хотел 19 век **, Стрелча

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Панагюрище
Пазарджик    11.3 км
Копривщица
София    15 км
Клисура
София    23.3 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    31.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
penshev (1)
отседнал Май 2021 за 1-3 дни с приятели
2021.05.25
05:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място,невероятни домакини и прекрасна обстановка. Благодарим за посрещането, невероятната кухня и отличното обслужване. Ще Ви посетим отново. Заслужава си това страхотно място.

Tatiana Petrowa (1)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни възрастна двойка
2015.08.18
09:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние не сме от претензиозните клиенти.Може би затова ни хареса.Бяхме настанени от усмихната жена,която ни доведе до стаята ни и много подробно и търпеливо ни обясни къде какво се намира.Доволни сме от и от закуската,която влизаше в цената,само имам една препоръка за следващото ни посещение да си наточат ножовете в механата в противен случай ще ме откажат да си поръчвам свинска пържола.Благодарим за гостоприимството.

uzunov19 (2)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.08.17
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


uzunov19 (1)
Неуместен/предубеден коментар? 1
днес 12:52
На 16.08.2015г.посетих ресторант 19в.в гр.Стрелча и останах изненадан от обноските на самия собственик. И да ръзскажа за какво става въпрос за да няма изненадани клиенти като нас.Поръчахме две салати от зеле с моркови и домати с плочка сирене след 30 минути попитах какво става с салатите и за моя голяма изненада сервитьорката ми заяви че.сме дошли последни и много бързаме имало други клиенти преди нас и аз съответно се обърнах към бармана с въпроса колко готвача има в кухнята той ми каза трима и аз помолих да ми извикат собственика.И като дойде аз го попитах колко време е нужно да се приготвят въпросните салати.А той за моя изненада ме нарече анти клиент и почна да се държи вулгарно за това искам да предупредя всички туристи и преминаващи да не отсядат в този ресторант ако не искат да бъдат разачаровани като нас

diva_slava (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.04.06
05:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм от доволните клиенти - от години посещавам семейно или с приятели хотела и още от самото начало, нямам зебележки. Посрещат ни с усмивка, настаняват ни веднага (не чакаме до "след 14ч"), винаги се интересуват от мнението и препоръките ни. В ресторанта готвят много вкусно и на добри цени, а в 95% от случаите става голям купон. Не помня за толкова години нещо да ми е направило лошо впечатление, напротив наскоро разбрах, че имат басейн и джакузи и много се зарадвах. Няма такава цена+такова обслужване+такива екстри!!!
На тези, които са критични и взискателни, само ще кажа, да се замислят все пак колко звезди е комплекса. И като човек, който пътува доста в БГ и в чужбина, мисля, че може да конкурира спокойно и по-звездни хотели ))
С две думи, не бих пропуснала възможност да отида пак!

ninig (1)
отседнал Март 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.03.09
01:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте.Повече от 10 год посещавам този хотел. Не съм забелязала персонала да не е учтив.Още от началото забелязах че когато човек подходи учтиво то и със него подхождат с внимание и уважение.В това отношение не съм имала никакви проблеми. Даже обаждайки се в последния момент винаги са намирали възможност да ме приютят даже и за тяхна сметка в апартамент на цената на стая. Относно чистотата.Не бях ходила повече от година по здравословни проблеми и сега за 8 март тази година отново посетих хотела и осдтанах приятно изненадана - хотелът е реновиран отворен е спа-център и всичко е приятно и чисто. Винаги съм се чувствала много приятно и релаксиращо. В крайна сметка целта на посещение на хотел е да си починеш а не да влизаш в ролята на инспектор о ХЕИ. Така че аз съм повече от доволна. Много здраве и успех на семейство Радеви и техния персонал.

BABY.8833 (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.03.12
18:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ТОВА, КОЕТО ПИША Е ПРЕЦЕДЕНТ!
Над 10 пъти съм ползвала хотела, поради нормалната цена, с което се изчерпва и положителната ми оценка. ПОследният път беше на 16.02.2013г. Започвам с персонала - никаква квалификация. За собственикът Иван Радев - оценка МИНУС, относно отношение и възпитание. Поисках касов бон за заплатената по-рано цена на нощувката, при което Иван Радев най-нагло и насила ми отне ключа от стаята като ме накара да напусна хотела. След като не го направих, налетя на приятеля ми, за да го изхвърли, отново на сила от стаята. Наложи се да се обърна към органите на МВР, за да си получа ключа от заплатената от мен стая.
Преценете сами дали си заслужава да си платиш, да ти създават проблеми и да те изхвърлят безцеремонно за това, че си отстояваш правата ..... и всичко това не в 19-ти, а в 21-ви ВЕК!

nistor (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2011.04.06
10:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Един от малкото комплекси, при които всичко, описано в брошурата отговаря на действителността. Имам чувството, че хората, които са недоволни от обслужването и обстановката, са хора преднамерени или по принцип недоволни от всичко в тоя, а и в който и да е друг, живот! Комплексът е чудесен и, повярвайте, човек наистина се чувства там като у дома си! Препоръчам го на всички.

