скъп. Бяхме 2 дена и ни хареса,но!!!
Няма персонал. Какво имам в предвид. Обслужването на рецепцията бе добро. При искане за час за масаж се оказа,4е само вечерта били свободни масажистите. Спасителят,който беше без свирка /на басейна/ се оказа барман и работник в кухнята. Сауната не работеше /"щото било лято"- коментар на спасителя и "били луди тези дето искали да я ползват". Парната баня беше изключена и когато го помолих да я пусне ме нарече "отворко" . Нелепо отношение на персонал. Но все пак не ми се искаше да се занимавам с скандали. Пуснаха сауната заради руска клиентка и ние се облажихме. Пак спасителя коментира ,4е "не сме добре" лятото да сме в сауната. Дано само това да ми е развалило настроението. Да не говорим за ресторанта- една сервитьорка и спасителя-барман-готвач и т.н. ,даже и рецепционистката помагаше.
И една препоръка за собствениците. Поставете столчета и масичка на тераските на стаите си. Седяхме с жената на един стол от стаята и се гледахме с съседния хотел където почиващите се наслаждаваха на гледката- седнали!!!
За спасителя -нямам думи! Обяснете на човека как да се държи с клиентите на хотела.
Имаше 6 рецепционисти и всичките бяха на ниво.

Ivanka (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни сам турист
2010.08.11
17:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента съм на почивка за 5 дни в хотела.В спа хотел Галери намерих всичко, за което съм мечтала-спокойствие,тишина,птички пеещи от парка,който е срещу хотела,добро обслужване,приятно прекарване в спа центъра с топла вода и страхотен интериор,чистота и усмихнат персонал!
Пекарвам чудесна почивка!
Препоръчваме хотела на хора,които искат наистина да починат от ежедневието!Басеинът в спа центъра не е голям,но достатъчен за да усети човек удоволствието и ползата от минералната вода!Ще бъда отново гост на хотела при пръв удобен случай!
Ако имате желание да посетите Хисаря и се двоумите кой хотел да предпочетете-не се двоумете и СПА ХОТЕЛ ГАЛЕРИ ИЗБЕРЕТЕ ! Успех на любезните собственици!


Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share