Kostova (1)
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2011.03.25
18:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Г-н Радев,да го е страх човек да оцени хотела Ви!Не ми се вярва хората да лъжат,от прочетените коментари разбирам,че хотела е хубав и знам че е така,но явно вие сте причината другите неща да ви куцат.Аз също съм била във вашия хотел и той наистина е хубав и сам споделила мнение(http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnahotel.bg%2F824%2Fcomments%2F%23comments&h=22f7cv2tdNWcL-nkwHuywfW5zaA)
,но мене сте ме пропуснали да ме наклеветите.Г-жа Милева,дано да не сте се засегнали от коментарите на този г-н,който явно избива комплекси!Аз често се ровя из сайтовете за хотели,защото много обикаляме из Б-я,и чета коментарите и коментирам съответно...но никои др.собствиник не е толкова груб.Той не е отговорил само на тази г-жа така вижте и др.сайтове.Ужас,възмутена съм и точно заради това реших да пиша!

gogo_m (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.04
22:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е що годе добър,условията стават въпреки че има още много какво да се желае на фона на останалите хотели в града!!!Доста неприятен и неучтив собственик!

georgimatrov2011.01.13 12:48
Стаята ни беше малка и тясна, в гардероба нямаше достатъчно закачалки, не можеше да ползваме джакузито, а жена ми си беше взела бански. Между одеалата намерихме шнола за коса, явно забравена от предишни гости.
radev022011.03.01 22:04
Г- жо Милева, що се отнася до джакузито- никога не е работило през зимния период, но ако Вие си бяхте направили резервацията щяхте да знете това.
За Ваше сведение джакузито работи през летния перод, а фитнеса, сауната и салона за масажи работят целогодишно.
Всичко останало, което е писано от Вас е гнусна клевета.
Не търпя компромис относно чистотата в хотела и механата. Неприятен ставам когато тарикати като Вас не желаят да си доплатят сметката.
Иван Радев
Flu4iq (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.04
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав и уютен семеен хотел. За жалост джакузито не работеше, а в стаите отоплението не можеше да се регулира. Ползвахме апартамент 2 семейства и едното семейство се наложи да спи на неудобен и тесен разтягащ се диван. Много лошо впечатление ни направи и фактът, че закуската беше до 10.30ч и след като ние отидохме в 10.45ч ни бе отказано да ни се сервира такава. Бяхме закъснели само с 15 минути и все пак ставаше дума за 1 януари сутринта, т.е никой от гостите след Новогодишната нощ сигурно не е могъл да си изяде предварително платената закуска.

radev022011.03.01 21:48
Предходните два коментара, както и коментарите и в други сайтове са писани от един и същи човек,а именно г - жа Милева.
Истината е следната:
През месец август миналата година започнахме да правим резервации за новогодишните празници.Нейната резервация беше направена от мой приятел. Имахме свободни един малък апартамент и една стая,които той резервира с уговорка,че в апартамента ще спят четири човека.Цената на пакета за 31.12.2010 и 01.01.2011г.беше 110лв.След месец г-жа Милева плати капаро само за два куверта.Другите два куверта бяха платени декември месец от други момичета,а за последните куверти така и не се преведе капаро.Независимо от това ние им запазихме резервациите.
Но, каква беше нашата изненада- г- жа Милева пристигна на 30.12.2010г. един ден по - рано с част от компанията.Въпреки това бяха настанени в стаите, които са резервирали.Дотук добре.
Десетина минути, след като бяха настанени дойде г - жа Милева и поиска допълнителна стая понеже едната двойка не били семейство.Казах, че имам стая само за 30.12.тя я взе и доплати като единична.
На следващия ден пристигна и другото семейство, което не беше платило дори и капаро. Масата за новогодишната нощ бе резервирана за 8 човека, двамата от които децата на моя приятел - платиха куверт 50.00лв. само за вечерта.На 01.01.11г. закуска се даваше до 11.00ч. Г - жа Милева и компания искаха да закусят след 11.30ч, за което им беше отказано.След което решиха да си тръгнат без да платят целия пакет нощувки, за което влязохме в спор с нея.В крайна сметка платиха и си тръгнаха.
За г- жа Милева мога да кажа, че е непочтена, злобна и завистлива, също и лъжлива!
На никой колега НЕ ПОЖЕЛАВАМ КЛИЕНТИ КАТО НЕЯ!
Иван Радев
spatiata2011.03.31 23:17
Добре е,че има коментар на отзиви,проблеми и мнения. Учудва ме желанието и манията на анонимни персони посещаващи 2-3 звездни хотели,плащат по 40-50 лв ,гледат менюто като телефонен указател,готови за пореден скандал с който и да е от персонала,а искат да бъдат глезени като в Шехерезада. Оправдавам собственика ,защищаваш своите позиции.Госпожата предполагам не е била сляпа за да не опита неудобния и тесен диван,а относно закуската трябва да се съобрази с обявеното разписание.
diva_slava2015.04.06 06:27
Извинявайте, Flu4iq, ама вие ходили ли сте в други хотели?
Там директно затварят ресторанта след времето за закуска или обяд до следващото хранане. Тук, предполагам поради факта, че все пак е механа, която си работи през целия ден, е отворено. И, според мен, не са Ви отказали закуска, а са Ви помолили да си я заплатите, след като сте изпуснали определения за целта час

Други хотели в СтрелчаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share